Μαζικές συλλήψεις οπλισμένων προσφύγων εισβολέων στη Βιέννη

 

https://i2.wp.com/newobserveronline.com/wp-content/uploads/2017/02/chechnans-Viennamain.jpg

Η αυστριακή αστυνομία συνέλαβε 22 Μουσουλμάνους δήθεν πρόσφυγες από την Τσετσενία και κατάσχεσε ένα πολυβόλο και δύο πιστόλια.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση της εφημερίδας Κρόνε, ένας μεγάλος αριθμός ψευδοπροσφύγων παρατηρήθηκε ότι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Φλόριντσντορφ, αργά την Παρασκευή στις 3 Φεβρουαρίου.

Οι τοπικοί κάτοικοι παρατήρησαν την ομάδα στο φημισμένο Νησί του Δούναβη της πόλης και ειδοποίησαν την αστυνομία που έκανε ξαφνικό έλεγχο. Το μεγάλο πλήθος αμέσως διαλύθηκε και η αστυνομία μπόρεσε να συλλάβει μόνον 22 από αυτούς, ενώ ανακάλυψε πεταμένα όπλα στο χιόνι μαζί με ένα μεγάλο μαχαίρι.

Όλοι οι συλληφθέντες ήταν «πρόσφυγες» από την Τσετσενία, που ζουν με επιδόματα που παρέχει το αυστριακό κράτος.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στην εφημερίδα ότι «όταν οι συνάδελφοί μου έφτασαν στο σημείο, το πλήθος αμέσως χωρίστηκε. Τέσσερις πέντε άνδρες μίλησαν απ’ ευθείας στην αστυνομία και τους είπαν ότι πήγαιναν απλώς μια βόλτα ή σε ένα γάμο.»

Η αστυνομία όμως μπόρεσε να συνδέσει μόνον ένα από τα πιστόλια με έναν από τους Τσετσένους συλληφθέντες. Άλλος ένας Τσετσένος κρατήθηκε για μια παράβαση σχετική με τη μετανάστευση και η αστυνομία μετά αναγκάστηκε να αφήσει ελεύθερους τους υπόλοιπους 20 αφού τους κράτησε για 48 ώρες.

Το αυστριακό Υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε ότι το περιστατικό σχετίζεται με την τρομοκρατία, λέγοντας ότι «συνδέεται με την εγκληματικότητα μεταξύ των Τσετσένων» και μια βίαιη διαφωνία για τον Τσετσένο Πρόεδρο Ραμσάν Αχματόβιτς Καντύρωφ.

Ο Αυστριακός Υπουργός Εσωτερικών Φόλφγκανγκ Σομπότκα, ένας από τους υπεύθυνους για την μαζική εισβολή των αλλοδαπών στη χώρα, έλεγε στην εφημερίδα ότι «δεν μπορεί οι αιτούντες άσυλο, οι οποίοι ζητούν προστασία στην Αυστρία και που τους έδωσε προστασία η Αυστρία να καταχραστούν το δικαίωμα της μετακίνησης και να αποτελέσουν κίνδυνο στον πληθυσμό.»

«Πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι αιτούντες άσυλο δεν γίνονται αντικείμενο κακομεταχείρισης από εγκληματίες», είπε και ότι «όσοι αιτούντες άσυλο απορρίπτονται, απελαύνονται πιο αποτελεσματικά.

Εν τω μεταξύ, πολλές χιλιάδες Μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Βιέννης στις 4 Φεβρουαρίου, για να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση της μαντήλας στην Αυστρία, μια από τις προτάσεις που έγινε από τον «υπουργό ενσωμάτωσης» της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς.

https://i0.wp.com/newobserveronline.com/wp-content/uploads/2017/02/MuslimsDemonstrate-Vienna.jpg

Ο ταχέως αυξανόμενος Μουσουλμανικός πληθυσμός της Βιέννης αντικατοπτρίζεται δραματικά στην είδηση ότι 25 τοις εκατό των στρατιωτών που απαρτίζουν τη Φρουρά της Βιέννης (Garde) είναι Μουσουλμάνοι.

Η Φρουρά είναι ένα από τα παλαιότερα σώματα της Βιέννης και τα επίσημα καθήκοντά της περιλαμβάνουν την αντιπροσώπευση του αυστριακού στρατού σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις και φρουρεί την προεδρική κατοικία στο παλάτι Χόφμπουργκ.

Ένας στρατιωτικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την τεράστια αύξηση των Μουσουλμάνων στρατιωτών στην εφημερίδα Κρόνε, λέγοντας ότι ο κύριος λόγος για την μεγάλη αύξηση ήταν επειδή η φρουρά «στρατολογεί μόνο από την περιοχή της Βιέννης, όπου μένουν όλο και περισσότεροι Μουσουλμάνοι.»

[ΕΘ: Αποκαλυπτική είναι και η σχετική φωτογραφία της Φρουράς ]

Πηγή

 

 

Advertisements