Ο κορυφαίος τραπεζίτης Ρότσιλντ προωθεί διεφθαρμένη κομμουνίστρια για την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών

https://i0.wp.com/www.thenewamerican.com/media/k2/items/cache/d14d6dc28871d54421b6c73127512cc1_M.jpg

Κομμουνιστές και καπιταλιστές σε αγαστή συνεργασία.

Ο Βαρώνος Έρικ ντε Ρότσιλντ, της βαθύπλουτης τραπεζικής δυναστείας των Ρότσιλντ,  ανακοίνωσε δημοσίως την υποστήριξή του για την κομμουνίστρια πράκτορα της Βουλγαρίας Irina Bokova, της οποίας η εκστρατεία για να γίνει Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών βρίθει από σκάνδαλα.

Από τη μια μεριά είναι το παρελθόν της Bokova ως στέλεχος και αξιωματούχος του Βουλγαρικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ο οποίο ευθύνεται για εκατοντάδες χιλιάδες θύματα στη χώρα αυτή. Από την άλλη, η Bokova εμπλέκεται σε διάφορα περίεργα γεγονότα και σκάνδαλα. Για παράδειγμα, υπάρχουν ερωτήματα για το πώς μπόρεσε να αγοράσει πολυτελή ακίνητα στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στο Παρίσι και αλλού. Επίσης ως επικεφαλής της UNESCO φέρεται να κατασπατάλησε τα χρήματα του οργανισμού και απένειμε ένα αμφιλεγόμενο «βραβείο ειρήνης» στον Ομπάμα.

Σε μια  δήλωση που υπογράφεται από κάποιους κορυφαίους «Γάλλους» θιασώτες της παγκοσμιοποίησης, σοσιαλιστές, διανοούμενους κατά δήλωσή τους και εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρήσεων, ο Ρότσιλντ και η παρέα του ισχυρίζονται ότι «κανείς δεν είναι καταλληλότερος από την Bokova για να θέσει επί τάπητος τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το κοινό μας μέλλον.»

Μεταξύ των προτερημάτων της Bokova, η επιστολή αναφέρει ότι είναι γυναίκα και μιλά τέσσερις γλώσσες. Επίσης ότι σε μια εποχή της κλιματικής αλλαγής και της προσφυγικής κρίσης «είναι αναγκαίο ο ΟΗΕ να δείξει ότι είναι αρμόδιος, αξιόπιστος και αποτελεσματικός.» Βέβαια γνωρίζουμε ότι την «προσφυγική κρίση»  τη δημιούργησε το παγκόσμιο κατεστημένο, δηλαδή η ίδια η παρέα του Rothschild που δήθεν κόπτεται για τη λύση του προβλήματος. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο ίδιος ο ΟΗΕ είναι αναφανδρόν υπέρ της διευκόλυνσης της λαθρομετανάστευσης, οπότε οι υπογράφοντες σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρονται να λύσουν το πρόβλημα αλλά για να βρουν μια καλή διαχειρίστρια.

Η επιστολή επίσης αναφέρει ότι η Bokova «θα δείξει ένα σύγχρονο πρόσωπο και θα προσελκύσει την προσοχή της γενιάς των αποκαλούμενων Millenials.» [Σημείωση ΕΘ:  Πρόκειται για αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000.]

Η επιστολή επίσης τονίζουν ότι η Bokova είναι κατάλληλη και για τις απόψεις για την εφαρμογή του Προγράμματος 2030 (Agenda 2030) του ΟΗΕ. Πρόκειται για το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών για την ανθρωπότητα, που συχνά αποκαλείται «Σκοποί της Βιώσιμης Ανάπτυξης» (Sustainable Development Goals – SDG) και αποσκοπεί στην εθνική και διεθνή αναδιανομή του εισοδήματος, την κατήχηση των παιδιών ως «παράγοντες της αλλαγής», κ.ά.. Εννοτείται ότι η αναδιανομή του εισοδήματος σημαίνει ουσιαστικά τη φτωχοποίηση των ευρωπαϊκών ή ευρωπαϊκής καταγωγής λαών.

[Σημείωση ΕΘ: Αν έχετε διαβάσει τα σχολικά βιβλία που χρησιμοποιούν τα παιδιά σας από το Δημοτικό έως το Λύκειο, τα οποία βιβλία είναι γεμάτα αντεθνική προπαγάνδα και υπέρ του πολυπολιτισμού, καταλαβαίνετε για ποιο πράγμα μιλάμε.]

Οι υπογράφοντες συνεχίζουν: «Άνδρες ή γυναίκες της πολιτικής από τη δεξιά και την αριστερά, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και πολιτιστικών κύκλων, της κοινωνίας των πολιτών, Εβραίοι, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι ή άθεοι, έχουμε ενωθεί για να προωθήσουμε μια ιδέα κρίσιμης σημασίας: Ότι τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να γίνουν  μια ‘πλατφόρμα της νέας γενιάς’ του διαλόγου και της ανταλλαγής μεταξύ των χωρών και των πολιτισμών για να προάγουν και να διατηρήσουν την ειρήνη και να αναπτύξουν αρμονικές και βιώσιμες κοινωνίες». Και πάλι, εμείς γνωρίζουμε ότι με τον όρο  «βιώσιμες κοινωνίες» εννοούν τις ολοκληρωτικές τεχνοκρατικές κοινωνίες.

Η επιστολή δημοσιεύτηκε από την The World Post, έναν συνεταιρισμό μεταξύ της ακροαριστερής Huffington Post και του Berggruen Institute.

Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι ο Ρότσιλντ δεν είναι απλώς άλλος ένας πλούσιος όπως ο Σόρος μεταξύ των μυημένων στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Εκτιμήσεις φέρνουν την περιουσία της δυναστείας των Ρότσιλντ σε τρισεκατομμύρια δολάρια και η ισχύς της έχει διαμορφώσει την παγκόσμια ιστορία τους τελευταίους δύο αιώνες.

Η επιστολή του Ρότσιλντ υπογράφεται από 27 «εξέχουσες προσωπικότητες της Γαλλίας.» Άλλοι υπογράφοντες περιλαμβάνουν τον εξέχοντα ομοφυλόφιλο Pierre Bergé, που του επεβλήθη πρόστιμο ένα εκατομμύριο φράγκα για παράνομες συναλλαγές το 1986. Επίσης, στον κατάλογο είναι και η Michel Boyon, η οποία επέβλεψε ένα μεγάλο μέρος της προπαγάνδας της γαλλικής κυβέρνησης σε όλη της τη σταδιοδρομία. Υπέγραψαν επίσης οι εξτρεμιστές σοσιαλιστές Jean-Pierre Chevenement, πρώην υπουργός αμύνης, και η Édith Cresson, πρώην πρωθυπουργός. Ομοίως και επικεφαλής των μεγάλων εταιρειών, αριστοκράτες, πολιτικοί κ.ά.

Αρχική πηγή. Επιμέλεια/συντόμευση κειμένου: ΕΘ.

 

 

 

 

Advertisements