Σε ποιά γλώσσα γίνεται η «εκπαίδευση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων»;

sxoleia-prosfiges-huge

Γράφει ο Αντίοχος

Κυρίαρχο θέμα των τελευταίων ημερών, είναι η «εκπαίδευση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων», στα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά μας – κι όχι σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στα hotspots, που δε θα συναντούσε και αντιδράσεις Ελλήνων γονέων.

Αλλά, για ποια «εκπαίδευση» μιλάνε; Απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξει εκπαίδευση, είναι εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενοι να μιλάνε την ίδια γλώσσα. Όμως, τα «εμβολιασμένα προσφυγάκια» γνωρίζουν μόνο τη μητρική τους γλώσσα – κι αυτήν μόνο προφορικά. Από την άλλη, δεν μπορεί να υπάρχουν παρά ελαχιστότατοι από το μαρξιστικό καθηγηταριό που να γνωρίζουν αραβικά, παστούν (ομιλούνται στο Αφγανιστάν), ουρντού (ομιλούνται στο Πακιστάν) και πάει λέγοντας…

Σε ποια γλώσσα, λοιπόν, γίνεται η «εκπαίδευση» των «εμβολιασμένων»; Στα κορακίστικα ή στη γλώσσα των… νοημάτων;

(ΥΓ): Όλα τα ΜΜΕ και τα πολιτικά κόμματα του… συνταγματικού τόξου, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η «εκπαίδευση» των «προσφυγόπουλων» είναι μεγάλη κοροϊδία. Γιατί άραγε δεν την καταγγέλλουν; Και καλά όλοι οι άλλοι, γιατί δεν το κάνει η νουδούλα των… σκληρών Βοριδομπουμπούκων; Γιατί είναι ΟΛΟΙ στο κόλπο του Σόρος και των ομοίων του!

Πηγή

 

Advertisements