Σφαγή στη Νίκαια – Ο «ήμερος» σκορπιός της Δύσης ξαναχτυπά

https://apfeurope.com/wp-content/uploads/2016/07/nice-truck.jpg

Η αποτρόπαια σφαγή της Ημέρας της Βαστίλης στη Νίκαια είναι σε όλα τα πρωτοσέλιδα. Οι πρώτες  μας σκέψεις είναι βέβαια προς τα αθώα θύματα. 

Ο θυμός προς τους τρομοκράτες είναι φυσικά το πιο συνηθισμένο συναίσθημα. Ακολουθεί αμέσως ο θυμός εναντίον της ιδεολογίας που τους παρακινεί. Και εδώ είναι το σημείο που η αφρόκρεμα της Δύσης και τα ελεγχόμενα από αυτήν ΜΜΕ να σταματήσετε. Πράγμα που θα ήταν σοβαρότατο σφάλμα.

Διότι, ναι, οι ιδεολογικές ρίζες της τρομοκρατίας του ISIS και της Αλ Κάιντα είναι μέσα σε  μια έκδοση του Ισλάμ. Και, ναι, είναι πολύ εύκολο να βρεις στο Κοράνι στίχους και στίχους που αναφέρονται από τους Ιμάμηδες, των οποίων τα γεμάτα μίσος παραληρήματα μετατρέπουν νέους ανθρώπους σε ψυχρούς δολοφόνους.

Αλλά αυτή είναι μια έκδοση του Ισλάμ. Δεν είναι ολόκληρη η θρησκεία, αλλά δεν είναι μια άγνωστη Μουσουλμανική σέκτα την οποία ακολουθούν μια χούφτα από μεμονωμένους τρελούς, όπως μας λένε συχνά οι φιλελεύθεροι απολογητές της αποτυχημένης πολυπολιτισμικότητας. Αντιθέτως, είναι η επίσημη έκδοση στην οποία πιστεύουν και προωθούν τα πλουσιότερα και ισχυρότερα Σουννιτικά Μουσουλμανικά κράτη στον κόσμο.

Έτσι δεν έχει νόημα οι δυτικοί πολιτικοί να ισχυρίζονται ότι «δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ». Αυτή η θέση είναι τόσο ανειλικρινής όσο και η προπαγάνδα των νεοσυντηρητικών ότι η τρομοκρατία εναντίον της Δύσης είναι ενδημική σε ΟΛΟ το Ισλάμ.

Διότι η πραγματικότητα βρίσκεται ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο ανειλικρινή άκρα. Η τρομοκρατία πηγάζει αποκλειστικά από το Βαχαμπιστικό Ισλάμ. Είναι η ιδεολογία που η Σαουδική Αραβία ξοδεύει δισεκατομμύρια πετροδολαρίων κάθε χρόνο για να εξάγει σε κάθε Μουσουλμανική κοινότητα στον κόσμο.

Είναι επίσης γεγονός ότι το ανελέητο πάθος της Σαουδικής Αραβίας να κάνει Βαχαμπιστική τη Δύση είναι δυνατόν να συμβεί χάρη στη φανατική υποστήριξη των ίδιων των δυτικών πολιτικών υπέρ της μαζικής μετανάστευσης. Οι τρομοκράτες δεν μπορούν να επιχειρήσουν για πολύν καιρό σε ένα μέρος όπου δεν έχουν μια βάση τοπικής υποστήριξης, χρειάζονται «νερό για να κολυμπήσουν», έναν πληθυσμό στον οποίον θα αναμιχθούν.

Η πολυπολιτισμικότητα ίσως και να μπορεί να υπάρξει – με πολλή τύχη – χωρίς την Ισλαμική τρομοκρατία, αλλά η Ισλαμική τρομοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει στη Δύση χωρίς την πολυπολιτισμικότητα.

Τέλος, είναι και το γεγονός ότι μια ιδεολογία σκοτώνει ανθρώπους όταν [αυτοί] «εξοπλιστούν» – δηλαδή, οργανωθούν, χρηματοδοτηθούν, εκπαιδευτούν και οπλιστούν. Και ακριβώς ποιος «εξόπλισε» το ριζοσπαστικό Βαχαμπιστικό Ισλάμ; Ας το πούμε πολύ καθαρά, γιατί το πρόβλημα δεν θα λυθεί έως ότου όλοι αντιληφθούν ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και οι σύμμαχοί τους, περιλαμβανομένης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ή, για να είμαστε αυστηρά ακριβείς και δίκαιοι στους συνηθισμένους Αμερικανούς, η διεφθαρμένη «αφρόκρεμα» που κυβερνά την Ουάσιγκτον και τα ανδρείκελά της.

Ήταν αυτοί που κυβερνούν τις ΗΠΑ που δημιούργησαν και εξόπλισαν την Αλ Κάιντα για να κάνει τη βρωμερή δουλειά τους στο Αφγανιστάν.

Ήταν αυτοί που κυβερνούν τις ΗΠΑ που εσκεμμένα όπλισαν και εξαπέλυσαν την τρομοκρατία και τις σεκτιστικές σφαγές για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους στο Ιράκ.

Ήταν αυτοί που κυβερνούν τις ΗΠΑ – με ειδική βοήθεια από τις γαλλικές και βρετανικές κυβερνήσεις – που όπλισαν και χρησιμοποίησαν την Ισλαμική τρομοκρατία για να κάνει τη βρώμικη δουλειά τους στη Λιβύη.

Ήταν η Χίλαρι Κλίντον ιδιαίτερα που εν γνώσει της χρησιμοποίησε τους τζιχαντιστές δολοφόνους του Αμερικανού Πρέσβη για να αποστείλει όπλα στη Συρία.

Και ήταν αυτοί που κυβερνούν τις ΗΠΑ – βοηθούμενοι όπως πάντα από αυτούς που κυβερνούν τις Βρυξέλλες και οι Σιωνιστές, Σαουδάραβες και Τούρκοι φίλοι τους – που εσκεμμένα και ασυγχώρητα δημιούργησαν και όπλισαν το ISIS για να κάνει τη βρώμικη δουλειά τους στη Συρία.

Ο στόχος του δι’ αντιπροσώπου πολέμου εναντίον της τρομοκρατίας της αφρόκρεμας των ΗΠΑ/ΕΕ στο Αφγανιστάν ήταν βεβαίως η Ρωσία. Αλλά δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς την τρομοκρατία ως όπλο χωρίς αργά ή γρήγορα να στραφεί εναντίον σου ως αμοιβή από τη Μοίρα για τον κυνισμό σου. Εξ ου και η 11 Σεπτεμβρίου [9/11].

Ο στόχος στον δι’ αντιπροσώπων πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας στη Συρία ήταν βεβαίως η κυβέρνηση Άσαντ. Αλλά άλλη μια φορά οι παράπλευρες απώλειες ήταν των αθώων. Αυτή τη φορά στη Νίκαια, αν και την επόμενη φορά θα είναι στη Ρώμη ή το Λονδίνο ή το Παρίσι ή τη Μαδρίτη ή το Όσλο ή η Νέα Υόρκη.

Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας των πυραύλων για να αντιληφθείς αυτά τα πράγματα. Πράγματι, μας προειδοποίησε ένας πρώην οδοντίατρος που έγινε Πρόεδρος μιας ηρωϊκής χώρας θυμάτων της δι’ αντιπροσώπων τρομοκρατίας και επιβεβαιώθηκε δυστυχώς μετά από τις επιθέσεις στο Παρίσι το 2013. Ότι, δηλαδή η πολιτική των ΗΠΑ/ΕΕ της προσπάθειας να χρησιμοποιηθεί η Ισλαμιστική τρομοκρατία ως εργαλείο εξωτερικής πολιτικής θα καταλήξει με αίμα στους δρόμους των πόλεων, όπως έγινε στη Νίκαια χθες.

Πηγή