Η Ελληνική Αστυνομία στα στούντιο του “Έψιλον” για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ελληνική Αστυνομία στα στούντιο του “Έψιλον” για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου - Κρύφτηκαν στις τρύπες τους οι συκοφάντες!

Από τις 6 το απόγευμα αστυνομική δύναμη βρίσκεται στα στούντιο του «Έψιλον» για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του βουλευτή μας Ιωάννη Λαγού.

Η παρουσιάστρια – που υβρίζει και συκοφαντεί σε μόνιμη βάση το Εθνικιστικό Κίνημαέχει εξαφανιστεί και συνεχίζει να κρύβεται για πέντε και πλέον ώρες.

Η αναζήτησή της συνεχίζεται και περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει στα στούντιο του «Εψιλον» – όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που παραθέτουμε – για να την συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Η δράστις του αδικήματος, όσο βαθιά και να κρυφτεί, πολύ σύντομα θα δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη. Το εδώλιο του κατηγορουμένου δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ, απ’ όπου μπορεί να υβρίζει και να συκοφαντεί χωρίς αντίλογο.

Οι ψεύτες, οι συκοφάντες και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως από ‘δω και πέρα θα λογοδοτούν για κάθε έγκλημά τους σε βάρος της Αλήθειας και του Εθνικιστικού Κινήματος.

Θυμίζουμε τι γράφαμε νωρίτερα σχετικά με το θέμα:

Με τον αναμενόμενο τρόπο αντέδρασε η παρουσιάστρια του «Ε», Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία σήμερα μηνύθηκε από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η εν λόγω παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας έγινε σωρεία συκοφαντικών και ψευδών αναφορών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, εξαφανίστηκε και κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψή της από τις Αρχές στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Μάλιστα, έχει κλείσει το κινητό της και κρύβεται σαν το ποντίκι για να αποφύγει την τσιμπίδα του νόμου.

Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει φυγαδευτεί άρον – άρον από τα στούντιο του καναλιού και να έχει ζητήσει παράνομα από τον εισαγγελέα να λήξει η χρονική περίοδος του αυτοφώρου απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.

Κατά την πάγια τακτική όλων των συκοφαντών μόλις αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου, εξαφανίζονται…

Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή μήνυσε τους συκοφάντες – Κρύβονται για να αποφύγουν την αυτόφωρη σύλληψη

[ΕΘ: Για δεκαετίες τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης έχουν επιδοθεί σε μια απαράδεκτη συκοφαντία εναντίον όλων εκείνων που εκφέρουν αντίθετη γνώμη από αυτή του καθεστώτος. Το θέμα είναι σοβαρό καθώς το 2013 οι συκοφαντίες αυτές σε συνδυασμό με την χειραγώγηση της δικαιοσύνης από την πολιτική ηγεσία, οδήγησαν σε πολύμηνη φυλάκιση τα στελέχη του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της χώρας και σε  μια συνεχιζόμενη σήμερα δικαστική περιπέτεια χωρίς να φταίνε. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον. Ο συγκεκριμένος βουλευτής που έχει εκλεγεί από τον Ελληνικό Λαό έχει διωθεί βάναυσα από τις συκοφαντίες των ΜΜΕ, είναι αξιοπρεπέστατος και προπαντός αγωνίζεται με σωστές απόψεις και πολιτικά επιχειρήματα για το συμφέρον των Ελλήνων. Τέλος πάντων, είτε συμφωνεί είτε δεν συμφωνεί κανείς μαζί του, δεν μπορούν πλέον τα ΜΜΕ να διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για τα γεγονότα.]
Advertisements