Υποκρισία από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Πάπα που προωθούν την πολυπολιτισμική προπαγάνδα

Υποκρισία από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Πάπα που προωθούν την πολυπολιτισμική προπαγάνδα

Ο συμμοριτοπόλεμος των εξτρεμιστών της σουνιτικής-βαχαμπιστικής πτέρυγας του Ισλάμ ξεκίνησε στην Συρία την άνοιξη του 2011. Στα πέντε χρόνια που διαρκεί αυτός ο πόλεμος έχασαν την ζωή τους πάνω από 300.000 Σύριοι πολίτες, μεταξύ των οποίων πάνω από 100.000 Χριστιανοί, ενώ αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εκατομμύρια άνθρωποι και καταστράφηκαν από χέρια κανιβάλων ισλαμιστών όλες οι χριστιανικές εκκλησίες της Συρίας, με εξαίρεση αυτές της Δαμασκού.

Στα πέντε αυτά χρόνια οι προκαθήμενοι των δυο εκκλησιών Βαρθολομαίος και Φραγκίσκος δεν κούνησαν ούτε το δαχτυλάκι τους για να βοηθήσουν το χριστεπώνυμο πλήρωμα τους στην Συρία. Εντός των προσεχών ημερών οι δυο αυτοί προκαθήμενοι καταφθάνουν στην Λέσβο σε μια προσπάθεια να απαλύνουν, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, τον πόνο και τις κακουχίες των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στο νησί, λαθρομεταναστών που στην μέγιστη πλειοψηφία τους είναι ισλαμιστές του κανιβαλικού δόγματος των Βαχαμπιστών, μιας αίρεσης που ευθύνεται για τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά των Χριστιανών στην Συρία, στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

Γνωρίζουν άραγε οι προκαθήμενοι Βαρθολομαίος και Φραγκίσκος τι προωθούν με αυτή τους την κίνηση; Δεν αισθάνονται φρίκη για τις μαζικές δολοφονίες Χριστιανών από τους ισλαμιστές κανίβαλους, δολοφονίες για τις οποίες ουδέποτε δημιούργησαν εκκλησιαστικό θέμα;

Δεν γνωρίζουν οι προκαθήμενοι ότι στο Κοράνιο οι Χριστιανοί αναφέρονται ως άπιστοι (στίχος 5:17, 5:72, 5:73); Δεν αναλογίζονται οι προκαθήμενοι ότι σύμφωνα με το Κοράνιο οι άπιστοι πρέπει να θανατώνονται και ότι μέχρι στιγμής από ύπαρξης Ισλάμ 300 εκατομμύρια Χριστιανοί έχουν δολοφονηθεί από μουσουλμάνους;

Δυστυχώς οι προκαθήμενοι των δυο εκκλησιών στον πόλεμο που διεξάγεται μεταξύ των πολιτισμών, στον πόλεμο που η πολυπολιτισμικότητα και η παγκοσμιοποίηση με αιχμή του δόρατος το Ισλάμ θέλει να επιβληθεί, έχουν πάρει σαφή θέση υπέρ του Ισλάμ και της πολυπολιτισμικότητας. Οι Βαρθολομαίος και Φραγκίσκος δεν υπερασπίστηκαν σθεναρά το ποίμνιο τους στις ιστορικά δύσκολες του στιγμές και ταυτίζονται με τους διώκτες του Χριστιανισμού στο όραμα της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης.

Οι προκαθήμενοι των δυο εκκλησιών με την αδιαφορία, την υποκρισία, αλλά και τις «αντιρατσιστικές» ενέργειες τους γίνονται συναυτουργοί στην καταστροφή του πολιτισμού και στην διάλυση των χριστιανικών εθνών της Ευρώπης.

Γ. Λιναρδής

Advertisements