Μακελειό στις ΗΠΑ από φανατικό ισλαμιστή: 50 νεκροί σε κέντρο διασκέδασης ομοφυλόφιλων!

Μακελειό στις ΗΠΑ από φανατικό ισλαμιστή: 50 νεκροί σε κέντρο διασκέδασης ομοφυλόφιλων!

Από νωρίς το πρωί ήρθε η είδηση πως σε ένα κέντρο διασκέδασης για ομοφυλόφιλους στις ΗΠΑ υπήρχε ένα περιστατικό εισβολής ενόπλου, που είχε εξελιχτεί σε υπόθεση μαζικής ομηρείας. Τελικώς, το περιστατικό έληξε με άδοξο τρόπο, ήτοι σε ένα λουτρό αίματος με 50 νεκρούς, 53 τραυματίες και τον δράστη επίσης νεκρό από τις σφαίρες των αστυνομικών.

Ως δράστης αναγνωρίστηκε ένας αφγανός, πολιτογραφημένος στις ΗΠΑ, ο οποίος φαίνεται να είχε επαφές με ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις. Μπορεί να μην ήταν το Ισλαμικό Χαλιφάτο, οι αρχές δεν είναι βέβαιες ακόμα, αλλά έτσι κι αλλιώς όλες αυτές οι ισλαμικές οργανώσεις έχουν παρόμοιες αρχές, που δεν απασχολούν το θύμα τους, όταν αυτό τεθεί στο στόχαστρο.

Το γεγονός ότι το περιστατικό αυτό εμπλέκει μία από τις ομάδες της λεγόμενης «προόδου», που αναφανδόν στηρίζουν τους λαθρομετανάστες και έναν αφγανό δείχνει το μέγεθος της αυταπάτης που υφίστανται οι «προοδευτικοί» σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εναντιώνονται στην άνοδο της «ακροδεξιάς», πυκνώνουν τις παρακρατικές ομάδες των «αντιφασιστών», ψηφίζουν και στηρίζουν φανατικά την «προοδευτική αριστερά», ανοίγοντας την πόρτα για τον μακελάρη ακραίο ισλαμιστή που θα τους πετάξει από τον 5ο όροφο μίας πολυκατοικίας, ενώπιον ενός πλήθους ισλαμιστών που θα είναι πιο «μετριοπαθείς», καθώς απλά θα ζητωκραυγάζουν.

Advertisements