Η παράδοση των τζιχαντιστών στο Χαλέπι αποκάλυψε αξιωματικούς του ΝΑΤΟ που τους βοηθούσαν!

Η παράδοση των τζιχαντιστών στο Χαλέπι αποκάλυψε αξιωματικούς του ΝΑΤΟ που τους βοηθούσαν!

Προ ολίγων ωρών έγινε γνωστό ότι νατοϊκοί αξιωματικοί συνελήφθησαν  στο Χαλέπι κατά την διάρκεια της προέλασης του συριακού στρατού στις συνοικίες της πόλης. Οι νατοϊκοί αξιωματικοί κρύβονταν σε ένα καταφύγιο στο ανατολικό Χαλέπι, την τελευταία συνοικία που απελευθέρωσε ο κυβερνητικός στρατός του Άσαντ.

Με τις συλλήψεις αυτές γίνεται σαφές ότι οι κανίβαλοι του Ισλαμικού Κράτους είχαν άμεση υποστήριξη στρατιωτικών συμβούλων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και άλλων σουνιτικών αραβικών χωρών, καθώς και του Ισραήλ. Οι αξιωματικοί που συνελήφθησαν από τις ειδικές δυνάμεις του συριακού στρατού προέρχονται από τις ΗΠΑ, την Γαλλία, την Γερμανία, την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Ιορδανία και το Ισραήλ.

Στο πρόσφατο παρελθόν με πολλές αναλύσεις και αναρτήσεις μας στην ιστοσελίδα έχουμε αναφερθεί στην συνεργασία του αμερικανικού Πενταγώνου, της CIA και του ΝΑΤΟ με τους ισλαμοσυμμορίτες που αιματοκύλισαν την Συρία, το Ιράκ και την Λιβύη. Έχουμε δε τονίσει επανειλημμένα, ίσως γινόμενοι κουραστικοί, ότι οι σουνίτες-βαχαμπιστές τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) έχουν χρηματοδοτηθεί, εξοπλιστεί και εκπαιδευτεί από την Ουάσιγκτον, την Άγκυρα και το Ριάντ, ενώ απολάμβαναν στα πολεμικά μέτωπα της Συρίας της κάλυψης της αμερικανικής και ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας. Στρατόπεδα εκπαίδευσης των κανιβάλων τρομοκρατών υπήρχαν στην Τουρκία, στην Ιορδανία και την Σαουδική Αραβία, το μεγαλύτερο δε εξ αυτών βρίσκεται έως σήμερα στο Αμμάν και ελέγχεται απ’ ευθείας από την CIA.

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε δεκάδες σελίδες με στοιχεία που αποδεικνύουν την συμμαχία των ισλαμιστών τρομοκρατών με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ. Προκύπτει δικαιολογημένα το ερώτημα γιατί οι ΗΠΑ περιέθαλψαν και έθρεψαν την τρομοκρατία, που είχε ως κατάληξη τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ανθρώπων, μεταξύ αυτών και Αμερικανών. Το ερώτημα είναι ανθρώπινο και λογικό. Δυστυχώς οι Αμερικανοσιωνιστές όπως ο απερχόμενος Ομπάμα, σκέφτονται διαφορετικά. Η εξάπλωση της τρομοκρατίας υπό την σημαία του Ισλάμ με την βοήθεια και υψηλή καθοδήγηση του σιωνιστικού κατεστημένου των ΗΠΑ οδηγεί στον κατακερματισμό πολλών κρατών και εθνών με αποτέλεσμα όφελος για τους σιωνιστικούς τραπεζικούς και πετρελαϊκούς ομίλους.

Ο μύθος των ΗΠΑ περί του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» δημιούργησε προσχήματα για στρατιωτικές επεμβάσεις σε χώρες όπου διακυβεύονται αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα. Επίσης η εξάπλωση της τρομοκρατίας είχε ως στόχο την εξασθένηση των κύριων γεωπολιτικών ανταγωνιστών των ΗΠΑ, Κίνας και Ρωσίας. Η στρατιωτική και οικονομική βοήθεια των ΗΠΑ στους ισλαμιστές τρομοκράτες της Συρίας, του Ιράκ, της Υεμένης, επαρχιών της Ρωσίας και Κίνας είχε άμεση σχέση με τα σχέδια περικύκλωσης της Ρωσίας και με τα σχέδια για παγκόσμια ηγεμονία των Αμερικανοσιωνιστών.

Το Ισλαμικό Κράτος είναι δημιούργημα της Δύσης, εξακολουθεί να είναι εργαλείο των νατο-σιωνιστών για αυτό και η σύλληψη αξιωματικών από χώρες του ΝΑΤΟ στο Χαλέπι, αξιωματικοί που συμβούλευαν τους κανίβαλους τζιχαντιστές, ουδόλως μας αιφνιδιάζει ή ξενίζει.

Γ. Λιναρδής

Η σύλληψη τους έγινε στις 16 Δεκεμβρίου 2016

Τα ονόματα είναι τα εξής:

Mutaz Kanoğlu – Τουρκία
David Scott Winer – ΗΠΑ
David Shlomo Aram – Ισραήλ
Muhamad Tamimi – Κατάρ
Muhamad Ahmad Assabian – Σαουδική Αραβία
Abd-el-Menham Fahd al Harij – Σαουδική Αραβία
Islam Salam Ezzahran Al Hajlan –  Σαουδική Αραβία
Ahmed Ben Naoufel Al Darij –  Σαουδική Αραβία
Muhamad Hassan Al Sabihi –  Σαουδική Αραβία
Hamad Fahad Al Dousri –  Σαουδική Αραβία
Amjad Qassem Al Tiraoui – Ιορδανία
Qassem Saad Al Shamry –  Σαουδική Αραβία
Ayman Qassem Al Thahalbi – Σαουδική Αραβία
Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi – Μαρόκο