Η αναντιστοιχία λόγων και πράξεων του ΟΗΕ και της ΕΕ σχετικά με την καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας

Η αναντιστοιχία λόγων και πράξεων του ΟΗΕ και της ΕΕ σχετικά με την καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας

Ο ΟΗΕ και η ΕΕ επανειλημμένα με διακηρύξεις και ψηφίσματα έχουν καταδικάσει τις πράξεις των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, ήτοι τις δολοφονίες, τις σφαγές, τους εκβιασμούς, τις απαγωγές, τα βασανιστήρια, την εμπορία ανθρώπων, την στράτευση παιδιών, την καταστροφή πολιτισμικής κληρονομιάς και πολλά άλλα, ως αδικήματα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά την διάρκεια των τελευταίων 6 ετών που διαρκεί ο συμμοριτοπόλεμος στην Συρία και στο Ιράκ. Μάλιστα ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το οποίο εγκρίθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2016 (ψήφισμα 2016/2529/RSP)  χαρακτηρίζει πολλές από τις πράξεις των τζιχαντιστών ως εγκλήματα γενοκτονίας, εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι οι δυο αυτοί συνασπισμοί κρατών θέλουν να καταπολεμήσουν την ισλαμική τρομοκρατία. Το περίεργο όμως είναι ότι στα λόγια, στα ψηφίσματα και στις διακηρύξεις του ΟΗΕ και της ΕΕ δεν ακολουθούν οι λελογισμένες πολιτικές τουλάχιστον πράξεις. Ούτε ο ΟΗΕ, ούτε η ΕΕ έχουν καταδικάσει κάποιο κράτος ή χώρα για την βοήθεια που πρόσφερε ή προσφέρει στο Ισλαμικό Κράτος. Ο ΟΗΕ και η ΕΕ δεν έχουν καταδικάσει καμία χώρα για έμμεση ή άμεση χρηματοδότηση των τζιχαντιστών, δεν έχουν καταδικάσει καμία χώρα για παράνομη διακίνηση όπλων προς τους τζιχαντιστές.

Η Ρωσία τα τελευταία δυο τουλάχιστον χρόνια έχει υποβάλλει τεκμηριωμένες εκθέσεις τόσο στον ΟΗΕ όσο και σε κράτη-μέλη της ΕΕ σχετικά με το παράνομο εμπόριο πετρελαίου των ισλαμοσυμμοριτών, για την διακίνηση πολεμοφοδίων, για την τεχνογνωσία όπλων μαζικής καταστροφής που μεταφέρεται στους τζιχαντιστές από συγκεκριμένα κράτη. Στο σύνολο αυτών των εκθέσεων η Μόσχα κατονομάζει και κατηγορεί την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ ως άμεσα εμπλεκόμενα κράτη στην δημιουργία, χρηματοδότηση και εξοπλισμό των κανιβάλων ισλαμοσυμμοριτών. Επίσης η Μόσχα κατηγορεί τους συμμάχους αυτών των άμεσα εμπλεκομένων κρατών, ήτοι τις ΗΠΑ και την ΕΕ, ως υπευθύνους και άμεσα εμπλεκόμενους στις διαλυτικές καταστάσεις που επικράτησαν και επικρατούν στην Λιβύη, στην Συρία, στο Ιράκ και στην Υεμένη. Όμως ο καθοδηγούμενος από την Ουάσιγκτον γεν. γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και οι εντολοδόχες των ΗΠΑ Βρυξέλλες δεν αντιδρούν και φαίνεται να έχουν τυφλωθεί και να μην αντιλαμβάνονται τίποτε.

Ο περίφημος «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» των ΗΠΑ που διαρκεί εδώ και 15 χρόνια είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 1,5 εκατομμυρίων αμάχων στο Αφγανιστάν, στην Λιβύη, στην Συρία, στο Ιράκ, στην Υεμένη, ενώ ως ύποπτοι τρομοκράτες εξοντώθηκαν μόλις μερικές χιλιάδες ισλαμιστές. Οι ΗΠΑ θέλουν να μας πείσουν, μαζί με τα τσιράκια τους στον ΟΗΕ και την ΕΕ, ότι μια χούφτα αμόρφωτοι επιπέδου Νεάντερνταλ σουνίτες ισλαμιστές κατάφεραν χωρίς καμία βοήθεια να γίνουν απειλητικοί για την παγκόσμια ειρήνη, να γίνουν απειλή τόσο στην Μέση Ανατολή όσο και στην Ευρώπη. Τα επιχειρήματα του ΟΗΕ και της ΕΕ για την μη καταδίκη συγκεκριμένων εμπλεκομένων κρατών που προαναφέρθηκαν είναι τόσο γελοία που δεν χρήζουν ή αξίζουν αντιπαράθεσης.

Ευτυχώς η κοινή γνώμη και οι λαοί έχουν αρχίσει να αμφιβάλλουν για την ειλικρίνεια των κυβερνήσεων τους στο θέμα αυτό. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την αρχή της εμφάνισης των τζιχαντιστών στο προσκήνιο της Μέσης Ανατολής καυτηρίασε τον ρόλο των ΗΠΑ και των Αμερικανοσιωνιστών και τις διασυνδέσεις της Ουάσιγκτον, της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ με το Ισλαμικό Κράτος. Είμαστε περήφανοι που βοηθήσαμε μερίδα του Ελληνικού Λαού να μην εξαπατηθεί από τις πραγματικές προθέσεις των Αμερικανοσιωνιστών και των συμμάχων τους.

Εν κατακλείδι ένα ρητορικό ερώτημα προς το συνταγματικό τόξο του ελληνικού Κοινοβουλίου. Πώς μπορεί να καταδικάζετε την ισλαμική τρομοκρατία, αλλά να συμμαχείτε με αυτούς που την δημιούργησαν και την τροφοδοτούν; Αυτό δεν είναι πολιτική σχιζοφρένια; Υπενθυμίζουμε στους πραιτοριανούς της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών, στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι η συμπτωματολογία της σχιζοφρένειας είναι η ασυμφωνία ιδεών και πράξεων, η αυτοαναδίπλωση, η απώλεια επαφής με την πραγματικότητα και οι παραληρηματικές εκδηλώσεις συνοδευόμενες με ψευδαισθήσεις.

Γ. Λιναρδής