Η δραστηριότητα των κομμάτων το 2016

[ΕΘ: Τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Αυτά που είναι εναντίον των Ελλήνων και αυτό που είναι υπέρ των Ελλήνων. Ας δούμε τη δραστηριότητά τους το 2016 με μια  ματιά:

ΖΥΡΙΖΑ: Άνοιξε κι άλλο τα σύνορα. Έδωσε μισθό, στέγη, εκπαίδευση, ιατρική περίθαλψη και σύνταξη στους εισβολείς κόβοντας από τις παροχές προς τους Έλληνες. Οδήγησε χιλιάδες νέους στη μετανάστευση. Πλημμύρισε την Ελλάδα με «κέντρα φιλοξενίας». Αύξησε τους φόρους για τους Έλληνες. Ψήφισε το τζαμί.

ΝΔ: Είχε ήδη ανοίξει τα σύνορα και είχε ήδη δώσει στέγη, εκπαίδευση, ιατρική περίθαλψη και σύνταξη στους εισβολείς κόβοντας από τις παροχές προς τους Έλληνες. Είχε ήδη αυξήσει τους φόρους για τους Έλληνες. Οδήγησε χιλιάδες νέους στη μετανάστευση. Το 2016 εξέλεξε για πρόεδρο τον γιό του Μητσοτάκη και ψήφισε το τζαμί.

«ΠΑΣΟΚ»: Είχε ήδη ανοίξει τα σύνορα και είχε ήδη δώσει στέγη, εκπαίδευση, ιατρική περίθαλψη και σύνταξη στους εισβολείς κόβοντας από τις παροχές προς τους Έλληνες. Είχε ήδη αυξήσει τους φόρους για τους Έλληνες. Είχε ήδη οδηγήσει χιλιάδες νέους στη μετανάστευση. Ψήφισε το τζαμί.

Ποτάμι: Ψήφισε το τζαμί.

ΚΚΕ: Ψήφισε το τζαμί.

ΑΝΕΛ: Άνοιξαν τα σύνορα. Και αφού υπήρχαν αρκετοί ψήφοι δεν χρειάστηκε να ψηφίσουν το τζαμί. Ψήφισαν ό,τι άλλο ανθελληνικό.

Ένωση Κεντρώων: Από αντίδραση που δεν τους πήραν στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ψήφισαν το τζαμί. Ψήφισαν ό,τι άλλο ανθελληνικό.  

Όμως υπήρξε και ένα κόμμα το οποίο παρά τις διώξεις, τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον δύο μελών του, τις βίαιες επιθέσεις συμμοριών εναντίον των στελεχών του, τις βόμβες εναντίον των κτιρίων του, τις πολύμηνες φυλακίσεις του αρχηγού και των βουλευτών του και τη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης τα προηγούμενα χρόνια αλλά και το 2016, συνέχισε να κάνει παρεμβάσεις στην ελληνική Βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο μόνον υπέρ των Ελλήνων, καθώς και δράσεις όπως οι παρακάτω.]

Χρυσή Αυγή σημαίνει Αγώνας και Πίστη ως την Νίκη! Βραχεία ανασκόπηση δράσεων του έτους που πέρασε.

Το 2016 αποτέλεσε για τον Ελληνισμό ακόμα μια χρονιά μνημονιακής δυστυχίας. Για τους Έλληνες Εθνικιστές όμως, οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν γεμάτοι ΑΓΩΝΑ για την υπεράσπιση του Λαού και της Πατρίδας μας.

Δεκάδες πολιτικές συγκεντρώσεις σε όλη την επικράτεια, πορείες, ενημερωτικές εξορμήσεις, κοινωνικές δράσεις, ομιλίες στα μικρά «κάστρα» των Τοπικών μας Οργανώσεων και άλλα πολλά…

Ένα τεράστιο πολιτικό και ιδεολογικό έργο που παράγεται με την ατσάλινη θέληση των στελεχών, των μελών και των φίλων της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι περιφρονούν με περηφάνια την λάσπη των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης και υψώνουν τα εθνικιστικά λάβαρα σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η μοναδική πολιτική δύναμη που κυριάρχησε στους δρόμους την χρονιά που αφήνουμε πίσω μας σε λίγες ώρες… Την ώρα που οι κομματικές νεολαίες διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα σε… πάρτι και η Αριστερά περιορίζεται στον μαγικό κόσμο των… διορισμών, χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες έσπασαν την συνωμοσία της σιωπής και διέδωσαν την Φλόγα του Λαϊκού Εθνικισμού.

Για εμάς τίποτα δεν θα αλλάξει με την έλευση του νέου έτους. Ένας ολόκληρος λαός μας περιμένει, ένας λαός που δεν πιστεύει πλέον τα ψέματα της τηλεόρασης και των χρεοκοπημένων φυλλάδων, ένας λαός που χρειάζεται ΟΡΑΜΑ και ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΠΙΔΑ την οποία μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να του προσφέρει!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ αλλά προπάντων… ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! 

Ακολουθεί βραχεία ανασκόπηση των δράσεων του 2016, από την οποία ελέω όγκου επιλέχτηκε ενδεικτικά μία εκδήλωση ανά μήνα και είναι σίγουρο πως πολλές αξιόλογες δράσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος λείπουν από αυτήν.

Ιανουάριος: Χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών εναντιώνονται στις απαγορεύσεις και στην συμπόρευση κράτους και παρακράτους τιμώντας τους Ήρωες των Ιμίων

Φεβρουάριος: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων Αγροτών σε ολόκληρη την Ελλάδα

Μάρτιος: 8ο Συνέδριο Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή – Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Απρίλιος: Συγκέντρωση στον Πειραιά ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας!

Μάιος: “Η Πόλις εάλω”: Χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών τίμησαν την Μνήμη των τελευταίων υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης

Ιούνιος: Έλληνες Εθνικιστές κατέκλυσαν κεντρική πλατεία της Καλαμάτας για την ομιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου

Ιούλιος: Χρυσή Αυγή: Η μόνη πολιτική δύναμη που τιμά τους Ήρωες της Κύπρου μας – Πάγιο Αίτημά μας να ανοίξει ο φάκελος της προδοσίας!

Αύγουστος: Στο Βίτσι έληξε ο Συμμοριτοπόλεμος το 1949 – Σήμερα οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν μία μάχη κατά των κομμουνιστών, που πλέον κυβερνάνε τη χώρα!

Σεπτέμβριος: Στο Ιερό Πεδίο των Ηρώων στις Αιώνιες Θερμοπύλες του Ελληνισμού οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν τον Όρκο Πίστης στην Πατρίδα και Ακατάπαυστου Αγώνα

Οκτώβριος: Στον Βοτανικό η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής

Νοέμβριος: Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης: ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Χιλιάδες Ελλήνων στην ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες Συναγωνιστές μας!

Δεκέμβριος: Δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε εθνοπροδοτική εκδήλωση στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ με συμμετοχή τούρκων, σκοπιανών και της ελλαδικής κυβέρνησης του Σύριζα.

 

Advertisements