Ο Σόρος και η συνωμοσία εναντίον του Τραμπ

https://i1.wp.com/katehon.com/sites/default/files/styles/medium/public/trump_vs_soros_3.jpg

[ΕΘ: Μας έχουν κάνει εντύπωση αφενός οι φυλετικής φύσεως ταραχές πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ και αφετέρου οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας μετά τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, οι οποίες διαδηλώσει είναι εναντίον του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλτ Τραμπ και των οπαδών του. Είναι  πρωτοφανές στην Αμερική πολίτες να καταφεύγουν στη βία επειδή δεν τους αρέσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Ποιος είναι πίσω από τα γεγονότα αυτά;

Δεν είναι ένας και δεν ενεργεί μόνος του. Αλλά αν θέλουμε να αναφέρουμε έναν, πρόκειται για αυτόν ο οποίος βλέπει ως χρηματοοικονομική επένδυση τους πολέμους, τις παγκόσμιες ταραχές και τις ανατροπές κυβερνήσεων. Στα Ελληνικά Θέματα έχουμε αναπαράγει διάφορα άρθρα που συνθέτουν την εικόνα του συγκεκριμένου «επενδυτή». Ενδεικτικά:

Κατωτέρω είναι ένα άρθρο από την ομάδα Κατέχων σχετικά με τη συνωμοσία εναντίον του Τραμπ.]

Το βιβλίο του Τσάρλς Ράϊτ Μίλς Η Ελίτ της Εξουσίας (1956), δείχνει ότι το κλειδί για την κατανόηση των αμερικανικών θεμάτων βρίσκεται στην οργάνωση της κοινωνίας της. Έτσι, το κατεστημένο είναι «η ελίτ που σχηματίστηκε από την ένωση των υποελίτ της πολιτικής, του στρατού, της οικονομίας, των πανεπιστημίων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ». Τα λόμπι της πίεσης που διασυνδέονται με μια «συμμαχία που βασίζεται στα κοινά συμφέροντά της και κατευθύνεται από τη στρατιωτική μεταφυσική.» Ο όρος αυτός αναφέρεται στον στρατιωτικό ορισμό της πραγματικότητας και μετασχηματίζει την οικονομία σε ένα μόνιμο οικονομικό πόλεμο. Αυτό σημαίνει την πλήρη συμμετοχή στην χρηματοοικονομική, στρατιωτική και «Εβραϊκή βιομηχανία», της οποίας ένα μέλος, ο Ντέϊβιντ Ροκφέλερ, είναι ο υποκινητής της Τριμερούς Επιτροπής ή Τριμερούς (1973).

Εν τούτοις, ο Ντόναλτ Τραμπ, ένας υποψήφιος, ο οποίος κατά βάσιν είναι εντελώς ανυπάκουος όσον αφορά την κομματική πειθαρχία και έχει γίνει το μαύρο πρόβατο του κατεστημένου, εξελέγη Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στις εκλογές του Νοεμβρίου 2016. Ο αναπάντεχος θρίαμβός του σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος υπέρ της εξόδου της χώρας από την ΕΕ, θα σημαδέψουν το τέλος του τελεολογικού αφηγήματος (στο οποίο ο σκοπός των δημιουργικών διαδικασιών ήταν σχεδιασμένος στη βάση της αυξημένης αστάθειας) και θα επηρεάσει με ξεχωριστό τρόπο την Νέα Γεωπολιτική Τάξη.

Οι καινούργιοι πρώτοι  μεταξύ ίσων (G3) της γεωπολιτικής

Με τον Τραμπ θα γίνουμε μάρτυρες του τερματισμού της μονοπολικότητας των ΗΠΑ και την τοποθέτησή της στο νέο δόγμα της «γεωπολιτικής πρώτων μεταξύ ίσων» που απαρτίζεται από τις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Ρωσία (G3). Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ιαπωνία, η Ινδία και η Βραζιλία θα είναι σημαντικοί παρόντες εν πνεύματι στο νέο γεωπολιτικό σενάριο. [ΕΘ: Επειδή έχει σημασία ο ρόλος των δυνάμεων αυτών, σημειώνουμε ότι ο αρθρογράφος τις αποκαλεί «πέτρινους καλεσμένους», όπως το φάντασμα του Κομεντατόρε από την όπερα του Μότσαρτ «Ντον Τζοβάννι»  και το ομώνυμο έργο του Πούσκιν, https://youtu.be/dK1_vm0FMAU  δηλαδή, θα υπάρχουν εν πνεύματι χωρίς να μπορεί κανείς να τους αγνοήσει, αλλά η φυσική απουσία τους θα δημιουργεί ένα κενό.]

Έτσι, σε μια ομιλία του στα γραφεία του πολιτικού περιοδικού περιωπής The National Interest, ο Τραμπ παρουσίασε τις κατευθυντήριες γραμμές της εξωτερικής του πολιτικής που συνοψίζονται στο σύνθημα «Πρώτα η Αμερική». Αυτό σημαίνει εκ των πραγμάτων την επιστροφή στον οικονομικό προστατευτισμό και την ακύρωση της Συμφωνίας Ελευθέρου Εμπορίου με τον Καναδά και το Μεξικό (TLCAN) καθώς και την Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP) και την Διειρηνική Εμπορική Σχέση (TPP), δηλαδή, συμφωνίες που ήταν στην καρδιά της πολιτικής της κυβέρνησης Ομπάμα. Αυτό θα ήταν κρίσιμο πλήγμα στα γεωπολιτικά συμφέροντα που είναι γνωστά ως «το κλαμπ των Νησιών» με περιουσιακά στοιχεία αξίας 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και του οποίου επικεφαλής, σύμφωνα με τον Ρώσο κατάσκοπο Ντάνιελ Εστούλιν, είναι ο κερδοσκόπος και σχεδιαστής των χρωματιστών επαναστάσεων, Τζωρτζ Σόρος.

Από την άλλη μεριά, σε μια συνέντευξη με τον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό ABC, ο εκλεγείς πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ εξέφρασε την άποψη ότι το «ΝΑΤΟ είναι παρωχημένο, δεν εξυπηρετεί την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η τρομοκρατία και κοστίζει πάρα πολύ στις ΗΠΑ». Ο Τραμπ απαίτησε οι Ευρωπαϊκές χώρες που είναι μέλη του ΝΑΤΟ «να πληρώσουν το μερίδιο που τους αναλογεί», διότι η οικονομική συνεισφορά των χωρών αυτών είναι ένα πενιχρό 2% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος τους, αφήνοντας τον όγκο της χρηματοδότησης να πέσει στις ΗΠΑ (70% του συνολικού προϋπολογισμού του ΝΑΤΟ).

Ο Τραμπ επίσης αποκήρυξε την «υπερβολική ποσότητα όπλων που κυκλοφορεί σήμερα στον κόσμο», πράγμα που σημαίνει την υπόθεση του απομονωτισμού των ΗΠΑ σε στρατιωτικό επίπεδο και την ενθρόνιση των G-3 (ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα) στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Αυτό σημαίνει την αναστολή του πυρηνικού προγράμματος των ΗΠΑ με διάρκεια τριάντα ετών και κόστος ένα δισεκατομμύριο δολάρια, καθώς επίσης και την διακοπή του συστήματος αναγνώρισης πυραύλων κρουζ στην περιοχή των ΗΠΑ (JLENS). Θα αποτελέσει πλήγμα στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα που έχει διαμορφώσει για την μετά-Ομπάμα εποχή τον ρόλο των ΗΠΑ ως παγκόσμιο χωροφύλακα, μέσω της πέμπτης φάσης της εγκατάστασης της πυραυλικής ασπίδας στην Ευρώπη (Euro DAM) και την αύξηση των στρατιωτικών παρεμβάσεων στο εξωτερικό των ΗΠΑ (διάβαζε Νέο Μεσανατολικό Πόλεμο).

Ο Σόρος και η συνωμοσία εναντίον του Τραμπ

Από την εποχή του Αϊζενχάουερ, η CIA υπήρξε η μυστική υπηρεσία της αμερικανικής κυβέρνησης πίσω από πολλαπλά καθήκοντα εκπαίδευσης ανταρτών και αποσταθεροποίησης κυβερνήσεων που αντιτίθενται στην πολιτική του Πενταγώνου. Αλλά τα στρατιωτικά και χρηματοοικονομικά λόμπι (που ελέγχονται από το Εβραϊκό λόμπι) δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να δημιουργήσουν μια εκ των πραγμάτων κυβέρνηση που να χειραγωγεί τις πολύπλοκες σχέσεις εξουσίας, με αποτέλεσμα την ανάδυση μιας νέας οντότητας (του στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος του Αϊζενχάουερ), χωρίς να υπακούει στη δημόσια γνώμη και στον έλεγχο από το Κογκρέσο και τη Γερουσία των ΗΠΑ.

Επί του παρόντος, η CIA ίσως πρόκειται να μετασχηματιστεί στην επονομαζόμενη Εθνική Ασφάλεια (Homeland Security) που θα ενοποιούσε την αμερικανική κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών (τον Τέταρτο Κλάδο της Κυβέρνησης, σύμφωνα με τον Τομ Ένγκελχαρτ), παθογένειες ολοκληρωτικής φύσης και να γίνει ένα παράλληλο κράτος, με την πραγματική εξουσία να ασκείται από το «κλαμπ των Νησιών» του Τζωρτζ Σόρος. Το εμπόδιο είναι ο Ντόναλτ Τραμπ.

Αυτή η συνωμοσία εναντίον του Τραμπ έχει σχεδιαστεί μετά από την πρόσφατη συνάντηση στην Ουάσιγκτον κατά την οποία περίπου 200 πολιτικοί του Δημοκρατικού κόμματος, υποψήφιοι από το στρατόπεδο της Χίλαρι Κλίντον, συμμετείχαν στην επονομαζόμενη Συμμαχία για τη Δημοκρατία (DA), μια μεγάλη οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Τζωρτζ Σόρος το 2005.

Αυτή είναι η πρώτη φάση, για να τορπιλιστεί η μεταβίβαση εξουσιών από τον Ομπάμα στον Τραμπ μέσω μιας «πατριωτικής ή πολύχρωμης επανάστασης» στις ΗΠΑ. Οι αυθόρμητες λαϊκές διαδηλώσεις εναντίον του Τραμπ κατευθύνονται από την ιστοσελίδα MoveOn.org, που χρηματοδοτείται από τον Σόρος υπό το σύνθημα «Σηκωθείτε και πολεμήστε για τα αμερικανικά ιδεώδη». Η δεύτερη φάση είναι να διακοπεί πρόωρα η πολιτική σταδιοδρομία του Τραμπ, μετά τον οποίο ο αντιπρόεδρος Μάϊκ Πενς θα αναλάβει την Προεδρία και θα επιστρέψει στον δρόμο των ψευτοδημοκρατιών που θα φρουρούνται από τον Τέταρτο Κλάδο της Κυβέρνησης.

Πηγή

 

Advertisements