Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Center TV: Τσίπρας και Αναστασιάδης προωθούν αντεθνική “λύση” για το Κυπριακό

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή παρενέβη τηλεφωνικά στην πολιτική εκπομπή του Center TV Βορειοανατολικής Ελλάδος «Pre news».

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως προέβη σε βιντεοσκοπημένη δήλωση αναφορικά με τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού για το Κυπριακό.

Επεσήμανε πως τα ιδιωτικά κανάλια στο σύνολο τους αποσιώπησαν την εν λόγω δήλωση του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, ενώ η κρατική ΕΡΤ την μετέδωσε μισή!

Πρόκειται για έναν αντισυνταγματικό αποκλεισμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και επεσήμανε εμφατικά ότι αν γίνει πόλεμος ποιοι θα προστρέξουν; Οι αντιρρησίες συνείδησης του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως ο Τσίπρας σε συνεννόηση με τον Αναστασιάδη προωθούν την αντεθνική λύση της «Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας» για το Κυπριακό, γι΄ αυτό και αποκλείουν το τρίτο πολιτικό κόμμα από τις συναντήσεις.

Τέλος, επεσήμανε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει τα πάντα στους τοκογλύφους δανειστές, οδηγώντας σε περαιτέρω φτωχοποίηση τον Ελληνικό Λαό.

Advertisements