Η Ιταλία ζητά μαζικές απελάσεις καθώς ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ πρόσφυγες φτάνουν στη χώρα

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/01/03114324/refugees-562x372.jpg

Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, η Ιταλία αντιμετωπίζει μια πλημμύρα Αφρικανών και Μεσανατολιτών μεταναστών για χρόνια τώρα. Ολόκληρες περιοχές των κάποτε όμορφων ιταλικών πόλεων έχουν γίνει εκ των πραγμάτων γκέτο και αυξάνονται οι εντάσεις μεταξύ των εισβολέων και των Ιταλών. Τώρα φαίνεται ότι η ιταλική κυβέρνηση μπορεί επιτέλους να κάνει κάτι:

Στο άρθρο ‘Καιρός για δράση’. Η Ιταλία ζητά μαζικές απελάσεις καθώς μισό εκατομμύριο πρόσφυγες φθάνουν στη χώρα, Express, 2-2-2017 αναφέρονται τα εξής:

«Ο Paolo Gentiloni θα πάρει πιο σκληρή στάση στο πρόβλημα από ό,τι ο συνάδελφός του στο κόμμα Matteo Renzi, υπό του οποίου την πρωθυπουργία εκατοντάδες χιλιάδες προσφύγων εισήλθαν στην ΕΕ μέσω Ιταλίας.

Μια δισέλιδη διαταγή υποτίθεται ότι έχει σταλεί στα αστυνομικά τμήματα σε όλη την Ιταλία που δίνει εντολή στους αστυνομικούς να αυξήσουν τις προσπάθειές τους στην απέλαση των οικονομικών μεταναστών.

Το έγγραφο γράφτηκε από τον αρχηγό της αστυνομίας Franco Gabrielli και εν μέρει δημοσιεύτηκε στην ιταλική εφημερίδα Κοριέρε ντε λα Σέρα.

Δείχνοντας ανησυχία για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, το έγγραφο λέει ότι η αλλαγή είναι σημαντική για να αντιμετωπιστεί “μια αυξανόμενη μεταναστευτική πίεση και ένα διεθνές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από αστάθεια και απειλές ”.

Η Ιταλία θα ανοίξει 16 κέντρα κράτησης για μετανάστες υπό νέους κανόνες όπου αυτοί που κρατούνται θα μένουν εκεί μέχρι να κανονιστεί η απέλασή τους.»

Πράγματι, ο καιρός για δράση ήταν χρόνια πριν. Αλλά καλύτερα αργά παρά ποτέ.

Αν πράγματι θα δούμε απελάσεις, αυτό θα είναι ένα σημαντικό προηγούμενο για να ακολουθήσουν και οι Αμερικανοί. Είναι πιθανόν να δούμε αντίσταση και επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών από τους εισβολείς και τους ακροαριστερούς προδότες εκ των έσω που προωθούν τον θάνατο της Ευρώπης. Αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία μπορεί να μας δώσει μια γεύση για το τι να περιμένουμε αν ο νόμος επανέλθει στη δική μας χώρα.

Βέβαια, εμείς εδώ στο VDARE.com προβλέψαμε  από το 2011 ότι η επέμβαση της Χίλαρι Κλίντον και του Μπαράκ Ομπάμα στη Λιβύη θα πυροδοτούσε την καταστροφή στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς τι είναι πιο τρομακτικό, αν οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν το έβλεπαν να έρχεται ή αν πράγματι το έβλεπαν.  

[ΕΘ: Φυσικά και το έβλεπαν. Ήταν προφανές. Και μέρος του σχεδίου.]

James Kirkpatrick

Πηγή

 

Advertisements