Δολοφονική επίθεση από 30 παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή με σιδηρολοστούς και δακρυγόνα

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε πριν από λίγο στο Μαρούσι ο βουλευτής μας Γιώργος Γερμενής. Ομάδα 30 παρακρατικών του Σύριζα με ακάλυπτα πρόσωπα του επιτέθηκε σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου (εμπορικό κέντρο Αίθριο).

Πρόκειται για την ίδια ομάδα παρακρατικών συριζαίων, που είχε επιτεθεί στα γραφεία μας στο Μαρούσι προ μηνών, οπότε συνελήφθη και καταδικάστηκε μεταξύ άλλων και ο γιος του Σκουρλέτη (είδηση που θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ).

Οι προθέσεις της εγκληματικής συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές. Πρόκειται για καραμπινάτη απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς οι συμμορίτες κρατούσαν σιδηρολοστούς, με τους οποίους χτύπησαν στο κεφάλι τον βουλευτή μας, ενώ έριξαν μεγάλη ποσότητα δακρυγόνου αερίου εναντίον του, καθώς και εναντίον του Αστυνομικού και της κοπέλας που τον συνόδευαν.

Ο Συναγωνιστής αμύνθηκε και η επίθεση αποκρούστηκε με αποτέλεσμα οι άνανδροι παρακρατικοί τελικά να τραπούν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία προέβη σε προσαγωγές μετά το συμβάν, μέχρι τώρα όμως δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Προφανώς έχουν πέσει τηλέφωνα από τους υψηλά ιστάμενους προστάτες των αναρχοκομμουνιστών.

Ο βουλευτής μας μετέβη για όλες τις προληπτικές εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με σιδηρολοστό. Καλούμε τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η μη καταδίκη της, όπως έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις, αλλά και οι πανηγυρισμοί στα μισθωμένα από αυτούς μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύουν την συνενοχή τους στα εγκλήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Οι θρασύδειλες δολοφονικές επιθέσεις του παρακράτος του Σύριζα, στις οποίες πρωτοστατούν τα παιδιά των Σκουρλέτηδων, δεν πρόκειται να σταματήσουν τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής. 

[ΕΘ: Δεν είναι η πρώτη φορά. Βόμβες που τρυπούν τοίχους ή προκαλούν εμπρησμούς σε αυτοκίνητα και στα γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής, επιθέσεις και  βαρύτατοι τραυματισμοί που οδηγούν στο νοσοκομείο τους νόμιμους εκπροσώπους του, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ μελών, και άλλα τέτοια περιστατικά μένουν ανεξιχνίαστα εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια. Είναι ντροπή για το πολίτευμα της Ελλάδος αυτό που συμβαίνει, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν και τις παράνομες φυλακίσεις των εκλεγμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής και τη διαπλοκή μεταξύ πολιτικής και δικαστικής εξουσίας. 
Καταδικάζουμε τις παραπάνω πράξεις και ζητούμε την άμεση κινητοποίηση των αρχών για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την προστασία των μελών και των οπαδών του κόμματος της Χρυσής Αυγής.]