«Ρατσιστικός» αποκλεισμός της Εθνικής Οδού Λαρίσης-Τρικάλων

Γράφει ο Αντίοχος
Την εθνική οδό Λαρίσης-Τρικάλων αλλά και όλους τους παραδρόμους (αμ πως;) απέκλεισαν περίπου 400 Σύριοι «πρόσφυγες», προερχόμενοι από τον καταυλισμό στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» στο Κουτσόχερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαμαρτύρονται για τα κλειστά σύνορα, για τις συνθήκες διαβίωσης εν γένει, αλλά και τις συνθήκες συμβίωσης με τους Αφγανούς, που…βρίσκονται επίσης στον καταυλισμό.
Άρα, εκτός του ότι παρακωλύουν την συγκοινωνία ( εφόσον είναι «προσφυγάκια» συγχωρούνται…) είναι και… ρατσιστές. Ασυγχώρητον! Να επέμβει παραταύτα η «Αντιρατσιστική Υπηρεσία»! Κι αν είναι απησχολημένη, ας επέμβει τουλάχιστον η ΑΝΤΑΡCIA!
(ΥΓ): Μόλις ξέσπασε η λεγόμενη «προσφυγική» κρίση, ο Δήμος Τρικάλων (Τρικκαίων) και διάφοροι «αλληλέγγυοι» (κομμούνια) της πόλης, τα’ δωσαν όλα για τη «φιλοξενία» των απρόσκλητων και μόλις έφυγε η πρώτη φουρνιά (για Ειδομενιστάν), παρακαλούσαν δημοσίως την κυβέρνηση να τους στείλει κι άλλους! Και τους έστειλε, για να μη μείνουνε… παραπονεμένοι. Αυτά για να μην ξεχνιούνται οι κάτοικοι των Τρικάλων, για τους υπευθύνους των ταλαιπωριών που τους περιμένουν!
Σχόλιο Ε.Θ. Σοβαρά τώρα, πρόκειται για μια προκλητική ενέργεια εναντίον του κράτους που τους περιθάλπει. Και τα χειρότερα έπονται, διότι αύριο θα ζητούν και άλλα και αυθαίρετα θα τα παίρνουν.
Advertisements