Αφγανοί και ισλαμιστές αντάρτες εκπαιδεύονται για να δράσουν στην Θράκη

Ελεύθερη Ώρα: Αφγανοί και ισλαμιστές αντάρτες εκπαιδεύονται για να δράσουν στην Θράκη!

Από την Άγκυρα έρχονται τα «προγράμματα» των μουσουλμανικών εορτών στην Ελλάδα…

Γράφει η Βέτα Ανδρή

Απ’ ό,τι φαίνεται τελικά, οι σχέσεις του καθεστώτος Ερντογάν στην τουρκία, με τα τζιχάντια είναι πολύ περισσότερο από στενές! Τόσο στενές, που φαίνεται πως κάτι πολύ κακό μας ετοιμάζουνε όλοι αυτοί, τουρκομόγγολοι και ισλαμιστές, κι όχι μόνο στο Αιγαίο, αλλά και σε Κύπρο και Θράκη… Αυτό τουλάχιστον, δείχνουν όλες οι κινήσεις, ενέργειές τους κλπ., που στρέφονται κατά των Ελληνικών εθνικών συμφερόντων, μιας και στόχο τους έχουν τον εδαφικό μας ακρωτηριασμό και την γενική μας σφαγή.

Οι πληροφορίες μας, θέλουν τούρκους αντάρτες να εκπαιδεύονται στο Αφγανιστάν, εδώ και πολύ καιρό, με βασικό σκοπό να πάρουν μέρος σε γεγονότα τα οποία προγραμματίζονται να γίνουν από τις τούρκικες μυστικές υπηρεσίες -ΜΙΤ- στην Ελληνική Θράκη! Στο Αφγανιστάν, σε βουνά με πολλές σπηλιές, δύσβατα κλπ., υπάρχουν ολόκληρες ανεξέλεγκτες περιοχές, κατειλημμένες από τζιχαντιστές, των οποίων ο τοπικός Στρατηγός είναι… τούρκος!!! Τον αποκαλούν «Ντοστούμ» και υπήρξε βασικό μέλος στο παρελθόν μιας τουρκικής ισλαμικής οργάνωσης -«ΚΑΝΝΑ»- που η έδρα της ήταν στην Κωνσταντινούπολη. Το όνειρό του να φτιάξει μια «μεγάλη ισλαμική τουρκία» και γι’ αυτό ετοιμάζει τους αντάρτες του -όλοι τους, τζιχάντια!- για «επέμβαση» στη Θράκη μας!

Ο Στρατηγός των τζιχαντιστών, τούρκος «Ντοστούμ», έχει επαφές με καταγόμενους από την Ελληνική Θράκη που ζουν τώρα στην Κωνσταντινούπολη και, μέσω αυτών, φτάνουνε μέχρι την Κομοτηνή και την Ξάνθη. Επηρεάζουν ιδιαίτερα τον ψευτομουφτή, ο οποίος -όπως έχουνε παρατηρήσει μάτια και αυτιά του Ελληνικού Έθνους στη Θράκη- τώρα τελευταία κάνει όλο και πιο «επαναστατικά» κηρύγματα, λέγοντας -συμβολικά, τάχα- πως «ήρθε η ώρα» κλπ. «Ήρθε η ώρα» για ποιο πράγμα ακριβώς όμως; Τι εννοεί ο ψευτομουφτής Θράκης με τα έξαλλα ανθελληνικά κηρύγματά του;

Εδώ να σημειώσουμε, πάντα με βάση τα όσα μαθαίνουμε από τις πηγές που έχουμε πάνω στη Θράκη, πως ο ψευτομουφτής, αν και παράνομος πέρα ως πέρα, όχι μόνο δεν «αγγίζεται» από κανέναν -μόνο η Χρυσή Αυγή δίνει αγώνα εναντίον του-, αλλά αλωνίζει παντού, όπου γουστάρει, τελείως ελεύθερος και στην ουσία αυτός είναι που εξουσιάζει τους τουρκόψυχους που ως γνωστό δεν αναγνωρίζουν τον νόμιμο και διορισμένο από τις Ελληνικές Αρχές μουφτή Θράκης. Μαθαίνουμε ακόμα ότι ο ψευτομουφτής τρομοκρατεί τους πάντες, έχοντας ακινητοποιήσει ακόμα και τις Ελληνικές Αρχές που αναγκάζονται να… τον βλέπουνε με «μεγάλο σεβασμό», αν και παράνομος!

Οι μόνοι που αγωνίζονται για την Ελληνικότητα της Θράκης είναι κάτι «κακοί» Χρυσαυγίτες, όπως και στην Βουλή των Ελλήνων που μόνο η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής -Γιάννης Λαγός κλπ.- έχουνε βγάλει ερωτήσεις με θέματα από την Θράκη και τα προβλήματά της.

Οι πηγές μας στην Θράκη δηλώνουν πως ο ψευτομουφτής πρέπει να μηνυθεί για τα αυτονόητα, δηλαδή για αντιποίηση αρχής, περιύβριση Αρχής κλπ., αφού παριστάνει από μόνος του τον «μουφτή», κάτι δηλαδή που δεν είναι, αφού το αξίωμα αυτό για την ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ (όχι «τουρκική») μειονότητα στην Θράκη είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία της Ελληνικής πολιτείας που αυτή κρίνει ποιον θα διορίσει για μουφτή στη Θράκη.

Είναι ανησυχητικές λοιπόν, οι πληροφορίες που πήραμε και παραθέσαμε αμέσως πιο πάνω. Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει πως η ακόμα ελεύθερη Ελληνική Θράκη θα κινδυνεύσει να πνιγεί στο αίμα από τους τζιχαντιστές και την δράση των τούρκων πρακτόρων, αλλά και να αποκοπεί από την Ελλάδα και να γίνει «ανεξάρτητο κράτος» ή τουρκικό έδαφος… Ανησυχητικά όλα αυτά, αλλά και να τα γνωρίζουν ακόμα οι προδότες πολιτικάντηδες του ΑΝΤΙ-«συνταγματικού τόξου», είδε κανείς ποτέ να παίρνουν το παραμικρό μέτρο; Το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν είναι ένα ανελέητο κυνηγητό των Ελλήνων Εθνικιστών, που «ρατσιστές» τους ανεβάζουν και «φασίστες» τους κατεβάζουν, γιατί οι Έλληνες Πατριώτες δεν δέχονται την «πολυπολιτισμική κοινωνία» των αριστερών και των ψοφοδεξιών.

Αλλά, ψάχνοντας και ψάχνοντας, μαθαίνουμε και άλλα πράγματα ανησυχητικά κι επικίνδυνα για την Ελληνική Θράκη. Μιας και λέγαμε για τον ψευτομουφτή, εδώ φαίνεται πως έχει γίνει ολόκληρο σύστημα η υπονόμευση των Ελληνικών Αρχών μέσα στην ίδια την Ελλάδα, της οποίας η Θράκη είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Φαίνεται δηλαδή, πως κάποιοι -βλ. τουρκικό προξενείο, πράκτορες ΜΙΤ, αλλά κι ο ίδιος ο ψευτομουφτής- λειτουργούνε μες στην Θράκη, λες κι η Θράκη είναι ήδη… δικιά τους και τουρκική, ή ανήκει στην τουρκία! Ας δούμε τι άλλο μάθαμε λοιπόν.

Ξέραμε πως οι «λειτουργίες» των τζαμιών της Θράκης, αλλά και το «πρόγραμμα» που βγάζουν για τις μουσουλμανικές γιορτές τους, καθορίζονται βάσει του Νόμου από την Ελληνική Πολιτεία. Αμ δε! Κάτι τέτοιο έχει παύσει πια να ισχύει, αλλά ούτε καν ο ίδιος ο ψευτομουφτής δεν βγάζει το «πρόγραμμα». Το γιατί, φαίνεται από το σχετικό έντυπο που έχει αποσταλεί στους μουσουλμάνους της Θράκης από… την Άγκυρα!!! Συγκεκριμένα από το εκεί τούρκικο βακούφι (Turkiye Diyanet Vakfi), το οποίο για να αποστέλλει έτοιμο το «πρόγραμμα» του ψευτομουφτή της Θράκης, πάει να πει πως θεωρεί ότι αυτός υπάγεται στα «κεντρικά» της Άγκυρας! Ο ψευτομουφτής και, κατ’ επέκταση, όλη η Ελληνική Θράκη…

Όσο για τους «Έλληνες αρμόδιους», κάνουνε βέβαια το κορόιδο σε όλα αυτά μην τυχόν και θυμώσουνε οι τούρκοι και τους βάλουνε σε «μπελάδες»! Με το Έθνος μας θα ασχολούνται τώρα; Άλλωστε τους Έλληνες Εθνικιστές που πολεμάνε για να μείνει η Θράκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ τους βάζουνε μια ταμπέλα, «φασίστες», και πάει, ξεμπέρδεψαν! Τόσο πολύ προδότες είναι…

Οι τούρκοι ελέγχουν τους στρατιωτικούς δρόμους της Ελληνικής Θράκης;

Μία πολύ σημαντική πληροφορία-καταγγελία πήραμε από κάτοικο της -ακόμα ελεύθερης Ελληνικής…- Θράκης μας, η οποία έχει σχέση με την εθνική μας ασφάλεια. Πρόκειται για μεγάλες δασώσεις εκτάσεις της Θράκης, μέσα από τις οποίες είναι δυνατός ο έλεγχος βασικής στρατιωτικής σημασίας εθνικών δρόμων της χώρας μας. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά αυτές τις πληροφορίες που μας έδωσε ο φίλος μας απ’ τη Θράκη…

Στην περιοχή της παλιάς Κοινότητας Γέρακα του Νομού Ξάνθης, υπάρχει συνιδιόκτητο δάσος που ανήκει σε μουσουλμάνους -τουρκικής συνείδησης (τουρκόψυχους)- της περιοχής. Η συνολική του έκταση: 8,783 στρέμματα. Το κέντρο του απέχει από την θάλασσα (Πόρτο Λάγος) 30 χλμ. Ένα ακόμα τέτοιο δάσος, στον Νομό Ξάνθης επίσης, είναι το Καραουλάν, που επίσης ανήκει σε μουσουλμάνους τουρκόψυχους και έχει έκταση 5.900 στρέμματα. Η απόστασή του από την θάλασσα (Πόρτο Λάγος) είναι 20 χλμ. Ένα τρίτο εθνικά επικίνδυνο τσιφλίκι, είναι εκείνο στην Κοτύλη, με έκταση 977 στρέμματα, που επίσης είναι τουρκόψυχων μουσουλμάνων. Είναι 23 χλμ. μακριά απ’ το Πόρτο Λάγος. Όλα αυτά τα δάση είναι πάρα πολύ κοντά -από 1,5 ως 15 χλμ.- στην κεντρική Εγνατία Οδό.

Από τους ελεγχόμενους ΑΠΟΛΥΤΑ απ’ τα δάση αυτά δρόμους, κυρίως την Εγνατία, αλλά και την παλιά Εθνική οδό Ξάνθης-Εχίνου-Συνόρων, καθώς και την παλιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ξάνθης-Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης-Σταυρούπολης-Δράμας, γίνονται ΟΛΕΣ οι μετακινήσεις Ελληνικών στρατιωτικών μονάδων προς τα σύνορα και προς τις οχυρωμένες παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας. Σημειώνεται δε, πως τα δάση αυτά είναι πυκνόφυτα -δρυς, οξιά κλπ.- με ιδιαίτερη βλάστηση, και κατά συνέπεια προσφέρονται απόλυτα για «ανορθόδοξο» πόλεμο κατά των Ελληνικών δυνάμεων, από τίποτα «μουσουλμάνους αυτονομιστές Θράκης» κλπ.

Δεν φτάνει δηλαδή που η Ελληνική (;;;) πολιτεία αφήνει εντελώς ασύδοτους τους μογγόλους να δρούνε μέσα στην Θράκη μας, π.χ. με το προξενείο της Κομοτηνής που δεν είναι παρά σφηκοφωλιά πρακτόρων της τούρκικης ΜΙΤ, αλλά τους δίνει επιπλέον και… «καταφύγια», τα οποία θα χρησιμοποιήσει η Άγκυρα όταν κρίνει πως «ήρθε η ώρα» για να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο στην Θράκη! Αυτές οι δασικές εκτάσεις θα μπορούσανε πραγματικά να χρησιμεύσουνε είτε σαν «άντρο» ισλαμιστών, για να κρύβονται, είτε και για πολεμικές επιχειρήσεις και δολιοφθορές κατά του Ελληνικού Στρατού, αφού μέσα απ’ αυτές ελέγχονται όλοι οι κεντρικοί δρόμοι.

Τα δάση αυτά είναι μάλιστα περιφραγμένα, στα πιο πολλά σημεία τους, κάτι που τα καθιστά ακόμα πιο «ύποπτα». Πού είναι όμως το Ελληνικό (;;;) κράτος για να σταματήσει αυτό το χάλι… Να απαλλοτριώσει δηλαδή όλες αυτές τις εκτάσεις, για λόγους Εθνικής ασφαλείας, από τη στιγμή που αυτές βρίσκονται σε μία τέτοια ευαίσθητη περιοχή και κατέχονται από μόγγολους τουρκόψυχους που δεν διάκεινται φιλικά προς την Ελλάδα, αλλά σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου θα βοηθήσουν όσο και όπως μπορούν τους τούρκους προαιώνιους εχθρούς μας…

Η πηγή μας απ’ την Θράκη, μας λέει πως και στα τρία παραπάνω δάση υπάρχουνε συρματοπλέγματα κλπ. Γιατί; Κρύβεται κάτι μέσα σ’ αυτά, και τι; Είναι επισκέψιμα, ή όχι; Όλα αυτά είναι ερωτήματα Εθνικής ασφαλείας, δεν είναι παίξε γέλασε! Η επιβίωση του Έθνους μας δεν είναι παιχνίδι… 

Advertisements