«Να πως είναι ένας πρόσφυγας.» Αλήθεια;

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/02/03201242/noitsnotsorry-533x372.jpg

Σε άρθρο του στους Νιου Γιορκ Τάϊμς [ΕΘ: Την εφημερίδα που είπε τόσα ψέματα προεκλογικά υποστηρίζοντας την Κλίντον, που μετά αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους αναγνώστες της] ένας αρθρογράφος, ο Νίκολας Κρίστοφ,  μας λέει  πώς είναι ένας πρόσφυγας. Βεβαίως, είναι ένα δεκατετράχρονο κορίτσι. Και όπως λέει η πρώτη σελίδα «αν η Έλενα, 14 ετών, σταλεί πίσω στη χώρα της, μπορεί να σκοτωθεί.» Πιο συγκεκριμένα, λέει:

«Βέβαια, οι πρόσφυγες φέρνουν προκλήσεις, περιλαμβανομένων και των κινδύνων ασφαλείας. Επίσης φέρνουν σκληρή δουλειά, διαφορετικότητα και παγκόσμιους δεσμούς. Γενικά κάνουν ισχυρότερη τη χώρα αυτή και δικαιούνται την προστασία μας και έτσι κορίτσια όπως η Έλενα θα μας κάνουν να αισθανόμαστε ενοχές όταν τους γυρίσουμε την πλάτη. Προσέξτε την ιστορία της Έλενα.»

Λοιπόν, ναι, αλλά να πώς είναι επίσης ένας πρόσφυγας.

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/02/03195945/refugee.jpg

Ο εικονιζόμενος είναι Σομαλός πρόσφυγας, ο οποίος επιτέθηκε σε 9 άτομα με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη Μινεσότα, ενώ ένας άλλος Σομαλός επιτέθηκε σε 11 άτομα στο Οχάιο.

Και αν αφήσουμε και άλλους σαν αυτόν να μπουν στη χώρα μας, κάποια Αμερικανίδα που θα ονομάζεται Έλενα μπορεί να δολοφονηθεί.

Πηγή

[ΕΘ: Αν μιλάμε για την Ελλάδα, ο ατέλειωτος κατάλογος των Ελλήνων που δολοφονήθηκαν άγρια από λαθρομετανάστες πρόσφυγες δεν μας επιτρέπει να κάνουμε άλλα λάθη. Υπάρχουν τόσα προβλήματα στον κόσμο και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα λύσουμε όλα φέρνοντας στη χώρα μας εκατομμύρια λαθρομετανάστες που παριστάνουν τους πρόσφυγες. Το σύνθημα σε μια ευνομούμενη κοινωνία πρέπει να είναι «Πρώτα οι Έλληνες.»

Όσο για τις ενοχές, ας μιλήσουν άλλοι και όχι οι δημοσιογράφοι που τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική, αν κρίνουμε από τις τελευταίες εκλογές και τις λυσσαλέεες προσπάθειες των ΜΜΕ να ανατρέψουν τον Τραμπ, βρίσκονται σε απόλυτη σύμπνοια με τον Σόρος και την «πορφυρή επανάσταση» που υποκινεί στις ΗΠΑ. Τι σχέση έχει ο Σόρος με το «προσφυγικό»; Διαβάστε εδώ.]

 

 

Advertisements