Τοποθετήσεις εναντίον του αντεθνικού νομοσχεδίου του υπουργείου παιδείας

Ελένη Ζαρούλια: Οι Έλληνες Εθνικιστές αντιμαχόνται την κατάπτωση της Ελληνικής Παιδείας

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια στην τοποθέτησή της για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας κατήγγειλε αρχικά την επείγουσα διαδικασία με την οποία ψηφίζεται κι αυτό το κυβερνητικό νομοθέτημα.

Η συναγωνίστρια τόνισε ότι η Ελληνική Παιδεία και το εκπαιδευτικό σύστημα πρέπει να επιτελούν καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση της συλλογικής συνειδήσεως και της εθνικής μνήμης, καθώς και στην διάπλαση του ήθους του αξιακού συστήματος των νέων.

Το εισαγόμενο μοντέλο Παιδείας όμως από την συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ όχι μόνο δεν συνάδει με τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, αλλά αντιβαίνει την ίδια την εθνική ταυτότητα, απαξιώνοντας την εθνική μνήμη και τους άγραφους ηθικούς και αξιακούς κώδικες.

Ως Έλληνες Εθνικιστές αντιμαχόμαστε στην κατάπτωση της Ελληνικής Παιδείας.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε: «Λαμβάνοντας υπόψη τις επιδιώξεις της συγκυβερνήσεως και τις πιέσεις για ένταξη τέκνων λαθρομεταναστών, μάλλον στοιχειοθετείται ευνοϊκή ρύθμιση για τους αλλογενείς μαθητές (πλήρης καταγραφή τους, μη τυχόν και δεν λάβουν την… ελληνική παιδεία) και φακέλωμα των Ελλήνων μαθητών. Εδώ εντοπίζουμε έναν θεσμό ο οποίος εμφιλοχωρεί στη προσωπικότητα του μαθητή και ο σκοπός της υλοποιήσεώς του μόνο αγνός δεν είναι. Η έννοια του Ενιαίου Αριθμού Μαθητή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας καταγραφής της ψυχοδιανοητικής αναπτύξεως του νεαρού μαθητή και των ψυχολογικών ανησυχιών του.

Η “παρακολούθηση της πορείας του” μέσω του ΕΑΜ παρεμβαίνει καταφώρως τα προσωπικά δεδομένα και αν λάβουμε υπόψη και την άθλια εκστρατεία περί διεμφυλικών προτύπων και την προσπάθεια επιβολής νέων στερεοτύπων που αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας, τότε μιλάμε για ένα θεσμό επικίνδυνο καθώς το παιδί θα τίθεται υπό αυστηρό έλεγχο.Οι τυχόν “αποκλίσεις” της συμπεριφοράς του που απορρέουν από του φυσικούς νόμους της κανονικότητας, πιθανώς θα απορρίπτονται και οι παρεμβάσεις μέσω της παρακολουθήσεώς του, θα έχουν σαφώς αντίκτυπο στον ψυχισμό και στην ψυχοσύνθεσή του. Επομένως, η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στον Ενιαίο Αριθμό Μαθητή«.

Η Συναγωνίστρια κατέληξε: «Μ΄ αυτά τα αντεθνικά νομοσχέδια τα οποία εισάγει κατά καιρούς η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως είναι και το παρόν νομοσχέδιο, καταψηφίζουμε επί της αρχής, διατηρώντας επιφυλάξεις για ελάχιστες θετικές διατάξεις».

Χρήστος Χατζησάββας προς συριζαίους: Προωθείτε την παρακμή στην Παιδεία!

Μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής, ο Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε επί του νομοσχέδιου του υπουργείο Παιδείας, όπου τόνισε τα επαίσχυντα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τον αφελληνισμό και την παρακμή της δημόσιας παιδείας.

Ο Βουλευτής Κιλκίς τόνισε το ζήτημα της υπογεννητικότητας το οποίο συνδέεται άρρηκτα με την εκπαίδευση, ενώ στην συνέχεια επεσήμανε τις προσπάθειες για τον εκτουρκισμό των Πομάκων, οι οποίοι εν τούτοις έχουν εθνική συνείδηση.

Κλείνοντας, ο Χρήστος Χατζησάββας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, καθώς και για την αισχρή θεματική εβδομάδα για τις έμφυλες ταυτότητες.

Ηλίας Παναγιώταρος: Το 58% των Ελλήνων δεν θέλει τους ισλαμιστές μετανάστες στην Πατρίδα μας

O συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του για νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας αρχικά σχολίασε με καυστικό τρόπο την νέα ιστοσελίδα παραπόνων του Φλαμπουράρη.

Εν συνεχεία σημείωσε πως Σύριζα και ΝΔ έχουν ήδη προβεί στις προπαρασκευαστικές ενέργειας για να ισλαμοποιήσουν πλήρως την πατρίδα μας και τώρα απλοποιούν τις διαδικασίες για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.

Κατήγγειλε την κυβέρνηση πως φέρνει διάφορα άρθρα σε νομοσχέδια τα οποία είναι δομημένα προκειμένου να ολοκληρώσουν το παζλ απεθνικοποίησης της Ελλάδας και έφερε ως παράδειγμα την υπόθεση Ροζάκη. «Με το άρθρο 29 το νομοσχεδίου δείχνετε πόσο μισείτε αυτή την χώρα» είπε χαρακτηριστικά και κατήγγειλε τις νέες προτάσεις του υπουργού Παιδείας για τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κλείνοντας, είπε πως το 58% των Ελλήνων δεν θέλει τους ισλαμιστές μετανάστες στην Πατρίδα μας και όλα τα αντεθνικά νομοσχέδια θα ακυρωθούν όπως συνέβη με τον νόμο «Ραγκούση».

Γιάννης Σαχινίδης: Η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει όλα τα αντεθνικά νομοσχέδια.

O συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης κατά την ομιλία του αρχικά αναφέρθηκε στο κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας και παρουσίασε τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής. Σχετικά με τις σχολικές εκδρομές είπε πως πρέπει να παραμείνουν υπό την εποπτεία του υπουργείου Παιδείας και να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο.

«Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την Παιδεία ως φτωχό συγγενή, τον οποίο πρέπει να ανεχόμαστε» είπε χαρακτηριστικά. Η κυβέρνηση δεν νομοθετεί για το εθνικό συμφέρον γιατί αυτός ο όρος δεν υπάρχει ούτε σαν έννοια ούτε σαν πρακτική στα σχέδια του Σύριζα και των Ανέλ, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολούθως έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή στην «προσφορά» των κομμάτων στην υποβάθμιση της παιδείας και έκλεισε τον λόγο του τονίζοντας πως όταν έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα θα καταργήσει όλα τα αντεθνικά νομοσχέδια.

Πηγές εδώ και εδώ.
Advertisements