Οι τζιχαντιστές αλληλοεξοντώνονται στη Συρία

Σφάζονται μεταξύ τους οι τζιχαντιστές: Έκρηξη από παγιδευμένο όχημα στην Συριακή πόλη Αζάζ που ελέγχει ο FSA - 60 νεκροί! ΒΙΝΤΕΟ

Έκρηξη από παγιδευμένο όχημα στην Συριακή πόλη Αζάζ που ελέγχει ο FSA – 60 νεκροί.

Ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη στην πόλη Αζάζ της βόρειας Συρίας ανήλθε σε 60, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Το πρακτορείο επικαλείται έναν γιατρό στην Αζάζ ο οποίος είπε ότι τουλάχιστον 60 είναι οι νεκροί και πάνω από 50 οι τραυματίες.

Κάτοικος της πόλης που μετέβη στο τοπικό νοσοκομείο δήλωσε στο Reuters ότι μέτρησε περίπου 30 πτώματα που είχαν μεταφερθεί εκεί. Σύμφωνα με το Reuters, ένα βυτιοφόρο εξερράγη νωρίτερα σήμερα μπροστά από ένα ισλαμικό δικαστήριο, στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης αυτής που βρίσκεται στην επαρχία του Χαλεπίου κοντά στα σύνορα με την Τουρκία και ελέγχεται από τους ισλαμιστές.

Πηγές δήλωσαν στο πρακτορείο Sputnik ότι το όχημα εξερράγη κοντά στο αρχηγείο της ένοπλης οργάνωσης της αντιπολίτευσης Αχράρ αλ-Σαμ και ότι μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών βρίσκονται περίπου 50 υποστηρικτές της.

Στις 29 Δεκεμβρίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η Ahrar al-Sham ήταν μία από τις ισλαμιστικές οργανώσεις που συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην εκεχειρία σε ολόκληρη τη Συρία.

Χάρτης

Advertisements