Η ανάγκη για Υπηρεσίες Αντιμετώπισης του Σόρος στη Ρωσία, τη Σερβία, την Κίνα και αλλού

https://i1.wp.com/www.strategic-culture.org/images/news/2016/03/08/or-37000.jpg

Όταν ένας και μόνο πολυ-δισεκατομμυριούχος ελέγχει όχι μόνο τη λειτουργία των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της Αμερικής όπως τα Radio Free Europe / Radio Free Asia / Radio Liberty στο Μόναχο και την Πράγα και πρακτικά του ανήκουν μη κυβερνητικές οργανώσεις όπως η Human Rights Watch και η Διεθνής Αμνηστία, εθνικές κυβερνήσεις που μπαίνουν στο στόχαστρο αυτής της απειλής θα πρέπει να προσέχουν και να αντιδράσουν δυναμικά. Ο Τζώρτζ Σόρος θα συνεχίσει να κυριαρχεί στη διεθνή πολιτική μιας κυβέρνησης υπό την Χίλαρυ Κλίντον. Ο Σόρος δώρισε $8 εκατομμύρια για να προωθήσει την προεκλογική της εκστρατεία.

Τα κράτη-έθνη που βρίσκονται στο στόχαστρο της «ήπιας ισχύος» του Σόρος, πρέπει να ιδρύσουν ομάδες «Counter-Soros Operations, CSOs» (δηλ. Υπηρεσίες  Αντιμετώπισης του Σόρος, ΥΑΣ), στα πλαίσια των υπουργείων εξωτερικών ή μυστικών υπηρεσιών για να παρακολουθούν την τεράστια αυτοκρατορία της προπαγάνδας του Σόρος και τις δικές του επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης. (Υπόψιν ότι ο Σόρος πάντα πάντα ελάμβανε κάτι περισσότερο από ένα «συγκαταβατικό νεύμα» από την CIA, η οποία του έδωσε ως κληρονομιά τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της προπαγάνδας της εποχής του Ψυχρού Πολέμου.)

Πολλές χώρες έχουν υπουργεία πληροφοριών, των οποίων ο σκοπός είναι να διανέμουν τις ίδιες τους τις απόψεις για διάφορα θέματα και γεγονότα – με τον γενικά αποδεκτό όρο να λέγεται «προπαγάνδα». Εντούτοις, οι επιχειρήσεις του Σόρος είναι τόσο περίπλοκα συνυφασμένες με τόσες εθνικές κυβερνήσεις, ΜΚΟ, πολιτικά κόμματα, πανεπιστήμια, μέσα ενημέρωσης, και εργατικά και κοινωνικά κινήματα που πραγματικά χρειάζεται κανείς μια πλήρους απασχόλησης προσπάθεια για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων τους. Οι έμμισθοι του Σόρος έχουν διεισδύσει στη Βικιπαίδεια στην αγγλική της έκδοση αλλά και σε άλλες εκδόσεις για να διαδίδει παραπληροφόρηση και μονόπλευρη προπαγάνδα.

Υπάρχει ξεκάθαρα ανάγκη για μια διαδραστική βάση δεδομένων με περιορισμένη πρόσβαση των εθνικών κυβερνήσεων που συμφωνούν να συνεισφέρουν πληροφορίες για τον Σόρος και όλες τις σχετικές και συνδεδεμένες με αυτόν δραστηριότητες για να μοιράζονται τα οφέλη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Σόρος παίρνει τις διαταγές πορείας του από τη CIA – με την οποία έχει μακρά σχέση – και τα στοιχεία των επιχειρήσεων επιρροής του Στέητ Ντηπάρτμεντ και του National Security Council. Όλες οι υπόγειες διασυνδέσεις μέσω των διαφόρων εταιρειών του, των πληροφοριών και των κοινωνικών δικτύων θα είναι το επίκεντρο μιας Επιχείρησης Ενάντια στον Σόρος, είτε είναι εθνικό εγχείρημα είτε μέτρο συνεργασίας των ενδιαφερομένων κυβερνήσεων.

Τα διαρρεύσαντα απόρρητα τηλεγραφήματα του Στέητ Ντηπάρτμεντ δίνουν παραδείγματα για το πώς οι επιχειρήσεις του Σόρος είναι μέρος της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και του συστήματος μυστικών πληροφοριών. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι πριν ο Τζώρτζ Σόρος αναμιχθεί τόσο με τη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, ο μεγαλύτερος αδελφός του, Paul Soros, ήταν αναμεμειγμένος ως σύμβουλος σε έργα λιμανιών παγκοσμίως, τα οποία ήταν ξεκάθαρα προς το συμφέρον των υψηλόβαθμων αξιωματούχων των ΗΠΑ, κυρίως του Χένρυ Κίσσινγκερ. Ο Κίσσινγκερ υπηρέτησε ως Secretary of State και Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και για κάποιον καιρό διατηρούσε και τις δύο θέσεις ταυτόχρονα με τις κυβερνήσεις του Ρίτσαρντ Νίξον και του Τζέραλντ Φορντ.

Αποχαρακτηρισμένα τηλεγραφήματα του Στέητ Ντηπάρτμεντ δείχνουν ότι η εταιρεία του Paul Soros, Soros Associates Consulting Engineers, διαπραγματεύονταν μια συμφωνία για ένα νέο διεθνές αεροδρόμιο – το Aero Isla – με την κυβέρνηση της Αργεντινής στις 9 Αυγούστου του 1974, την ημέρα που ο Νίξον παραιτήθηκε και όταν ο Κίσσινγκερ πήρε υπό τις διαταγές του τις μυστικές υπηρεσίες και την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Αν και ο πρόεδρος της Αργεντικής ήταν η Isabel Peron, η μη στρατιωτική διάδοχος στο πρώην στρατιωτικό καθεστώς της χούντας, το στρατιωτικό συγκρότημα διατηρούσε φοβερό έλεγχο στις υποθέσεις του κράτους, συμπεριλαμβανομένου και του ελέγχου των λιμανιών.

Το 1976, το Στέητ Ντηπάρτμεντ, ακόμη υπό τις διαταγές του Κίσσινγκερ, βοήθησσε να διευθετηθεί μια συμφωνία για τον Paul Soros να υποβάλει προσφορά για ένα λιμενικό έργο στη Λιβύη. Όπως δήλωσε ο Κίσσινγκερ σε ένα τηλεγράφημα προς την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τρίπολη, «Καμία εταιρεία των ΗΠΑ δεν έχει κερδίσει ένα μεγάλο συμβόλαιο έξω από τον κλάδο των υδρογονανθράκων της Λιβύης από το 1969». Ήταν το 1969 που ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι ανέτρεψε τον διεφθαρμένο βασιλιά και ίδρυσε τη δημοκρατία «λαού». Ειρωνία της τύχης, ο Τζωρτζ Σόρος ενεπλάκη στην προαγωγή της επανάστασης της «Αραβικής Άνοιξης» που τελικά οδήγησε στην ανατροπή του Καντάφι και τη δολοφονία του, για την οποία γιόρτασε η κυρία Κλίντον με τη δήλωση«Ήλθαμε, είδαμε, πέθανε», ακολουθούμενη από το σήμα κατατεθέν κακάρισμά της και το γελάκι της κοινωνιοπαθούς.

Οποιαδήποτε Υπηρεσία Αντιμετώπισης του Σόρος πρέπει να λαμβάνει υπόψιν τους στενούς δεσμούς μεταξύ του ιδρύματος του Σόρος Open Society Institute/Foundation και ημιεπίσημες οντότητες και ΜΚΟ που είναι βασισμένες στις ΗΠΑ και αλλού. Οι επιχειρήσεις του Σόρος αντιπροσωπεύουν μια πολυκέφαλη Ύδρα με πλοκάμια που εκτείνονται μέχρι το εσωτερικό των Ηνωμένων Εθνών, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, το συνέδριο του Μονάχου για την Ασφάλεια, το συνέδριο της Μπίλντερμπεργκ, της Refugees International, του New School for Social Research in New York, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, και ιδιωτικών ιδρυμάτων όπως τα Ιδρύματα Ford, Rockefeller και Carnegie και το ίδρυμα Konrad Adenauer Stiftung στη Γερμανία, ακόμη και τον διαγωνισμό της Eurovision.

Οι επιχειρήσεις του Σόρος παγκοσμίως πρέπει να εξεταστούν με μεγαλύτερη προσοχή αν η κυρία Κλίντον εκλεγεί ως νέα πρόεδρος των ΗΠΑ. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016, ο Σόρος δώρισε $6 εκατομμύρια στην Επιτροπή Υπερι-Πολιτικής Δράσης (super-Political Action Committee, Super PAC) ονομαζόμενη και Δράση Προτεραιοτήτων των ΗΠΑ. Υπό την κυβέρνηση της Κλίντον, ο Σόρος θα ασκεί ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στην αμερικανική εξωτερική πολιτική απ, ό,τι ασκούσε κατά την περίοδο της κυβέρνησης Ομπάμα.

Ο Σόρος συντονίζει στενά τις αποσταθεροποιητικές προσπάθειές του με την Υπηρεσία των ΗΠΑ για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID) και τη National Endowment for Democracy (NED), αμφότερες κρυπτογραφήματα για τη CIA. Ο Σόρος υποκρίνεται ότι μάχεται εναντίον των δεξιών και συντηρητικών στοιχείων ανά τον κόσμο χρηματοδοτώντας αριστερά και «κοινωνικά δημοκρατικά» κόμματα και κινήματα. Είναι απλά ένα έξυπνο παραπέτασμα καπνού που κατασκευάστηκε όχι για να προωθεί την «αριστερά» αλλά για να την ελέγχει. Ο Carl Gershman, για πολλά έτη πρόεδρος του NED, άρχισε τις αντι-κομμουνιστικές δραστηριότητές του εκ μέρους της CIA ως ο εκτελεστικός διευθυντής των Social Democrats USA (SDUSA), ενός φαινομενικά κεντροαριστερού κόμματος. Όμως το SDUSA ήταν μια βιτρίνα για τη CIA να ελέγχει τους μετριοπαθείς αριστερούς για να εκτροχιάσει την επιρροή των Μαρξιστών και των Κομμουνιστών στο Δημοκρατικό Κόμμα και μεταξύ των εργατικών σωματείων. (Σχόλιο Ε.Θ.: Εντάξει, υπάρχει και η θεωρία της συνεργασίας με την ευρύτερη έννοια μεταξύ Κομμουνιστών και Αριστερών. Και οι δύο θέλουν την εξόντωση των εθνών.) Η ίδια τακτική του Σόρος χρησιμοποιήθηκε για να προωθήσει το συμβούλιο Democratic Leadership Council (DLC) το οποίο υποστήριζε τους Δημοκρατικούς νεοφιλελεύθερους πολιτικούς όπως ο Μπιλ και η Χίλλαρυ Κλίντον εις βάρος των Δημοκρατικών πολιτικών που ήταν υπέρ των εργαζομένων και εναντίον της Γουώλ Στρητ. Σήμερα, αυτή η επινόηση του Σόρος είναι γνωστή ως ο Τρίτος Δρόμος.

Ο Σόρος έχει καταφέρει να διεισδύσει και να εξουδετερώσει πολλά αριστερά πολιτικά κόμματα ανά τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ευρώπη, τα οποία κόμματα έχουν αμφισβητήσει το πλαίσιο και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, οι Podemos στην Ισπανία και το Movimento Cinque Stelle (κίνημα πέντε αστέρων) της Ιταλίας, σε όλα έχουν εισχωρήσει άνθρωποι του Σόρος, οι οποίοι, όπως και αντίστοιχοί τους Τροσκιστές σύντροφοι από τον περασμένο αιώνα, ενδιαφέρονται μόνον να παρακάμψουν τα αριστερά κινήματα και όχι να προωθήσουν τα βασικά τους δόγματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την αρχική πολιτική του της απόρριψης των υπαγορευμένων από την ΕΕ μέτρων λιτότητας, γρήγορα αποφάσισε να τα αγκαλιάσει θερμά. Οι Podemos στην Ισπανία θα κάνουν το ίδιο αν συμμετάσχουν σε μια μελλοντική κυβέρνηση. Ο Σόρος, όπως ένας μοιραίος καρκίνος, διεισδύει στο σώμα το πολιτικό, το μολύνει και τελικά το σκοτώνει.

Η δύναμη πίσω από την «Επανάσταση της Μπουλτόζας» που ανέτρεψε τον Σέρβο πρόεδρο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, η OTPOR! και το Κέντρο για την Εφαρμοσμένη Μη Βίαιη Δράση και τις Στρατηγικές (Center for Applied Nonviolent Action and Strategies, CANVAS), όπως και ο ηγέτης τους Srdja Popovic, ένας επονομαζόμενος ταραξίας υπέρ της δημοκρατίας, ξεσκεπάστηκαν ως περιουσιακά στοιχεία (assets) των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Οι παρμένες από διδακτικά βιβλία επαναστατικές επιχειρήσεις τους χρησιμοποιήθηκαν αργότερα πλήρως στους δρόμους του Tbilisi, του Κιέβου, του Κισινάου, της Μόσχας, των Σκοπίων του Βουκουρεστίου, της Σόφιας, της Βουδαπέστης, της Ποντγκόριτσα και ακόμη μακρύτερα στη Δαμασκό, στη Βενγκάζη, στην Τύνιδα, στο Κάιρο, στην Μπανγκόνγκ, τη Βηρυτό, το Χόνγκ Κόνγκ, το Καράκας, το Κίτο και την Τεχεράνη.

Για να πολεμήσει τη Διεθνή του Σόρος και τους αμερικανούς, δυτικοευρωπαίους και ισραηλινούς χρηματοδότες της, η απάντηση είναι να δημιουργηθούν μονάδες οι οποίες 1) θα ταυτοποιούν τους κινδύνους, 2) θα χρησιμοποιούν δραστικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων και των εφόδων στα χρηματοδοτούμενα από τον Σόρος γραφεία και συλλήψεις των ταραξιών αρχηγών, 3) θα δημοσιοποιούν ευρέως τη φύση των επιχειρήσεων του Σόρος και των οργανισμών και ατόμων που βρίσκονται πίσω από αυτές, 4) θα εξουδετερώνουν οριστικά τις απειλές κάτω από τους νόμους υπό τη μεταμφίεση της εθνικής ασφάλειας, εναντίον της απάτης και εναντίων των συνωμοσιών που ήδη υπάρχουν στα βιβλία, και στη συνωμοσία για τη βία στους δρόμους. Οποιαδήποτε μέτρα που είναι λιγότερο απειλητικά θα αποδειχθεί ότι είναι εντελώς άχρηστα.

Wayne Madsen