Κρυφές νυχτερινές πτήσεις με πρόσφυγες προς τη Γερμανία: Πάλι λέει ψέματα η Μέρκελ;

 

https://i2.wp.com/gatesofvienna.net/wp-content/uploads/2016/08/jetjihad.jpg

Φέρνει η κυβέρνηση της Μέρκελ στα κρυφά Μουσουλμάνους «πρόσφυγες» σε γερμανικά αεροδρόμια και στρατιωτικές βάσεις;

Αυτό είναι το ερώτημα στο άρθρο του συγγραφέα Markus Mahler στις 8 Αυγούστου 2016 στο έντυπο Kopp Verlag. Εκπρόσωποι της κυβέρνησης αρνούνται τις κατηγορίες, αν και η αξιοπιστία της Μέρκελ στο μεταναστευτικό θέμα είναι πλέον ανύπαρκτη.

«Επισήμως» γράφει ο Mahler, «Η προσφυγική κρίση στη Γερμανία επιβραδύνεται: Λιγότεροι από αυτούς κάνουν τη βαλκανική διαδρομή με τα πόδια. Δεν βλέπουμε ειδικά τραίνα ή λεωφορεία. Δεν αποτελεί έκπληξη. Προφανώς ταξιδεύουν αεροπορικώς. Χωρίς να τις έχει δει κανείς ή να γνωρίζει κάτι, η μια μισθωμένη πτήση διαδέχεται την άλλη καθώς προσγειώνονται στα γερμανικά αεροδρόμια.»

«Επιβιβάζονται στα αεροπλάνα στην Τουρκία και στην Ελλάδα,» αναφέρει ο Mahler. «Και προσγειώνονται στη Γερμανία αργά το βράδυ. Κατόπιν κατανέμονται από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF) με λεωφορεία προς τα κέντρα υποδοχής. Αναφέρθηκε από πολλούς αναγνώστες στο Kopp Online, οι οποίοι παρατήρησαν τη δραστηριότητα στα γερμανικά αεροδρόμια. Έως τώρα, τα γερμανικά ΜΜΕ δεν το αναφέρουν.»

Το άρθρο παραθέτει καταλόγους πτήσεων από την Τουρκία και την Ελλάδα που ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι μεταφέρουν πρόσφυγες/μετανάστες και τους κατανέμουν σε όλη τη Γερμανία. Σύμφωνα με τον Mahler:

Κοιτάξτε το πρόγραμμα πτήσεων της 8ης Αυγούστου: Από τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα, αρχίζει η «ώρα αιχμής για πρόσφυγες». Αεροπλάνα από την Τουρκία και την Ελλάδα προσγειώνονται σχεδόν κάθε λεπτό.

Οι προσγειώσεις συνεχίζονται όλο το βράδυ και τελειώνουν γύρω στις 6:00 το πρωί. Παράδειγμα από το αεροδρόμιο της Κολωνίας-Βόννης: Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόνο 1 πτήση υπάρχει από την ανατολική Μεσόγειο. Τη νύχτα όμως υπάρχουν τουλάχιστον 11 πτήσεις.

Παρομοίως και στα άλλα αεροδρόμια όπως στο Ανόβερο και στο Ντίσελντολφ.

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής πρεσβείας Markus Knaus είπε στο New American ότι τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει κάποιες πτήσεις στα πλαίσια της συμφωνίας 1 προς 1, μεταξύ της Γερμανίας και της Τουρκίας, αλλά αφορούν μόνο μερικές εκατοντάδες άτομα τους τελευταίους μήνες.

Η μετάφραση του άρθρου του Mahler αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα GatesOfVienna.net

Παρόλα αυτά η κυβέρνηση της Μέρκελ είναι περιβόητη για εξαπάτηση, πράγμα που φαίνεται στην πτώση της δημοτικότητάς της. Παραδείγματα της αναξιοπιστίας της είναι και τα εξής:

  • Η εισβολή των προσφύγων— Ως προμήνυμα στην προσφυγική καταστροφή του 2015, η κυβέρνηση είπε στους Γερμανούς ότι ο συνολικός αριθμός των προσφύγων θα ήταν γύρω στις 100.000. Ο αριθμός αυτός συνεχώς άλλαζε προς τα πάνω και τον Αύγουστο του 2015 οι κυβερνώντες τον έφτασαν στις 750.000. Μέχρι το τέλος του έτους, ο αριθμός αυτός έφτασε να είναι μεταξύ 1 και 1,5 εκατομμύριο. Τον Φεβρουάριο, μετά από βουλευτικά ερωτήματα, η κυβέρνηση της Μέρκελ αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι 130.000 πρόσφυγες έχουν ξεφύγει και τώρα δεν μπορούν να βρεθούν στη Γερμανία.
  • Το κουκούλωμα της εγκληματικότητας των προσφύγων— Η κυβέρνηση της Μέρκελ, η γερμανική αστυνομία και τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν εμπλακεί σε μια μαζική εκστρατεία αυτολογοκρισίας και απόκρυψης του γεγονότος ότι ένας τεράστιος αριθμός βίαιων εγκλημάτων – περιλαμβανομένων και των σεξουαλικών εγκλημάτων – οφείλονται σε άρρενες Μουσουλμάνους.Η συγκάλυψη δεν άντεξε τελικά με τους περιβόητους βιασμούς και επιθέσεις στην Κολωνία την πρωτοχρονιά του 2016.
  • Σαμποτάζ του Brexit και τεχνάσματα— Πριν το δημοψήφισμα για το Brexit, η Merkel συμμετείχε στο «Σχέδιο Φόβος» (“Project Fear”), την εκστρατεία του Προέδρου Ομπάμα, του Βρετανού Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, της Διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, του δισεκατομμυριούχου επενδυτή/χειραγωγού Τζωτζ Σόρος και άλλους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης για να τρομάξουν τους Βρετανούς να ψηφίσουν εναντίον της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ με ψεύτικες προβλέψεις καταστροφής και κατάρρευσης (βλέπε εδώ και εδώ.)
  • Το υπερκράτος της ΕΕ— Σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την αυξανόμενη αποστροφή των λαών προς την ΕΕ σε όλη την Ευρώπη, η Μέρκελ και άλλοι ηγέτες αρνήθηκαν ότι σκόπευαν να μετατρέψουν την ΕΕ σε ένα υπερκράτος. Εντούτοις, αμέσως μετά το δημοψήφισμα για το Brexit, αποκάλυψαν (εν μέρει) το κρυμμένο τους σχέδιο για τον κεντρικό έλεγχο πάνω σε όλες τις πλευρές της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής στην ΕΕ.

Αυτά και άλλα πολλά προηγούμενα περιστατικά αναλήθειας, εξαπάτησης και ακραίας πολιτικής ορθότητας – μαζί με την πεισματική εμμονή της Μέρκελ στη συνέχιση του προγράμματος του «καλωσορίσματος των προσφύγων» – έχουν δώσει στους Γερμανούς αρκετούς λόγους να αμφισβητούν την άρνηση της κυβέρνησης όσον αφορά τις μυστικές πτήσεις με τους πρόσφυγες.

William F. Jasper

Πηγή  Συντόμευση/Επεξεργασία κειμένου: ΕΘ