Η ευθύνη της αμερικανικής πολιτικής ηγεσίας για το μακελειό από φανατικό Ισλαμιστή στο Ορλάντο

Η ευθύνη της αμερικανικής πολιτικής ηγεσίας για το μακελειό από φανατικό Ισλαμιστή στο Ορλάντο

Πρωινές ώρες της Κυριακής ένας ισλαμιστής τρομοκράτης σκότωσε σε gay bar της αμερικανικής πόλης Ορλάντο 50 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 53. Αμέσως μετά οι τηλεοπτικές ειδήσεις και τα τηλεοπτικά παράθυρα της Ευρώπης και της χώρας μας κατακλύστηκαν από την φρικτή αυτή είδηση της σφαγής στο gay bar, το οποίο κείται περίπου 7.500 χλμ μακριά από το κέντρο της Ευρώπης.

Την ίδια στιγμή, την ίδια εποχή στην Συρία, στο Ιράκ και στην Υεμένη πεθαίνουν, σφαγιάζονται καθημερινά άμαχοι, γυναίκες, παιδιά από τις σαουδαραβικές βόμβες διασποράς και από επιθέσεις αυτοκτονίας των συμμάχων των ΗΠΑ   Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα και  Ισλαμικό Κράτος. Είδαμε πουθενά στις ειδήσεις να αναφέρεται κάτι περί αυτού; Όχι βέβαια, και όταν γίνεται αναφορά αυτή είναι πάντα ολίγων δευτερολέπτων και αποσπασματική. Πριν από ολίγα εικοσιτετράωρα σε βομβιστική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στο Χαλέπι της Συρίας σκοτώθηκαν 22 άμαχοι και τραυματίστηκαν 70, ενώ στην Βαγδάτη σε επίθεση αυτοκτονίας στην λαϊκή αγορά της πόλης έχασαν την ζωή τους 15 άνθρωποι. Αναφέρθηκαν αυτές οι επιθέσεις στα δελτία ειδήσεων ή τουλάχιστον αναφέρθηκαν με την ίδια ένταση και πληρότητα όπως η επίθεση στο gay bar του Ορλάντο;

Η Δαμασκός, το Χαλέπι, η Βαγδάτη, τα χωριά της Υεμένης κείνται στην μισή χιλιομετρική απόσταση από την Ευρώπη απ’ ότι το Ορλάντο. Γιατί τα τουρκοκάναλα της χώρας μας που είναι καταχρεωμένα σε σιωνιστικών συμφερόντων τράπεζες δεν έπαιξαν παρά μόνο την είδηση του gay bar του Ορλάντο; Το αίμα των αμερικανών ομοφυλοφίλων έχει μεγαλύτερη αξία από αυτό των αμάχων στην Συρία, στην Βαγδάτη και στην Υεμένη; Αυτό και αν είναι το άκρον άωτον του ρατσισμού και του κυνισμού.

Οι Αμερικανοί θερίζουν τα πεπραγμένα τους στην Μέση Ανατολή. Οι Αμερικανοί έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ανθρώπων αυτής της περιοχής. Τώρα τα βάφουν και με το αίμα των συμπατριωτών τους. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ποιούσε την νύσσα όταν οι κανίβαλοι σύμμαχοι του έσφαζαν με τα γιαταγάνια τους  αμάχους αντιπάλους τους στην Μέση Ανατολή. Ας πάψουν επιτέλους οι ΗΠΑ τον υποκριτικό θρήνο και τις διαμαρτυρίες. Η ισλαμική τρομοκρατία με δική τους ευθύνη έχει διαβεί το κατώφλι των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Αυτοί που έσπειραν τρομοκρατικούς ανέμους θα θερίσουν ειδεχθείς και βάρβαρες τρομοκρατικές θύελλες.

Γ. Λιναρδής

Advertisements