Ελληνικό Πάσχα με εξεγέρσεις λαθρομεταναστών και απαιτήσεις από τους δανειστές επιβολής δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων

Προσφυγικό-Αλέξης-Τσίπρας-Άνγκελα-Μέρκελ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Θα ήταν κοινότυπο αν για μια ακόμη φορά επαναλαμβάναμε την φράση. «Τα λέγαμε και τα ξαναλέγαμε. Τα προβλέπαμε και επαληθευτήκαμε».

Ενώ σε οικονομικό επίπεδο η πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, έχει καταλήξει σε ένα απόλυτα αναμενόμενο αδιέξοδο, προκειμένου να σφίξει περισσότερο τον βρόγχο που έχει περαστεί στον λαιμό του ελληνικού Λαού, με τον φόβο και την ολέθρια προοπτική αδυναμίας καταβολής μισθών και συντάξεων, έτσι ώστε όπως αναφέραμε σε χθεσινό κείμενο να χειραγωγηθεί η Λαϊκή αγανάκτηση, εν όψει των νέων οικονομικών μέτρων που απαιτούν οι ευρωπαίοι δυνάστες, στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη και οι εξεγέρσεις των «αδύναμων» και «δυστυχισμένων» που τους σιτίζουμε και τους ποτίζουμε είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο με αμείωτη ένταση.

Κατ αρχάς ενώ ο ανεύθυνος και περιορισμένων δυνατοτήτων αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Θοδωρής Δρίτσας, δήλωνε ότι μέχρι το Πάσχα θα είχε αδειάσει το λιμάνι του Πειραιά από τις εκατοντάδες λαθρομετανάστες που το έχουν κάνει τσιφλίκι τους, 2680 τριτοκοσμικοί εισβολείς παραμένουν εκεί δημιουργώντας σε καθημερινή βάση επεισόδια με συγκρούσεις και συμπλοκές μεταξύ τους.

Εχθές όμως η κατάσταση στη Μόρια, στη Μυτιλήνη έφθασε σε ανεξέλεγκτο σημείο με αποτέλεσμα την επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και το ξέσπασμα γενικευμένων επεισοδίων που χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο. Ο λόγος ….. η απόρριψη αιτήσεων ασύλου.

Δηλαδή δεν φθάνει πού τους μαζέψαμε με την απόχη την στιγμή που έκαναν μπουρμπουλήθρες στα νερά του Αιγαίου, δεν φθάνει που τους σιτίζουμε και τους περιθάλπουμε εις βάρος αναξιοπαθούντων Ελλήνων Συμπολιτών μας, αν δεν τους παραχωρήσουμε άσυλο, θα μας βάλουν φωτιά να μας κάψουν.

Για να μην γίνουμε τετριμμένοι επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια, απλά θα περιοριστούμε να επισημάνουμε, ότι αυτή είναι η πολιτισμική τους κουλτούρα και ο τρόπος ζωής στις χώρες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν. Με ένα χονδροειδές παράδειγμα. Δεν γνωρίζουν να περιμένουν στη σειρά να πιούν νερό. Ποδοπατούν, ξυλοκοπούν και κλωτσούν αυτούς που βρίσκονται εμπρός τους προκειμένου να προηγηθούν.

Τι θα έπραττε εν όψει των καθημερινών εξεγέρσεων και ταραχών μια πολιτισμένη κυβέρνηση που ενδιαφέρεται πρωτίστως για την Πατρίδα και το μέλλον του Λαού; Θα φορούσε χειροπέδες σε όλους όσους μετείχαν στα επεισόδια και την επόμενη κιόλας ημέρα, αν όχι την ίδια, θα τους φόρτωνε σε αεροπλάνα και πλοία με προορισμό τις χώρες τους. Χωρίς να τους βγάλει τις χειροπέδες καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Αυτή όμως η κυβέρνηση που διακρίνεται για τον εθνομηδενισμό της, καθώς και για το μίσος της απέναντι στην Ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά του ελληνικού Έθνους, μπορεί προκειμένου να σταματήσει τα επεισόδια να τους παραχωρήσει άσυλο.

Το ζητούμενο όμως είναι ότι η Χώρα καθημερινά βουλιάζει σ’ ένα απύθμενο και δηλητηριώδες έλος. Αυτή η κυβέρνηση που αναμφισβήτητα είναι η χειρότερη απ’ όλες όσες επιβάρυναν τον Τόπο τα τελευταία σαράντα χρόνια, είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω νοσηρών ιδεοληψιών, είτε λόγω σκοπιμότητας που πηγάζει από σκιώδεις δυνάμεις, προσπαθεί να γκρεμίσει και αυτό ακόμη το ελάχιστο που απέμεινε στην Ελλάδα. Πασχίζει καθημερινά να αλλοιώσει φυλετικά και πολιτισμικά των Λαό, ξεριζώνοντας μέσα από την καρδιά του την εθνική συνείδηση, την  υπερηφάνεια και τον θαυμασμό για το λαμπρό παρελθόν.

Προσπαθεί να οικοδομήσει μια γκρίζα πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία, αφανίζοντας με την πάροδο του χρόνου το ελληνικό στοιχείο, στραγγαλίζοντας το αθάνατο ελληνικό πνεύμα, με μουσουλμανικά τεμένη, μαντήλες και επικράτηση διαφορετικών ηθών και εθίμων.

Άθλιοι ανθέλληνες και δοσίλογοι, δεν σκεφθήκατε ότι ίσως θα έπρεπε, εκτός των άλλων, να καταργήσετε τον εορτασμό του Πάσχα, διότι πιθανά ν’ αποτελεί προσβολή προς τη θρησκευτικότητα των τριτοκοσμικών εισβολέων;

Πηγή