Ανακριτής τζιχαντιστή: Η μετανάστευση (χιτζρά) είναι το κλειδί για την κατάκτηση της Δύσης από το Ισλάμ

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2016/12/23175758/KhalidSheikhMohammedCapture-500x346.jpg

Δεν είναι μυστικό ότι οι Ισλαμικοί εχθροί του πολιτισμού στην Αλ Κάιντα και το ISIS έχουν χρησιμοποιήσει τη μετανάστευση για να προάγουν το σχέδιό τους για την κατάκτηση του κόσμου. Για παράδειγμα, ένα ενεργό στέλεχος του ISIS δήλωσε ότι η οργάνωση θα χρησιμοποιούσε τη συριακή προσφυγική κρίση για να διεισδύσει στην Ευρώπη τοποθετώντας τους πράκτορές του ανάμεσα στις ορδές που τρέπονται σε φυγή. Υπάρχει μάλιστα μια Ισλαμική λέξη για την  τζιχάντ δια της μεταναστεύσεως: Χιτζρά.

Εντούτοις, είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε ότι ένας από τους κορυφαίους οργανωτές της Αλ Κάιντα, ο εγκέφαλος πίσω από την 9/11 [την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου] Χαλίντ Σεΐχ Μωχάμεντ [εικονιζόμενος παραπάνω κατά τη στιγμή της σύλληψής του], ανέφερε τη μετανάστευση ως ένα κύριο συστατικό για να αποκτήσουν οι Μουσουλμάνοι παγκόσμια κυριαρχία.

Την Τετάρτη ο πρώην ανακριτής Δρ. Τζέιμς Μίτσελ εμφανίστηκε στο Φοξ Νιους για να μιλήσει γι’ αυτά που έμαθε κατά τις μακροσκελείς συνεντεύξεις του με τους τζιχαντιστές. Είναι συγγραφέας του πρόσφατου βιβλίου “Βελτιωμένη ανάκριση: Μέσα στο μυαλό και τα κίνητρα των Ισλαμιστών τρομοκρατών που προσπαθούν να καταστρέψουν την Αμερική.”

Ο Μίτσελ είπε ότι ο Χαλίντ Σεΐχ Μωχάμεντ πίστευε ότι “ο πιο εύκολος τρόπος να κερδίσουμε τη μεγάλη μάχη για να πάρουμε τον έλεγχο στον κόσμο με τον νόμο της σαρία είναι πραγματικά μέσω της μετανάστευσης και μέσω της μεγαλύτερης γεννητικότητας σε σχέση με τους μη Μουσουλμάνους.” (Πολυγαμία!)

Έτσι ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της τζιχάντ θεωρεί τη μετανάστευση ως το κύριο όπλο τους εναντίον μας. Άνγκελα Μέρκελ, ακούς;

Ο Μίτσελ είπε επίσης ότι οι εχθρικοί Μουσουλμάνοι μάς εκπαιδεύουν στην υποταγή της σαρία χρησιμοποιώντας την ασθενή ανταπόκριση της δυτικής πολιτικής ορθότητας σε οποιαδήποτε πολιτιστική δυσκολία. Οι Μουσουλμάνοι ισχυρίζονται ότι προσβάλλονται από τα έθιμά μας και οι Δυτικοί μεταβάλλουν τη συμπεριφορά τους για να τους κάνουν να σιωπήσουν. Αυτό πρέπει να σταματήσει

[Δείτε το βίντεο ]

Ο ειδικός ανακριτής σχολίασε ότι πρέπει να “μειώσουμε τη μετανάστευση από αυτές τις χώρες που προωθούν την τρομοκρατία” αλλά γιατί να πρέπει να έχουμε κάν μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες; Μηδέν είναι ο σωστός αριθμός, ειδικά όταν οι μηχανές της Αμερικής κάνουν την περισσότερη δουλειά και δεν χρειαζόμαστε εισαγόμενους εργάτες  και οπωσδήποτε όχι τους δυνητικά επικίνδυνους.

Ο άνθρωπος που ανέκρινε τον εγκέφαλο πίσω από την 9/11: ‘Η πολιτική ορθότητα’ επιτρέπει στους τρομοκράτες να δρουν ανάμεσά μας, CNS News, 22-12-2016.

(CNSNews.com) – Ο Δρ. Τζέιμς Μίτσελ που ανέκρινε τον εγκέφαλο πίσω από την 9/11, Χαλίντ Σεΐχ Μωχάμεντ είπε στην εκπομπή “Ο φάκελος Κέλι” του Φοξ Νιους την Τετάρτη ότι η πολιτική ορθότητα επιτρέπει στους τρομοκράτες να δρουν ανάμεσά μας “χωρίς να εμποδίζονται” και αυτός ο εγκέφαλος των τρομοκρατών προέβλεψε ότι θα συμβούν τέτοιες επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη στο Βερολίνο πρόσφατα.

“Να με ποιόν τρόπο η πολιτική ορθότητα λειτουργεί για έναν τύπο όπως ο Χαλίντ Σεΐχ Μωχάμεντ. Τους επιτρέπει να δρουν ανάμεσά  μας χωρίς να εμποδίζονται. Τους επιτρέπει να αυξάνουν σταδιακά την προσοχή στον νόμο της σαρία χωρίς κανείς μας να τους αντιστέκεται, και στο τέλος καταλήγουμε χωρίς να θέλουμε να επιβάλλουμε στον εαυτό μας τους βλάσφημους νόμους της σαρία, επειδή κόβουμε τα πράγματα που αυτοί θεωρούν προσβλητικά,” είπε ο Μίτσελ.

“Αλλάζουμε τον τρόπο που ντυνόμαστε. Δεν κάνουμε πια Χριστουγεννιάτικες γιορτές. Δεν λέμε Καλά Χριστούγεννα ο ένας στον άλλον στο δρόμο. Οι γυναίκες πρέπει να φορούν μαντήλα. Στήνουν αυτούς τους θύλακες και από αυτούς τους θύλακες προσπαθούν να επιβάλουν τη σαρία στους ανθρώπους που εισέρχονται σ’ αυτούς. Απλά δεν πρέπει να το αφήσουμε να συμβεί,” είπε.

Ο Μίτσελ, συγγραφέας του βιβλίου “Βελτιωμένη ανάκριση: Μέσα στο μυαλό και τα κίνητρα των Ισλαμιστών τρομοκρατών που προσπαθούν να καταστρέψουν την Αμερική” είπε ότι όταν είδε την πρόσφατη επίθεση στο Βερολίνο, η πρώτη του σκέψη ήταν “ακριβώς αυτό που ο Χαλίντ Σεΐχ Μωχάμεντ είχε προβλέψει.”

“Πίσω στο 2004, ίσως στις αρχές του 2005, χρόνια μετα την τελευταία του σκληρή ανάκριση, αυτός και εγώ μιλούσαμε για αυτές που θεωρούσε ως επερχόμενες τάσεις στις τρομοκρατικές επιθέσεις και είχε εντυπωσιαστεί από το μέγεθος της καταστροφής που είχε κάνει ο Μάλβο μαζί με τον Μωχάμεντ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Ουάσιγκτον  όταν πυροβολούσαν ανθρώπους στα αυτοκίνητά τους και στα φορτηγά τους και αυτό που τον εξέπληξε ήταν η παράλυση που προκάλεσαν, δεδομένου ότι συνέβησαν μόνο λίγοι θάνατοι – λίγοι κατά τη δική του άποψη,” είπε ο Μίτσελ, αναφερόμενος στους ελεύθερους σκοπευτές Λι Μπόιντ Μάλβο και Τζων Άλλεν Μωχάμεντ.

Ο Χαλίντ Σεΐχ Μωχάμεντ είπε στον Μίτσελ ότι “οι κοινωνικές μας ελευθερίες και η ανεκτικότητά μας και η προθυμία μας να σεβόμαστε τις άλλες κουλτούρες ήταν πραγματικά δώρα από τον θεό του και ήταν αδυναμίες και ελαττώματα που … ο θεός του ο Αλλάχ είχε βάλει στην αμερικανική κουλτούρα έτσι ώστε αυτή να ηττηθεί.”

“Είπε ότι ο πιο εύκολος τρόπος να γίνει αυτό, παρά το γεγονός ότι η Αλ Κάιντα ονειρεύονταν αυτές τις τεράστιες καταστροφικές επιθέσεις, δεν ήταν ιδιαίτερα πρακτικό, ότι ο ευκολότερος τρόπος για να νικήσουμε στη μεγάλη μάχη για να πάρουμε τον έλεγχο του κόσμου με τον νόμο της σαρία ήταν πραγματικά μέσω της μετανάστευσης και μέσω της μεγαλύτερης γεννητικότητας σε σχέση με τους μη Μουσουλμάνους. Είπε ότι οι παρομοίως σκεπτόμενοι αδελφοί τζιχαντιστές θα μετανάστευαν στις δυτικές δημοκρατίες και στις Ηνωμένες Πολιτείες” είπε ο Μίτσελ.

“Θα καλύπτονταν πίσω από τις κοινωνικές ελευθερίες μας για προστασία. Θα συντηρούνταν από τα συστήματα πρόνοιάς μας ενώ θα διέδιδαν το μήνυμά τους της τζιχάντ και όταν θα έβρισκαν την κατάλληλη στιγμή, θα ξεσηκώνονταν και θα επιτίθεντο,” είπε.

Ο Μίτσελ είπε ότι ο Χαλίντ Σεΐχ Μωχάμεντ ισχυρίζονταν ότι “ένας ή δύο άνθρωποι που σκόπευαν να προκαλέσουν τη μεγαλύτερη δυνατή σφαγή, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πράγματα που ήταν διαθέσιμα στην κουλτούρα μας για να δημιουργήσουν χάος και πραγματικά σταδιακά να αυξήσουν την αποδοχή του νόμου της σαρία κάνοντάς την τόσο τρομακτική έτσι ώστε να μην μπορούν οι άνθρωποι να αντιτεθούν στις προσπάθειές τους να την επιβάλλουν.”

Ο Μίτσελ είπε ότι οι ΗΠΑ θα έβλεπαν περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις όπως αυτές που λάμβαναν χώρα στην Ευρώπη “αν δεν κάνουμε κάτι για τις μεταναστευτικές πολιτικές μας.”

“Νομίζω ότι πρέπει να επιβραδύνουμε τη μετανάστευση από αυτές τις χώρες που προωθούν την τρομοκρατία και παράγουν αυτούς τους τρομοκράτες. Ξέρουμε ποιες χώρες είναι αυτές. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά αξιολογώντας αυτά τα πράγματα. Το άλλο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιο επιθετικοί όταν είναι να παρακολουθήσουμε τους ανθρώπους αυτούς που ταξιδεύουν σε χώρες όπου υπάρχουν στρατόπεδα τρομοκρατίας, ειδικά όταν δεν είναι Αμερικανοί πολίτες και επιστρέφουν,” είπε ο Μίτσελ.

Στην περίπτωση του Ανίς Αμρί, του 24-χρονου υπόπτου για την επίθεση στο Βερολίνο, ο λόγος που δεν απελάθηκε ήταν ότι δεν διέθετε χαρτιά.  

“Τα χαρτιά που δεν διέθετε ήταν ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας [των γεγονότων]. Αυτό που άρχισε την αλυσίδα πραγματικά ήταν η πολιτική ορθότητα και η απροθυμία τους να διώξουν αυτόν τον άνθρωπο από τη χώρα τους, ο οποίος δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί διότι δεν είχε τα σωστά χαρτιά που να αποδεικνύουν ποιος ήταν. Αν υποπτεύεσαι ότι είναι τρομοκράτης, προτείνω να μην περιμένεις ότι θα φέρει τα χαρτιά του, να τον διώξεις από τη χώρα σου και πιστεύω ότι αυτό θα έπρεπε να κάνουμε,” είπε ο Μίτσελ.

Ο Μίτσελ είπε επίσης ότι ελπίζει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν με τον εκλεγέντα Πρόεδρο Ντόναλτ Τραμπ.

Πηγή

 

Advertisements