Ο δημογραφικός εκτοπισμός των Ευρωπαίων

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2016/12/08103339/MuslimManPolygamousFamily-496x372.jpg

Τα ανοιχτά σύνορα είναι άσχημα από μόνα τους, αλλά όταν οι εισβολείς είναι εχθρικοί Μουσουλμάνοι, τότε έχουν την πολλαπλασιαστική δύναμη της πολυγαμίας που μπορεί να δημιουργήσει τεράστιες οικογένειες και επομένως να προκαλέσει ραγδαία δημογραφική μεταβολή.

Το 2005 είχα γράψει τις πολυγαμικές οικογένειες που κοιμούνταν σε βάρδιες  στη Γαλλία επειδή τα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα για μονογαμικές οικογένειες: Υπάρχουν τόσοι τρόποι με τους οποίους το Ισλάμ δεν ταιριάζει στη Δύση.

Στην παρακάτω φωτογραφία, οι ορδές των Σύριων και άλλων Μουσουλμάνων ανδρών που εισήλθαν αποφασιστικά στην Ευρώπη με το καλωσόρισμα που παρείχε ανοήτως η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

https://i2.wp.com/www.limitstogrowth.org/ltg-uploads/2015/12/EuropeMuslimMigrantHordes.jpg

Έχετε υπόψιν ότι ο πληθυσμός της Αφρικής είναι τώρα γύρω στο 1,2 δισεκατομμύριο και ο  ρυθμός αύξησής του δεν επιβραδύνεται.  Η Αφρική θα μπορούσε να στείλει εκατό εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη και να μην αντιληφθεί καν ότι έφυγαν.

Ήδη από το 2007 ο ΟΗΕ είχε δημοσιεύσει ένα διάγραμμα που προέβλεπε 1,5 εκατομμύρια μετανάστες (1,2 εκατομμύρια από την Ασία και 377.000 από την Αφρική) ετησίως.

Αν αυτό συμβεί κάθε χρόνο, αν δηλαδή έλθουν όσοι και πέρυσι, αυτό σημαίνει ότι μέχρι τα μέσα του αιώνα θα υπάρχουν 60 εκατομμύρια νέοι μετανάστες και αν συμπεριλάβουμε και αυτούς που μένουν ήδη στην Ευρώπη και τον υψηλό ρυθμό γεννήσεών τους, καταλήγουμε στα 100 εκατομμύρια μέχρι τα μέσα του 21ου αιώνα.

Οι κύριες διαδρομές της ροής από την Αφρική είναι μέσω Ιταλίας και Ισπανίας.

[ΕΘ: Επίσης και μέσω Ελλάδας, διότι η Τουρκία έχει συμφωνίες με Αφρικανικά Μουσουλμανικά κράτη και δεν απαιτεί βίζα. Ταυτόχρονα με πολύ φθηνό εισιτήριο στις Τουρκικές Αερογραμμές τους φέρνει στην Κωνσταντινούπολη και κατόπιν τους προωθεί στην Ελλάδα. Δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε αυτό, αλλά το γεγονός ότι δεν απαιτείται βίζα, δείχνει οπωσδήποτε την πρόθεση της Τουρκίας.

Οι νέοι έποικοι στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, έχουν ήδη προκαλέσει πολλά προβλήματα, ειδικά σε χώρες με μικρό πληθυσμό όπως η Σουηδία [ή την Ελλάδα] όπου προφανώς αλλάζουν και τους συσχετισμούς στις βουλευτικές εκλογές. Παράλληλα, προβλέπονται κοινωνικές συγκρούσεις μεταξύ των γηγενών πληθυσμών και των ξένων, πράγμα που αποδεικνύεται ήδη με τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία, μεταξύ άλλων.]

Πηγή. Επεξεργασία κειμένου: ΕΘ.