Η ανθελληνική ΕΡΤ διαφημίζει την πορεία των τουρκοφρόνων στην Κομοτηνή!

Η ανθελληνική ΕΡΤ διαφημίζει την πορεία των τουρκοφρόνων στην Κομοτηνή!

Η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ των συριζαίων, που αν και πληρώνεται από το υστέρημα του λαού φιμώνει την φωνή της Χρυσής Αυγής και των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που την στηρίζουν, προχώρησε σε ένα αδιανόητο ανθελληνικό παραλήρημα.

Δεν μας φτάνουν οι πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη, πρώην και νυν βουλευτές του συνταγματικού τόξου και τα τσιράκια που εξυπηρετούν τους σκοπούς του τουρκικού προξενείου, τώρα ήρθε και η ΕΡΤ, η δημόσια Ραδιοτηλεόραση να διαφημίσει την πορεία των ανθελλήνων του DEB.

Συγκεκριμένα, με αναλυτικό ρεπορτάζ στο ert.gr προπαγανδίζουν το ανθελληνικό και διχαστικό κάλεσμα του Τσαβούς για «πορεία διαμαρτυρίας και διεκδίκησης δικαιωμάτων»! Με αφορμή το μνημόσυνο του Σαδίκ οι τουρκόφρονες του DEB θα βρουν ακόμη μια ευκαιρία να προπαγανδίσουν υπέρ των «τουρκομουσουλμάνων» και της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».

H ΕΡΤ, λοιπόν, που δεν έχει καλέσει ούτε για 1 δευτερόλεπτο οποιονδήποτε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και από την άλλη συμμετέχει ενεργά στην συκοφάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών, τώρα παίζει το παιχνίδι των πρακτόρων της Άγκυρας.

Υπενθυμίζουμε πως η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει μήνυση για να ακυρωθεί η αυριανή παράνομη πορεία των τούρκων πρακτόρων στην Κομοτηνή.