Και ο σύμβουλος επικοινωνίας του Τσίπρα στο μισθολόγιο του Σόρος!

Και ο σύμβουλος επικοινωνίας του Τσίπρα στο μισθολόγιο του Σόρος!

Μετά από έρευνα στα DC LEAKS βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Ματθαίου Τσιμπάκη ως συνεργάτη του Σόρος. Ο Τσιμπάκης επιβεβαίωσε την πληροφορία δηλώνοντας πως «είχα ανάγκη από χρήματα. Που είναι το κακό;».

Ο Ματθαίος Τσιμπάκης είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η πιο χαρακτηριστική ανθελληνική στιγμή του Τσιμπάκη βρίσκεται στην ανάρτηση που είχε κάνει με τίτλο «Όλοι λένε τα Σκόπια Μακεδονία».

Άραγε πόσα αργύρια είχε πάρει από τον Σόρος για αυτή τη εκδούλευση;

Και όσον αφορά το «που είναι το κακό;» που ρωτάει ο Τσιμπάκης, δεν θα του απαντήσουμε όπως στην γνωστή φάρσα – ανέκδοτο… Θα του πούμε απλώς ότι και ο Ιούδας είχε ανάγκη από τα χρήματα εκείνη την περίοδο, αλλά μετά δεν γυρνούσε να προσπαθεί να δικαιολογηθεί για την προδοσία. Στην προκειμένη αυτός προδίδει την Πατρίδα για τα αργύρια του Σόρος!

Διαβάστε επίσηςΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ… ΔΟΛΛΑΡΙΟ: Λίστα με όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Σόρος για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τα έγγραφα του Σόρος: «Αξιόπιστοι σύμμαχοι» στην διάλυση της Ελλάδας οι συριζαίοι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος!

Στη φόρα αρχεία του σιωνιστή Σόρος: Μίσος για τους Έλληνες Εθνικιστές – Επίσημος χρηματοδότης των αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής!

Σόρος για τις παράνομες φυλακίσεις της Χρυσής Αυγής: Αυτά είναι ημίμετρα – Η “μαχητική δημοκρατία” επιτάσσει να τεθούν εκτός νόμου όλοι οι Εθνικιστές!

ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΡΟΣ: Μόνος μας εχθρός οι Εθνικιστές – Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!

Advertisements