Οι αγωνιστές της χρωματιστής επανάστασης στην Αμερική

https://i2.wp.com/katehon.com/sites/default/files/styles/medium/public/trump-2023751_1920.jpg

Να συλληφθεί ο Τζωρτζ Σόρος και να δημευτούν τα περιουσιακά του στοιχεία

Από τη σκοπιά του παρατηρητή, οι ΗΠΑ φαίνεται να έχουν εισέλθει στο στάδιο της κορύφωσης ενός ψυχωτικού παροξυσμού λόγω της εκλογής του Ντόναλτ Τραμπ στην προεδρία. Και έχει πλέον αφαιρεθεί το προσωπείο των δυσαρεστημένων που έχουν κινητοποιηθεί από εκείνους που τους πληρώνουν για να προκαλέσουν όσο τον δυνατόν περισσότερο πανικό, ταραχές και βία.

Επιτρέψετε μου να κάνω μια σύνοψη των γεγονότων για να αντιληφθείτε τι συμβαίνει στην Αμερική του Τραμπ και τι πρέπει να γίνει. Οι παρακινήσεις σε ταραχές δεν συμβαίνουν χωρίς κάποιον απώτερο σκοπό. Παρόμοια ριζοσπαστικά στοιχεία της παγκόσμιας συνωμοσίας κινητοποιήθηκαν στη Γεωργία, στην Ουκρανία και σε άλλα μέρη, με την αξιοποίηση των «χρήσιμων ηλιθίων» και των αφοσιωμένων φανατικών για να επιτευχθούν οι επονομαζόμενες χρωματιστές επαναστάσεις. Το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ σήμερα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι το άσβεστο μίσος εναντίον της Ρωσίας που έχει αναδυθεί ειδικά από την «φιλελεύθερη αριστερά» τον περασμένο χρόνο και από το οποίο δικαιολογούνται οι περισσότερες δραστηριότητές της σήμερα. Κάποτε προπύργιο των νεοσυντηρητικών, ο φόβος και το μίσος σχετικά με τον Ρώσο πρόεδρο και της δήθεν πανταχού παρούσας ομάδας του από χάκερ έχουν φτιαχτεί από τα μεγάλα ΜΜΕ και τους Δημοκρατικούς για να πείσουν το κοινό ότι η Ρωσία επηρέασε ηλεκτρονικά τις εκλογές υπέρ του Τραμπ.

Αυτό βέβαια αμφισβητεί τη νομιμοποίηση του Προέδρου, αλλά επίσης εξαπολύει έναν οχετό χολής και προσβολών εναντίον της ίδιας της Ρωσίας. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο σκληρός «εκπαιδευτής αντιρατσισμού» Τιμ Γουάϊζ, ένας ψευδοακαδημαϊκός ο οποίος είναι συστηματικά προσκεκλημένος σε αμερικανικά πανεπιστήμια και ενημερωτικά δίκτυα για να παρουσιάσει τα γεμάτα μίσος παραληρήματά του. Σε ένα τουίτ στις 15 Δεκεβρίου, ο Γουάϊζ έγραφε: «Κάθε μέρα, ξέρω γιατί μέρος της οικογένειάς μου έφυγε από την σκ.τότρυπα της αυτοκρατορικής Ρωσίας. Εκατό χρόνια μετά την τελευταία επανάσταση, ας ελπίσουμε για άλλη μια ακόμη» και «σοβαρά, όταν η συμβολή σου στον κόσμο είναι τα αυγά Φαμπερζέ, η αυτοκρατία και τα πογκρόμ, κανείς δεν νοιάζεται για το τι νομίζεις.» Αφήνοντας κατά μέρος ότι τα πογκρόμ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον 14ο αιώνα στη Δυτική Ευρώπη, η αυτοκρατία είναι τόσο παλιά όσο και η ανθρωπότητα και τα αυγά Φαμπερζέ δημοπρατούνται για περισσότερα χρήματα από όσα θα βγάλει ο Τιμ Γουάϊζ σε μια ζωή, οι δηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου αντιρατσιστή, οι γεμάτες μίσος για τους εθνικούς Ρώσους δίνουν μια γεύση από τα μελλούμενα.

Με έναν αστείρευτο οχετό από ψεύδη σχετικά με τις δράσεις της Ρωσίας στη Συρία με σκοπό το τέλος της τρομοκρατικής εξέγερσης (από το ISIS και άλλους), οι φιλελεύθεροι έκαναν το πρώτο βήμα προς το βίαιο συναίσθημα εναντίον της Ρωσίας αργότερα τον ίδιο μήνα. Την ημέρα της βάναυσης και ύπουλης δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, Αντρέϊ Καρλώφ, ένας αρθρογράφος για την Ντέϊλι Νιους ονομαζόμενος Γκέρς Κούντζμαν επικρότησε τη δολοφονία και ζήτησε περισσότερες δολοφονίες Ρώσων διπλωματών. Αν και η Ρωσία απαίτησε μια συγγνώμη, συγγνώμη δεν ζητήθηκε ποτέ, με τη δικαιολογία ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν το ισοδύναμο του Αδόλφου Χίτλερ.

Μετά τις εκλογές, τα καλέσματα σε βία απευθύνονταν προς το εσωτερικό και εναντίον του Τραμπ και των υποστηρικτών του. Η εξαχρειωμένη «Πορεία Γυναικών στη Ουάσιγκτον» από ακραίες φεμινίστριες γνωστές και από την ταχυδρόμηση αίματος περιόδου και τη δημιουργία πανώ όπως «Αν η Μαρία [η Παναγία] έκανε έκτρωση, δεν θα είμασταν στο χάλι αυτό σήμερα», συγκέντρωσαν ένα ετερόκλητο πλήθος από ξεβρασμένες διασημότητες για να δηλώσουν ότι ο Ντόναλτ Τραμπ ήταν επίσης Χίτλερ και να καταστήσουν σαφή την επιθυμία τους να δολοφονήσουν την οικογένειά του και να ανατινάξουν τον Λευκό Οίκο.

Τα πράγματα κλιμακώθηκαν από το σημείο αυτό, καθώς ο Τραμπ κινήθηκε γρήγορα για να εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Η ανάλγητη πλειοψηφία του Δημοκρατικού Κόμματος ορκίστηκε να προστατέψει τους παράνομους αλλοδαπούς εγκληματίες χρησιμοποιώντας τις λεγόμενες «πόλεις καταφύγια» και απέρριψε ακόμη και τις φωνές των συγγενών αυτών που δολοφονήθηκαν βάναυσα από τις συμμορίες της Κεντρικής Αμερικής. Εν τω μεταξύ, ο Τζωρτζ Σόρος (που είχε αποκηρύξει τον Τραμπ ως απατεώνα μετά την εκλογή του) σκορπούσε χρήματα για τη μετάθεση του βίαιου ευρωπαϊκού αναρχικού κινήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η οργάνωση, γνωστή και ως «Αντίφα» ή Αντιφασιστική Δράση είναι  μια συμμορία αναρχικών κακοποιών που έχουν τρομοκρατήσει τη Δυτική Ευρώπη για δεκαετίες με βίαιες επιθέσεις όχλου, εισβολές σε κατοικίες, καταστροφή περιουσίας και άλλες μορφές παρενόχλησης. Όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι «φασίστας» και επομένως άξιος να υποστεί τις ανατριχιαστικές τακτικές τους. Από τη νίκη του Τραμπ, οι τοπικές οργανώσεις στις ΗΠΑ στρατολογούν από όλα τα πανεπιστήμια και έχουν κάνει την παρουσία τους αισθητή στα πρόσφατα γεγονότα στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ, κάτω από συνθήματα όπως «Σκοτώστε τον Τραμπ» και «Αυτός Είναι Πόλεμος».

Ο Μίλο Γιαννόπουλος, αμφιλεγόμενο αλλά άκακο μέλος του Μράιτμπαρτ Νιους [ΕΘ: Θα λέγαμε ότι ανήκει στην Εναλλακτική Ελαφρά. Βλ. εδώ] ήταν να μιλήσει στο πανεπιστήμιο μετά από πρόσκληση των Ρεπουμπλικανών φοιτητών. Αυτό προστατεύεται από το δικαίωμά του στην ελεύθερη έκφραση βάσει της 1ης Τροποποίησης (του Συντάγματος) και το πανεπιστήμιο είναι υποχρεωμένο να του παράσχει ασφαλή χώρο δεδομένων των περιστάσεων. Η εκδήλωση διαλύθηκε από έναν όχλο γύρω στα 1500 άτομα που συνεκάλυψαν περίπου 100 βίαιους αναρχικούς της Αντίφα χρησιμοποιώντας την τακτική που είναι γνωστή ως «το μαύρο μπλοκ» με την απόκρυψη της ταυτότητάς τους και την παρεμπόδιση των συλλήψεων καθώς προκαλούσαν καταστροφές περιουσίας και διέπρατταν επιθέσεις και ξυλοδαρμούς. Κατέστρεψαν ιδιωτική περιουσία και, προς αγαλλίαση των τοπικών αρχών, η ομιλία ακυρώθηκε. Κατά τη διάρκεια του χάους αυτού, άλλος ένας μεγάλος κατάλογος από έκφυλους του Χόλυγουντ απαιτούσαν πραξικόπημα και εξέγερση, περιλαμβανομένων και ατόμων όπως η κωμικός Σάρα Σίλβερμαν και ο σκηνοθέτης Τζουντ Άπετοου. Επιπλέον, ένα παράρτημα της Αντίφα στην Αριζόνα απείλησε να σκοτώσει τη θυγατέρα ενός δημοσιογράφου, αναγκάζοντας πολλούς να ζητήσουν επίσημα από τον Ντόναλτ Τραμπ να χαρακτηρίσει την Αντίφα ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση. [ΕΘ: Όσοι θυμούνται τις φορές που έχει καεί η Αθήνα από τους αναρχικούς των Εξαρχίων, νομίζω καταλαβαίνουν πώς αισθάνονται οι Αμερικανοί πολίτες.]

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αντίφα εμπλέκεται σε γεγονότα αυτού του είδους στις ΗΠΑ. Λίγες ημέρες πριν, το κορυφαίο μέλος της Εναλλακτικής Δεξιάς, Ρίτσαρντ Σπένσερ, είχε χτυπηθεί με γροθιά από έναν από αυτούς τους δειλούς στην Ουάσιγκτον. Και πιο πρόσφατα, μια ομιλία από τον ελευθεριστή Γκάβιν Μακίνες διεκόπη στη Νέα Υόρκη, πάλι από τους ίδιους μαυροντυμένους ζηλωτές. Ευτυχώς, η Αστυνομία της Νέας Υόρκης έδρασε αποτελεσματικά στην περίπτωση αυτή και συνέλαβε αρκετούς.

Οι αξιοθρήνητοι αυτοί τρομοκράτες στρατολογούνται μέσα από το σύνολο των φοιτητών των πανεπιστημίων για να επιτίθενται σε γυναίκες, παιδιά και τους ανυποψίαστους πολίτες με τον χειρότερο τρόπο επιθέσεων κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία. Στην πλειοψηφία τους είναι θρασύδειλοι, ειδικά όταν τους αντιστέκονται, αλλά φαίνεται ότι αγαπούν τη δουλειά τους και πληρώνονται αδρά γι’ αυτήν. Οι υποστηρικτές του Τραμπ ή ακόμη και οι ουδέτεροι πολίτες που έχουν την ατυχία να εμπλακούν στο πανδαιμόνιο, αναγκάζονται να υποφέρουν, επειδή οι εγκληματίες αυτοί υποβοηθούνται από στοιχεία του Δημοκρατικού Κόμματος και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν με κατάφωρα ψεύδη. Μάλιστα, μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές της εποχής του Τραμπ είναι ότι τα ΜΜΕ τα ίδια καλούν ανοιχτά σε βίαιες επιθέσεις [εναντίον των υποστηρικτών του Τραμπ.]

Ο Ντόναλτ Τραμπ πρέπει να αντιληφθεί ότι η βία αυτή και τα καλέσματα για περισσότερη βία μπορεί μόνο να κλιμακωθεί περισσότερο από το σημείο αυτό. Διότι, όσο επιτρέπεται να συμπεριφέρονται με τον τρόπο αυτό, οι εχθροί του θα φτάσουν στα όρια, μέχρι που να πραγματοποιήσουν τις απειλές της Μαντόνα. Αυτό πρέπει να τερματίσει εδώ και τώρα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει κάτι που έχει ήδη αργήσει: Να συλληφθεί ο Τζωρτζ Σόρος και να δημευτούν τα περιουσιακά του στοιχεία.  Η χρηματοδότηση της εγχώριας τρομοκρατίας είναι έγκλημα και οι σύνδεσμοι μεταξύ του Ιδρύματος της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος και των βίαιων διαδηλώσεων που συνταράζουν τις ΗΠΑ δεν είναι δύσκολο να ξεμπερδευτούν. Επιπλέον, ο πρόεδρος πρέπει να απευθύνει κατηγορίες πρόκλησης εξέγερσης εναντίον στοιχείων των ΜΜΕ και του κλάδου του θεάματος που ζητούν μια Αμερικανική Μαϊντάν. Πρέπει να υλοποιήσει την απειλή του να σταματήσει τη χρηματοδότηση των πανεπιστημίων όπου οι υποστηρικτές του έχουν ξυλοκοπηθεί με την σιωπηρή συγκατάβαση των διοικήσεών τους. Τέλος, πρέπει να χαρακτηρίσει τις ακραίες αυτές οργανώσεις όπως η Αντίφα ως εγχώριους τρομοκράτες, η υποστήριξη των οποίων μπορεί να επισύρει ποινή 15 ετών κάθειρξης.

Αλλιώς, η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί να επικεντρωθεί στο πρόγραμμά της. Είναι καιρός να αποκεφαλιστεί η οχιά αυτή. Ο Τραμπ πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της μηδενικής ανοχής του Ούγγρου Πρωθυπουργού Βίκτωρος Ορμπάν και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πηγή

 

Advertisements