Η φυλλάδα των Συντακτών δικαιολογεί την εγκληματική βία των παρακρατικών κατά Ελλήνων πολιτών στο Ωραιόκαστρο

Η φυλλάδα των Συντακτών δικαιολογεί την εγκληματική βία των παρακρατικών κατά Ελλήνων πολιτών στο Ωραιόκαστρο

Η αναφορά της φυλλάδας των Συντακτών στα όσα συνέβησαν στο Ωραιόκαστρο αποτελεί τον ορισμό της διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Οι χαϊδεμένοι παρακρατικοί «αντιρατσιστές» και «αλληλέγγυοι» εξαπέλυσαν, υπό την προστασία της Αστυνομίας φυσικά, επίθεση εναντίον κατοίκων της περιοχής, ξυλοκόπησαν άγρια έναν απ’ αυτούς, αλλά για την εγχώρια ντροπή της δημοσιογραφίας δεν έτρεξε τίποτε. Για όλα έφταιγαν, όπως πάντοτε, «οι ακροδεξιοί» κάτοικοι και όχι οι μεταφερόμενοι από συνοικία σε συνοικία παρακρατικοί.

Για το σκηνικό το οποίο είδε όλη η Ελλάδα, με τους κουκουλοφόρους αλήτες να χτυπάνε έναν νέο άνθρωπο στο κεφάλι και το σώμα με τα λοστάρια και τα ρόπαλά τους, ιδού τι έγραψε αυτό το έντυπο έκτρωμα:  «Το σκηνικό της χθεσινής αντιπαράθεσης ολοκληρώθηκε λίγο πριν από το τέλος των μαθημάτων, όταν νεαρός ακροδεξιός της ‘’Πατριωτικής Ένωσης’’ (!) πέρασε τον αστυνομικό κλοιό και πήδηξε στο προαύλιο με άγνωστες προθέσεις. Η πράξη του λειτούργησε ως έναυσμα για να περάσουν στο προαύλιο και αντιεξουσιαστές, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να καταφύγει στο σχολείο για να προστατευθεί.»

Το θράσος, μάλιστα, της φυλλάδας είναι τέτοιο ώστε δημοσίευσε φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο νεαρός  Έλληνας να βρίσκεται στο έδαφος κι ένας παρακρατικός να τον χτυπά με ξύλο, γράφοντας τα εξής απίστευτα: «Νεαρός ακροδεξιός της ‘’Πατριωτικής Ένωσης’’ πέρασε τον αστυνομικό κλοιό και πήδηξε στο προαύλιο με άγνωστες προθέσεις». Είναι τόσο άθλια η φυλλάδα αυτή, ώστε εστίασε το ενδιαφέρον και την προσοχή της όχι στο ότι χτυπήθηκε ανηλεώς (με κίνδυνο για τη ζωή του) ένας άνθρωπος από μερικούς θρασύδειλους, αλλά στις «άγνωστες προθέσεις» του!

Δεν τολμάμε να φανταστούμε τι θα έγραφε η βρωμοφυλλάδα αυτή αν αυτός που είχε εισχωρήσει στο προαύλιο με «άγνωστες προθέσεις» ήταν «αντιρατσιστής» και αυτοί που τον ξυλοφόρτωναν κάτοικοι της περιοχής ή, πολύ περισσότερο, Χρυσαυγίτες…

Αυτά, για να καταλαβαίνουν όλοι  τον ανθελληνικό και βρώμικο ρόλο της φυλλάδας των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών, των φωτομοντάζ και της κραυγαλέα επιλεκτικής ερμηνείας των φωτογραφιών που δημοσιεύει. Οποιαδήποτε αρνητική αναφορά αυτού του σκουπιδόχαρτου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί πραγματικό Τίτλο Τιμής για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και αποδεικνύει ότι, επειδή ακριβώς προκαλούμε την λύσσα τους, βρισκόμαστε στον απόλυτα σωστό δρόμο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

[ΕΘ: Διαβάζοντας για τον ρόλο των ΜΜΕ γενικά και ειδικότερα του τύπου στην διασπορά ψευδών ειδήσεων, ανακαλύπτουμε σιγά σιγά τον πραγματικό σκοπό τους. Από τις εκλογές των ΗΠΑ, στο Brexit και στη Χρυσή Αυγή, παρατηρούμε την ίδια προπαγάνδα εναντίον όλων των πατριωτών του κόσμου.
Που σημαίνει ότι υπάρχει κοινή γραμμή στα ΜΜΕ.
Η εν λόγω εφημερίδα είναι γνωστή στους εθνικιστές και ως «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», από την παρακάτω εικόνα στα αριστερά η οποία δείχνει τους Χρυσαυγίτες να έχουν εισβάλλει στο νοσοκομείο Τρίπολης. Δείτε τώρα την εικόνα στα δεξιά που είναι η αλήθεια, δηλαδή, που δείχνει μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου να απομακρύνονται από μια εκδήλωσή τους στην Κρήτη, διότι στο σημείο εκείνο κατέφθαναν αναρχικοί. 
https://i2.wp.com/www.xryshaygh.com/assets/images/preview/6578/529417_140693259428958_479382476_n__article.jpg
Το θέμα είναι ότι όλοι οι καθεστωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, που στο διαδίκτυο αποκαλούνται από πολλούς και «τσοντοκάναλα», πήραν την εικόνα στα αριστερά και την έδειχναν συνεχώς, ενώ παράλληλα στήριζαν το σενάριο της εφημερίδας.
Με  κάτι τέτοια ψεύδη λοιπόν (θυμηθήτε για τα περί όπλων της ΧΑ δήθεν σε στάνες,  μοναστήρια και μουσεία και άλλα τέτοια όργια μυθοπλασίας) έγινε η διαπόμπευση και η φυλάκιση εντίμων συμπολιτών μας, διεκόπη η χρηματοδότηση του κόμματος, απεσύρθη η αστυνομική φύλαξή του και τελικώς δολοφονήθηκαν δύο μέλη του.
Η συμπεριφορά αυτή των ΜΜΕ χαρακτηρίζεται ως εγκληματική και βεβαίως ποινικά κολάσιμη. Ταιριάζει τέλεια πάντως η έκφραση αγανάκτησης του Έλληνα: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!]
Πηγές εδώ, εδώ και εδώ.
Advertisements