Βασιλική προδοσία: Ο Πρίγκηπας Κάρολος επαινεί την Χιτζρά ή την Τζιχάντ διά της μεταναστεύσεως

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2016/12/23174230/2570CB9600000578-0-image-a-1_1423351442675-559x372.jpg

Στη φωτογραφία, ο Πρίγκηπας Κάρολος φορώντας παραδοσιακή φορεσιά σε επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία

Γι’ αυτό όλος ο Αγγλοσαξωνικός κόσμος ελπίζει ο Γουίλιαμ να κληρονομήσει το στέμμα.

Σε πρόσφατη ομιλία του ο Πρίγκηπας Κάρολος δήλωσε:

Κανονικά τα Χριστούγεννα σκεπτόμαστε τη Γέννηση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Αναρωτιέμαι όμως αν εφέτος πρέπει να θυμηθούμε πώς η ιστορία της Θείας Γέννησης εκτυλίσσεται, με τη Θεία Οικογένεια να δραπετεύει από την βίαιη δίωξη. Και επίσης ίσως να θυμηθούμε ότι όταν ο προφήτης Μωάμεθ μετανάστευσε από τη Μέκκα στη Μεδίνα αναζητούσε την ελευθερία για τον εαυτό του και τους ακολούθους του στην προσευχή.

Οποιοδήποτε θρησκευτικό μονοπάτι και αν ακολουθήσουμε, ο προορισμός είναι ο ίδιος – να τιμούμε και να σεβόμαστε τον άλλον άνθρωπο, δεχόμενοι το δικαίωμά του να εκπληρώσει την ειρηνική του ανταπόκριση στην αγάπη του Θεού.

[Ο Πρίγκηπας Κάρολος προτρέπει τους Βρετανούς να σκεφτούν τον Μωάμεθ αυτά τα Χριστούγεννα και μιλά εναντίον του «Επιθετικού Λαϊκισμού»,’ Breitbart London22-12-2016.]

Ας αφήσουμε κατά μέρος την παράλογη πρόταση ότι το τελικό αποτέλεσμα κάθε θρησκείας είναι να “τιμούμε και να σεβόμαστε τον άλλο άνθρωπο,” ειδικά όταν το Ισλάμ είναι σαφέστατο όσον αφορά τη μεταχείριση των μη Μουσουλμάνων εντός του χώρου του. Από την άποψη της μετανάστευσης, υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα να επισημάνουμε:

Πρώτον, γύρω στα Χριστούγεννα, συχνά ακούμε παράλογες ιστορίες ότι η Θεία Οικογένεια ήταν «μετανάστες» και την παλιά ντροπή και ενοχή ότι «δεν υπάρχει χώρος στο πανδοχείο», που υπονοεί ότι κάποιο Συνοριακό Απόσπασμα της αρχαιότητας κυνηγούσε την Παρθένο Μαρία. Αλλά ο Ιωσήφ πήγαινε την οικογένειά του στη Βηθλεέμ, σύμφωνα με τη Βίβλο, για να πληρώσει τον απαιτούμενο φόρο για τον Καίσαρα Αύγουστο. Ακόμη και η φυγή προς την Αίγυπτο ήταν από μια ρωμαϊκή επαρχία σε άλλη. Και δεν ήταν εθνικός διωγμός αυτός από τον οποίο δραπέτευαν, αλλά ένας Βασιλιάς των Εβραίων διορισμένος από τους Ρωμαίους, ο Ηρώδης, που υποτίθεται ότι έσφαζε μωρά γιατί φοβούνταν μήπως κάποιο του πάρει τον θρόνο. Το αφήγημα περί του Θείου Βρέφους ως πρωτο-μετανάστη είναι εντελώς εσφαλμένο.

Αλλά αυτό που ο Πρίγκηπας Κάρολος λέει για το Ισλάμ δεν είναι απλώς λανθασμένο, αλλά απαίσιο και προδοτικό. Ας αφήσουμε τη θλιβερή πραγματικότητα ότι ο κληρονόμος του βρετανικού θρόνου πρέπει τώρα να αποτίει ρητορική τιμή στους Μουσουλμάνους εντός της επικράτειάς του. Η φυγή του Ισλαμικού προφήτη Μωάμεθ από τη Μέκκα προς τη Μεδίαν δεν ήταν φυγή για να εξασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι πρώτοι Μουσουλμάνοι, αλλά ήταν η πρώτη ενέργεια κατάκτησης. Η Χιτζράιδιαίτερα όπως γίνεται αντιληπτή από τους σύγχρονους Ισλαμιστές, είναι να μεταναστεύεις ως μέρος μιας εσκεμμένης προσπάθειας για να διαδώσεις την πίστη και να επεκτείνεις την περιοχή σου.

Ο Φίλιπ Χάνεϊ, πρώην αναλυτής στην Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας και συγγραφέας του “Βλέπε κάτι, μη λες τίποτα,” εξηγεί:

Εξήγησε ότι η μαζική μετανάστευση είναι δόγμα του Ισλάμ, γνωστό ως Χιτζρά για να βοηθήσει στο να φέρει ολόκληρο τον κόσμο κάτω από τον Ισλαμικό Νόμο.

“Ο τύπος με τον οποίο έχουμε εξοικειωθεί καλά είναι η τζιχάντ με το σπαθί, αλλά δεν είναι ο μόνος τύπος τζιχάντ” εξήγησε. “Οι άνθρωποι που είναι Μουχατζιρούν, οι άνθρωποι που μεταναστεύουν σε μια ξένη χώρα για χάρη της εγκαθίδρυσης του Ισλάμ, λαμβάνουν την ίδια ανταμοιβή στον παράδεισο όπως αυτοί που μάχονται με το όπλο. Είναι μια έμμεση κατανόηση. Γνωρίζουν από την παιδική ηλικία ότι αν μεταναστεύσουν, αν γίνουν Μουχατζιρούν, έχουν εγγυημένη την ίδια ανταμοιβή όπως οι Μουτζαχεντίν, αυτοί που πολεμούν  με όπλα.”

Μια τέτοια τακτική μπορεί τη δούμε στις δραματικές δημογραφικές αλλαγές στην Ευρώπη την περασμένη δεκαετία, στην οποία έχουμε δει ένα συνεχές ρεύμα μεταναστών από Ισλαμικές χώρες οι οποίοι γενικά αρνούνται να ενσωματωθούν. [DHS Agent: Η δύση είναι τυφλή στην Τζιχάντ διά της μετανάστευσης,’ WND7-6-2016]

Και κάποιοι Μουσουλμάνοι μετανάστες στην Ευρώπη μιλούν ανοιχτά σχετικά με αυτόν τον στόχο.

Τελικά, πλησιάζει η στιγμή των αποφάσεων για το ΗΒ όταν θα πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει ένα Δυτικό βασίλειο, ή θα γίνει μια κατακτημένη επαρχία του Ντάρ-αλ-Ισλάμ. Υπό τον άβουλο Κάρολο, δυστυχώς, υποπτεύομαι ότι γνωρίζω ποιόν δρόμο θα πάρει.

Πηγή

 

Advertisements