Διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση από την Εναλλακτική Δεξιά για τη μεταναστευτική κρίση στην ΕΕ

https://i0.wp.com/russia-insider.com/sites/insider/files/styles/s400/public/main/2016-Dec-21/er-logo.png

 «Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Οκτωβρίου, μπήκαν στην Ευρώπη συνολικά 1.093.729 μη λευκοί εισβολείς δήθεν αιτούντες άσυλο, σχεδόν το διπλάσιο μέγεθος ολόκληρου του πληθυσμού του Λουξεμβούργου, που έχει μόνο 530.000 κατοίκους.»

Πρόκειται για μια εξαιρετική δεκάλεπτη εβδομαδιαία περίληψη ειδήσεων που λέγεται «Europa Report» και που είναι κανονικό κομμάτι της πιο δημοφιλούς διαδικτυακής ραδιοφωνικής μετάδοσης (podcast) της Εναλλακτικής Δεξιάς, Fash the Nation.

Η παρουσίαση είναι χρήσιμη γιατί δίνει μια γρήγορη περίληψη των εξελίξεων για την συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη την προηγούμενη εβδομάδα. Η πληροφόρηση αυτή δεν εμφανίζεται συνήθως στα καθεστωτικά ΜΜΕ και είναι διασπαρμένη στα διάφορα ευρωπαϊκά μέσα εναλλακτικής ενημέρωσης σε διάφορες γλώσσες.

Είναι πληροφόρηση που εμφανίζεται σε μέσα της Εναλλακτικής Δεξιάς όπως το Breitbart London, την Visegrad Post, τον New Observer Online και την Forza Nuova USA, μεταξύ άλλων.

Αρχίζοντας από το εφετινό Καλοκαίρι η εκπομπή Fash the Nation έχει δει δραματική ανάπτυξη και είναι μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες διαδικτυακές ραδιοφωνικές μεταδόσεις στον κόσμο, με εβδομαδιαίες λήψεις αρχείου σχεδόν 50.000.

Την συνιστούμε θερμά, διότι αναλύει την πολιτική στις ΗΠΑ από μια γνήσια σκοπιά, ασκώντας κριτική στην αρνητική επιρροή των εβραϊκών ελίτ, των νεοσυντηρητικών και απορρίπτοντας την επινόηση ότι οι φυλές είναι ίσες όσον αφορά την ικανότητα.

Δίδει μια ζωτικής σημασίας εικόνα στο ανερχόμενο κίνημα της Εναλλακτικής Δεξιάς στις ΗΠΑ με σκωπτική διάθεση και πειράγματα.

Ακολουθεί το κείμενο της Europa Report:

Είμαι ο Αυτόλυκος και είναι η Europa Report για την περασμένη εβδομάδα, 9 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου, φέρνοντάς σας τις τελευταίες ειδήσεις για την Ευρώπη σχετικά με τις νέες πολιτικές εξελίξεις και τη συνεχιζόμενη κρίση της μη λευκής εισβολής.

Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από το νέο έτος, ας κάνουμε μια επισκόπηση της μεταναστευτικής εισβολής στην Ευρώπη έως τώρα.

Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Οκτωβρίου, εισήλθαν στην Ευρώπη συνολικά 1.093.729 μη λευκοί εισβολείς δήθεν αιτούντες άσυλο, σχεδόν το διπλάσιο μέγεθος ολόκληρου του πληθυσμού του Λουξεμβούργου, που έχει μόνο 530.000 κατοίκους.

Αυτή η τεράστια δύναμη εισβολής σήμερα φτάνει με ρυθμό πάνω από 2.674 κάθε μέρα, με 82.914 να αποβιβάζονται μόνο τον μήνα Οκτώβριο.

Από τον http://newobserveronline.com/

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Ευρωπαϊκό Γραφείο Υποστήριξης Ασύλου της ΕΕ (EASO) στην έκθεσή του Πρόσφατες Τάσεις Ασύλου – Οκτώβριος 2016, ο ρυθμός εισβολής είναι ήδη μεγαλύτερος από όλο το 2015, όταν φιλοξενήθηκαν 1.071.971 “αιτούντες άσυλο”.

Το πιο ενδιαφέρον εύρημα της περασμένης εβδομάδας ήταν ότι τα «διασωστικά πλοία» για μετανάστες δρούσαν ως διακινητές ανθρώπων ή συνεργάζονταν ενεργά με αυτούς.

Από το http://diversitymachtfrei.blogspot.gr

Οι κατηγορίες εκ μέρους της Frontex φέρνουν στο προσκήνιο μια διαφωνία που σιγοβράζει εδώ και καιρό μεταξύ των αξιωματούχων της ΕΕ και μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ) σχετικά με το πώς θα επιλυθεί η μεταναστευτική κρίση που έχει προκαλέσει τον θάνατο 4.700 ανθρώπων μόνον εφέτος.

Η Frontex συμπεριέλαβε τις ανησυχίες της σε μια εμπιστευτική έκθεση τον περασμένο μήνα, εγείροντας την ιδέα ότι οι μετανάστες είχαν λάβει «σαφείς οδηγίες πριν την αναχώρησή τους για την ακριβή κατεύθυνση που έπρεπε να ακολουθήσουν για να φτάσουν στα σκάφη των ΜΚΟ»

Οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αρνήθηκαν εμφατικά ότι συνεργάζονται με αυτούς που εισάγουν παράνομα ανθρώπους στη χώρα. Σε άλλα σημεία των εκθέσεων, που διανέμονται μεταξύ των αξιωματούχων και των διπλωματών της ΕΕ, η Frontex λέει ότι άνθρωποι που διασώθηκαν από σκάφη των ΜΚΟ συχνά «ήταν εντελώς απρόθυμοι να συνεργαστούν με ειδικούς που τους εξέταζαν» με μερικούς να ισχυρίζονται ότι «είχαν προειδοποιηθεί [από τις ΜΚΟ] να μη συνεργάζονται με την ιταλική αστυνομία ή τη Frontex».

Ας συνεχίσουμε με την Ιταλία, όπου ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Πάολο Τζεντιλόνι ανακηρύχθηκε ως ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας την Κυριακή μετά από την παραίτηση του μεταρρυθμιστή Ματέο Ρέντσι και την σαρωτική ήττα του στο δημοψήφισμα.

Από την  http://www.usa.forzanuova.info

Από τον Τζεντιλόνι που υπηρέτησε ως Υπουργός Εξωτερικών υπό τον Ρέντσι, ζήτησε ο Πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα να σχηματίσει μια νέα κεντρο-αριστερή κυβέρνηση που θα οδηγήσει την Ιταλία στις εκλογές μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018.

Στενός συνεργάτης του απερχόμενου Πρωθυπουργού, ο Τζεντιλόνι τώρα πρέπει να σχηματίσει τη δική του κυβερνητική ομάδα πριν την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής που αναμένεται την Τετάρτη.

Σε μια σύντομη δήλωση, ο Τζεντιλόνι είπε ότι υπήρχε μια «επείγουσα ανάγκη για μια πλήρως λειτουργική κυβέρνηση» για να αντιμετωπιστούν μια σειρά από κρίσιμα διεθνή, οικονομικά και κοινωνικά θέματα.

Μιλώντας για κρίσιμα θέματα, σύμφωνα  με τον δήμαρχο της πόλης του Βατικανού, η Ρώμη είναι στο χείλος του πολέμου καθώς οι τριβές αυξάνονται μεταξύ φτωχών Ιταλών και ενός παλιρροϊκού κύματος εκτός ελέγχου κυρίως από Βορειοαφρικανούς Μουσουλμάνους τρακαδόρους που υποδύονται τους αιτούντες άσυλο. 

Από την http://www.express.co.uk

Η Βιρτζίνια Ράκι είπε σε μια σύνοδο κορυφής για τη μετανάστευση με ηγέτες πόλεων ότι οι δήμαρχοι πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα καλωσορίσουν πρόσφυγες με «ζέστη, στέγη και κατάλυμα». Μιλούσε μόνο λίγες ημέρες αφού μια Μαροκινή οικογένεια είχε εμποδιστεί από το να μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα του δημοτικού συμβουλίου  της πόλης που τους δόθηκε από τις αρχές, αφού οι γείτονες φώναζαν: “Δεν θέλουμε αυτούς τους ν…..ς.”

“Γι’ αυτό πρέπει να λάβουμε μέτρα, ακόμη και στα προάστεια, που είναι τα πιο εγκαταλελειμμένα μέρη της πόλης, όπου υπάρχει ο κίνδυνος του πολέμου μεταξύ των φτωχών.” Είπε ότι η κατάσταση είναι τόσο εύθραυστη στα προάστεια της ιταλικής πρωτεύουσας μεταξύ των φτωχών κατοίκων της περιοχής και αυτούς που έχουν εισέλθει παράνομα στην Ιταλία, που οι μάχες μεταξύ των δύο ομάδων είναι επικείμενες.

Ο δήμαρχος της πόλης του Βατικανού πρόσθεσε: “Στη Ρώμη, προσπαθούμε να παράσχουμε τη σταθερότητα με προσωρινά καταφύγια και σκηνές.  “Θέλουμε όλοι να έχουν μια στέγη πάνω από τα κεφάλια τους.

Στη Ρώμη, το Μιλάνο και την Πάντοβα, η αστυνομία καλέστηκε και συγκρούστηκε με διαδηλωτές εναντίον της μαζικής μετανάστευσης. Οι διαμαρτυρόμενοι στη Ρώμη απαίτησαν το τοπικό κέντρο φιλοξενίας για πρόσφυγες  να κλείσει, παραπονούμενοι ότι οι μετανάστες στο κέντρο είχαν δημιουργήσει φτωχές συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή.

Ο Πάπας Φραγκίσκος προσπάθησε να απευθυνθεί στο θρησκευτικό αίσθημα των διαδηλωτών: “Τις τελευταίες ημέρες στη Ρώμη έχουν υπάρξει μεγάλες εντάσεις μεταξύ των κατοίκων και των μεταναστών.” “Η Χριστιανική κοινωνία χρειάζεται να συμμετάσχει με έναν συμπαγή τρόπο για να εξασφαλίσουμε ότι ενωνόμαστε και όχι συγκρούσεις.”

Ας συνεχίσουμε με τη Γερμανία, όπου ένας κορυφαίος πολιτικός στο συντηρητικό κυβερνόν κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε να γίνονται ακτινογραφίες σε ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες μετά από τον βάρβαρο βιασμό και τη δολοφονία μιας Γερμανίδας φοιτήτριας.

Από την http://www.express.co.uk

Ο Τόμας Στρόμπλ, υπουργός εσωτερικών του κόμματος CDU για το κρατίδιο του Μπάντεν-Βούρτεμπουργκ, είπε ότι μια απλή ακτινογραφία του καρπού θα καθόριζε τη σωστή ηλικία ενός ανθρώπου. Ζήτησε αυτή τη διαδικασία μετά τη δολοφονία της 19-χρονης φοιτήτριας μουσικής Μαρία Λαντενμπούργκερ στο κρατίδιό του.

Η δεσποινίς Λαντενμπούργκερ πήγαινε προς το σπίτι της από ένα πάρτι τον Οκτώβριο όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας Αφγανός αιτών άσυλο που ισχυρίζεται ότι είναι μόνο 17 ετών της έστησε ενέδρα, τη βίασε και την έπνιξε στο ποτάμι.

Επίσης, μετά πό 12 μήνες επιθέσεων από μετανάστες που είδαν μαζικές επιθέσεις στην πόλη της Κολωνίας και έναν φόνο με βιασμό της εφήβου Μαρία Λαντμπέργκερ, ο υπουργός οικονομικών της Βαβαρίας προειδοποίησε ότι το έθνος αντιμετωπίζει μια κρίση ασφάλειας της πατρίδας και χάνει τον έλεγχο στους δρόμους του.

Από τον https://www.welt.de

Ο Υπουργός Οικονομικών, Τοπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών Υποθέσεων Μάρκους Σέντερ είπε την Πέμπτη ότι η κατάσταση ασφαλείας στη χώρα χειροτερεύει και υπεύθυνη είναι η μαζική μετανάστευση. Παρατηρώντας ότι “Οι γυναίκες μας και οι κόρες μας φοβούνται όλο και περισσότερο τις σεξουαλικές επιθέσεις ”, ο Σέντερ ζήτησε περισσότερη αστυνομική δύναμη και απελάσεις μεταναστών.

Σχολιάζοντας την κατάσταση ασφαλείας στη Γερμανία ο υπουργός δεν μάσησε τα λόγια του όταν είπε στην εφημερίδα: “Όταν οι πολίτες δεν αισθάνονται ασφαλείς να επισκεφτούν τις γειτονιές, το κράτος χάνει την κυριαρχία του… είναι πλέον ζήτημα ασφαλείας της πατρίδας”.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα μαθήματα αυτοάμυνας έχουν γίνει πιο δημοφιλή μετά από την εισροή μεταναστών που ταξιδεύουν προς τη Γερμανία.

Στη γειτονική Γαλλία, αποκαλύφθηκε ότι το κύριος ύποπτος σε ένα τραίνο υψηλής ταχύτητας εμποδίστηκε από τρεις Αμερικανούς πέρυσι στη βόρεια Γαλλία, ο οποίος ενεργούσε με διαταγές από το κορυφαίο μέλος του Ισλαμικού Κράτους που έκανε την επίθεση στο Παρίσι τρεις μήνες νωρίτερα.

Από την https://www.ap.org/engb/

Η δικηγόρος Σάρα Μογέρ-Πολιάκ είπε στο Ασσοσιέιτεντ Πρες ότι ο Αγιούμπ Ελ Καζανί κατέθεσε ότι έλαβε διαταγές από τον Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ να επιτεθεί στην υπερταχεία Θάλυς που πήγαινε προς το Παρίσι τον Αύγουστο του 2015.

Ο Ελ Καζανί, ένας 27-χρονος Μαροκινός, ανακρίθηκε σύμφωνα με αίτημά του από έναν κριτή της αντιτρομοκρατικής την Τετάρτη για περισσότερες από πέντε ώρες. Ήταν η πρώτη φορά που συμφώνησε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την υπόθεση.

Οι γαλλικές αρχές είχαν νωρίτερα συνδέσει τον Ελ Καζανί με τον Αμπαούντ, αλλά χωρίς να δώσουν λεπτομέρειες. Δεν είχε ανακοινωθεί  προηγουμένως ότι ο Αμπαούντ επίσης διέταξε την επίθεση στο τραίνο Θάλυς.

Ο Αμπαούντ πέθανε λίγες μέρες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι σε μια επιδρομή της αστυνομίας έξω από την πρωτεύουσα.

Μπροστά στον κριτή, ο ύποπτος παρουσιάστηκε ως “τζιχαντιστής” ως “στρατιώτης που ήθελε να επιτεθεί σε άλλους στρατιώτες,” είπε η Μογκέρ-Πολιάκ. “Ποτέ δεν ήθελε να διαπράξει μαζικές δολοφονίες πολιτών. Είχε βάλει στο στόχαστρο έναν συγκεκριμένο στόχο στην πρώτη θέση του τραίνου.”

Σε άλλες ειδήσεις, η πολιτικός του Εθνικού Μετώπου Μαριόν Λεπέν επέκρινε έντονα την απόφαση να μη δοθούν άδειες βίζας στους Αφγανούς μεταφραστές που τους είχαν υποσχεθεί ασφαλές καταφύγιο στη Γαλλία που βοήθησαν τον στρατό της χώρας.

Από την http://www.express.co.uk

Επιτέθηκε λέγοντας ότι 700 άνθρωποι κινδυνεύουν να κατηγορηθούν λέγοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους μετανάστες που πλημμυρίζουν το κράτος και κάλεσε για μια άμεση αμνηστία για τους άνδρες που έβαλαν τα συμφέροντα της Γαλλίας πρώτα υποστηρίζοντας την στρατιωτική της παρέμβαση στο Αφγανιστάν.

Δήλωσε επίσης: “Κατά την παρουσία του στο Αφγανιστάν μεταξύ 2002 και 2014, ο Γαλλικός Στρατός ωφελήθηκε από τις υπηρεσίες σχεδόν 700 τοπικών μεταφραστών για να εκπληρώσει την αποστολή του εναντίον των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα.

Σχετικά με ειδήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Πρόεδρος της ΕΕ Ντόναλτ Τουσκ είπε την περασμένη Πέμπτη ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια συνάντηση κορυφής με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν το πρώτο ήμισυ του επόμενου έτους για να συζητήσουμε τις ευέξαπτες σχέσεις μεταξύ των δύο.

Από το https://www.ap.org/engb/

Η ΕΕ των 28 χωρών και η Τουρκία θα πρέπει να κάνουν μια συμφωνία με την οποία η Τουρκία θα σταματήσει τη ροή των μεταναστών στην Ευρώπη σε αντάλλαγμα με δισεκατομμύρια ευρώ για να τους φροντίσει εκεί. Εντούτοις, η Τουρκία και η ΕΕ διαφωνούν σχετικά με την ασφάλεια της Τουρκίας από τη στιγμή του αποτυχημένου πραξικοπήματος τον Ιούλιο.

Το γραφείο του Τουςκ είπε ότι η συνάντηση κορυφής είναι πιθανόν να γίνει μετά από μια κανονική συνάντηση της ΕΕ τον Μάρτιο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι χώρες της ΕΕ εξέφρασαν τη βαθιά ανησυχία τους για τις συλλήψεις της Τουρκίας, χωρίς να παγώσουν όμως επισήμως τις συνομιλίες για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ, μια κίνηση για την οποία ήταν υπέρ η Αυστρία.

Από την http://www.express.co.uk

Σε ένα μαινόμενο ξέσπασμα, ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου επιτέθηκε στις πράξεις του Αυστριακού ομολόγου του, Σεμπάστιαν Κουρτζ.

Ο κ. Τσαβούσογλου είπε σε μια τηλεοπτική συνέντευξη: “Δεν θα συζητήσω με την Αυστρία, της οποίας το κοινοβούλιο λαμβάνει αποφάσεις εναντίον μας και της οποίας τα ΜΜΕ κάνουν άσχημες αναφορές για εμάς.”

Ο πόλεμος των λόγων ήλθε αφού η Τουρκία προσπάθησε να ξεκινήσει τις συνομιλίες που θα οδηγούσαν τελικά σε πλήρη ενσωμάτωση της Τουρκίας στην ΕΕ.

Συνεχίζοντας στα Βρετανικά Νησιά, όπου οι μετανάστες από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Περιοχής (EEA) παντρεύονται έγκυες γυναίκες, η γυναίκες που ήδη έχουν παιδιά και που είναι πολίτες της Βρετανίας ή της ΕΕ για να χρησιμοποιήσουν τους νόμους περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να μείνουν μόνιμα στη Βρετανία, λόγω του «δικαιώματος στην οικογενειακή ζωή».

Από τους http://www.thetimes.co.uk

Σύμφωνα με την έκθεση, οι αξιωματούχοι έχουν παρατηρήσει “μια νέα τάση για τους άνδρες εκτός-EEA που πληρώνουν περισσότερο για μια εικονική νύφη που είναι ήδη έγκυος.” Μερικοί άνδρες είχαν επίσης υποβάλει πολλές αιτήσεις για άδεια παραμονής καθώς μια αίτηση που εκκρεμεί αναβάλλει την απέλαση.

Αριθμοί που δημοσιεύτηκαν το 2013 φανερώνουν ότι μεταξύ 3.000 και 10.000 αιτήσεων κάθε χρόνο για παραμονή στο ΗΒ έγιναν επί τη βάσει εικονικών γάμων.

Η έκθεση επίσης ανέφερε ότι το Κεντρικό Γραφείο δεν επικεντρώνεται πλέον στην εμπόδιση των εικονικών γάμων. Η υπηρεσία τώρα επικεντρώνεται στο να εξασφαλίσει ότι αυτοί που παντρεύονται με εικονικούς γάμους τους αρνείται η άδεια παραμονής.

Επιπλέον, ο πρώην αρχηγός του κόμματος UKIP Νάιτζελ Φάρατζ επιτέθηκε στους υποστηρικτές της παραμονής [της Βρετανίας στην ΕΕ] που ρίχνουν το φταίξιμο για τα προβλήματά τους στην “μορφή μίσους” του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος ειπώθηκε πρόσφατα ότι επηρέασε το δημοψήφισμα για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

Σύμφωνα με τον  http://www.independent.co.uk/ η κατηγορία κατέπεσε στη Βουλή των Κοινοτήτων αυτή την εβδομάδα, με τον Βουλευτή των Εργατικών Μπεν Μπράντσο να δηλώνει ότι αν και δεν είχε στοιχεία για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, αισθάνονταν ότι οι Ρώσοι χάκερ “ίσως” επηρέασαν την ψήφο για το Brexit.

Λέγοντας στο σώμα ότι “πρέπει να ξυπνήσουμε σχετικά με αυτό”, ο κ. Μπράντσο έγινε αντικείμενο χλευασμού από μερικά τμήματα για την ασυνήθιστη κατηγορία του και από τον κ. Φάρατζ που μίλησε με τον Τάκερ Κάρλσον στο δίκτυο Φοξ Νιους και ο οποίος παρατήρησε ότι “το να κατηγορούμε τους Ρώσους δεν είναι μοναδικό Αμερικανικό φαινόμενο, καθώς το Brexit τώρα το ρίχνουν στη ρωσική ανάμιξη ”. Μιλώντας στην εκπομπή, ο κ. Φάρατζ σχολίασε: «Νομίζω ότι είναι το πιο υστερικό πράγμα που έχω δει.»

Η περασμένη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την απαγόρευση της εθνικιστικής οργάνωσης ακτιβιστών Εθνική Δράση (National Action).

Από την http://www.express.co.uk

Μια διαταγή που ήλθε στο Κοινοβούλιο σήμερα για να απαγορευτεί η Εθνική Δράση σύμφωνα με τον Νόμο περί Τρομοκρατίας 2000 πρόκειται να τεθεί σε ισχύ την Παρασκευή το πρωί.

Θα σημάνει ότι το να είσαι μέλος ή να προσκαλείς την υποστήριξη της οργάνωσης αποτελεί έγκλημα. Ανακοινώνοντας την κίνηση, η Γραμματέας Εσωτερικών Άμπερ Ρούντ περιέγραψε την Εθνική Δράση ως έναν “ρατσιστικό, αντισημιτικό και ομοφοβικό οργανισμό”.

Αυτό ακολούθησε την καταδίκη του Πωλ Γκόλντινγ, πρώην αρχηγού του Μπρίταιν Φέρστ, σε οκτώ μήνες φυλάκιση επειδή παραβίασε μια διαταγή του Ανώτατου Δικατηρίου που του απαγόρευε να πατήσει σε οποιοδήποτε τζαμί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από τον http://www.independent.co.uk/

Παραδέχθηκε την εξύβριση του δικαστηρίου με την παραβίαση της διαταγής αφού πήγε με πέντε μέλη της οργάνωσης Μπρίταιν Φέρστ σε ένα τζαμί στο Κάρντιφ για αυτό που αποκαλούσαν “επιδρομή σε τζαμί”

Τέλος , σχετικά με την Ανατολική Ευρώπη, το ρουμανικό κεντροαριστερό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (PSD) κέρδισε μαζικά τις εκλογές την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, με σχεδόν 46% της συνολικής ψήφου, ένα χρόνο μετά την αναγκαστική παραίτηση του Σοσιαλδημοκράτη Πρωθυπουργού Βίκτορ Ρόντα τον Νοέμβριο του 2015 λόγω διαδηλώσεων εναντίον της διαφθοράς και της ανίκανης διακυβέρνησης.

Από το http://visegradpost.com

Ο κύριος αντίπαλος, το κεντροδεξιό Εθνικό Φιλελεύθερο Κόμμα (PNL) ήλθε μακρινό δεύτερο με 20% της ψήφου, ενώ στην τρίτη θέση πήγε στο USR (Ένωση Σώστε τη Ρουμανία) – ένα νεοϋδριθέν κόμα με ρίζες στις ΜΚΟ που κατάφερε να μαζέψει 8% της ψήφου.

Επιπλέον, όπως φάνηκε, η Ρωσική Ομοσπονδία τώρα αρνείται να θεωρήσει αιτήσεις “ασύλου” από Σύριους και αντίθετα τους στέλνει πίσω στην πατρίδα τους λέγοντας ότι δεν αντιμετωπίζουν “καμία ιδιαίτερη απειλή”.

Από http://newobserveronline.com/

Η απόφαση πολιτικής ελήφθη διότι οι Σύριοι δεν έχουν λόγο να εγκαταλείπουν τη χώρα τους εξ αρχής, διότι μπορούν να μετακομίσουν σε ειρηνικές περιοχές που ελέγχονται στην πλειοψηφία τους από την κυβέρνηση τη χώρα αυτή  και επίσης επειδή ο πόλεμος εναντίον των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ τρομοκρατών φτάνει στο τέλος του.

Σύμφωνα με μια αναφορά της Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ (FAZ), ο αριθμός των Συρίων στη Ρωσία έπεσε από τις 8.205 στις 7.096 κατά τους δώδεκα μήνες μέχρι τον Απρίλιο του 2016.

Αυτό ήταν όλο για αυτή την εβδομάδα, Εθνικοί!

Η Europa Report περιέχει επιλεγμένα άρθρα από τους παρακάτω ιστοτόπους:

http://newobserveronline.com

http://www.dailystormer.com

http://diversitymachtfrei.blogspot.gr/

http://www.usa.forzanuova.info

http://visegradpost.com

Παρακαλούμε υποστηρίξτε τις προσπάθειές τους.

Πηγή

 

 

Advertisements