Διά της πειθούς στους «πρόσφυγες» και δια του ξύλου στους Έλληνες. Επεισόδια και στη Λέρο

leros7

Μόλις εχθές το μεσημέρι ο δήμαρχος της Λέρου δήλωσε εξαπατημένος από την συγκυβέρνηση των κομμουνιστών και των συνοδοιπόρων τους και προανήγγειλε αντιδράσεις των κατοίκων σε ενδεχόμενη έλευση απρόσκλητων στο νησί του.

Και πριν προλάβουν οι κάτοικοι να οργανωθούν, τους έστειλαν μια καραβιά με 240 απρόσκλητους (για αρχή…), αργά το βράδυ!

Ωστόσο, οι κάτοικοι της Λέρου βγήκαν στους δρόμους για να εμποδίσουν το προερχόμενο από την Χίο πλοίο Tera Jet να δέσει στο λιμάνι. πλοίο, από τη Χίο. Το πλοίο έκανε μανούβρα και επιχείρησε να προσεγγίσει σε άλλη πλευρά του λιμανιού. Όταν οι κάτοικοι της Λέρου διαπίστωσαν ότι το πλοίο θα δέσει αλλού, ξεκίνησαν με τα αυτοκίνητά τους για το σημείο. Αλλά περιπολικά της αστυνομίας που προπορεύονταν των οχημάτων, τους έκοψαν το δρόμο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν και να γίνει απρόσκοπτα η αποβίβαση των απρόσκλητων.

Λίγο αργότερα, υπήρξαν αψιμαχίες των κατοίκων με τους άνδρες του Λιμενικού, με αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό ενός δημοτικού συμβούλου και την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, λοιπόν, επιχειρεί να επιβληθεί δια της… πειθούς στα «προσφυγάκια» και δια του ξύλου στους Έλληνες! Περιμένατε τίποτα διαφορετικό απ’ αυτούς τους δούλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Πηγή

 

Advertisements