Έλληνες Ευρωβουλευτές: Θέλουμε μια Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων!

Ομοβροντία Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής στην βουλή: Θέλουμε μια Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων! 3 BINTEO

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής φρόντισαν με την παρουσία τους στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην Βουλή να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία αντί να κινείται προς το συμφέρον των λαών της Ευρώπης, στρέφεται προς την καταστροφή των Εθνών-Κρατών.

Την στιγμή που η Ε.Ε. καταπιέζει κράτη-μέλη όπως την Ελλάδα, εν τούτοις υποστηρίζει την επιθετική πολιτική άλλων κρατών, όπως η Τουρκία, αναπτύσσοντας μια επιβλαβή για τα Ευρωπαϊκά Έθνη εξωτερική πολιτική.

Ελευθέριος Συναδινός: Φιμώνουν τους Εθνικιστές στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός τόνισε την συντονισμένη επίθεση που δέχονται οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ενδεικτική την αποσιώπηση κρίσιμων εθνικών ζητημάτων.

Λάμπρος Φουντούλης: Η Ε.Ε. θέλει να καταργήσει τα Έθνη-Κράτη

Ο Ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης επεσήμανε τόσο την καταστροφική εξωτερική πολιτική της Ε.Ε. όσο και την διαβρωτική για τα Εθνικά Κράτη εσωτερική της πολιτική.

Γεώργιος Επιτήδειος: Η Ε.Ε. εγκλωβίζει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα

Ο Ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος τόνισε ότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κράτη μέλη της Ένωσης, μόνον η Ελλάδα δεν έχει λάβει μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης, με αποτέλεσμα την συσσώρευση παρανόμων μεταναστών στην επικράτειά της.

Advertisements