Ο ΟΗΕ επιχειρεί να πλημμυρίσει τη Δύση με μετανάστες

https://www.vdare.com/wp-content/uploads/2015/12/386817.jpg

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία προπαγάνδας, που ονομάζεται «Μαζί» και που αποσκοπεί στην  αλλαγή των απόψεων και των αντιλήψεων των λαών. Βασικά ο σκοπός της είναι να πείσει τους προβληματισμένους δυτικούς ψηφοφόρους να αποδεχθούν  το τσουνάμι των Ισλαμιστών μεταναστών που ωθούνται προς την Ευρώπη, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και άλλες χώρες από τον ΟΗΕ και τις υπηρεσίες του. Οποιαδήποτε αντιπολίτευση στη μαζική εισροή των μεταναστών από ξένες κουλτούρες αποκαλείται «ρητορική μίσους», όπως προτείνουν  τα φυλλάδια της προπαγανδιστικής εκστρατείας. Εν τω μεταξύ, κορυφαίοι αξιωματούχοι του ΟΗΕ έχουν εξισώσει με τους τρομοκράτες του ISIS  τους πολιτικούς ηγέτες που προβληματίζονται από τη μαζική μετεγκατάσταση Μουσουλμάνων από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Πάρα πολλοί δυτικοί ηγέτες όμως έχουν προειδοποιήσει ότι οι τεράστιες μετακινήσεις πληθυσμών που σχεδιάζονται από τον ΟΗΕ και άλλες καθεστωτικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης δεν αποτελούν καλοπροαίρετες ανθρωπιστικές ενέργειες. Αντίθετα, η χιονοστιβάδα των μεταναστών που πλημμυρίζουν τη Δύση χρησιμοποιείται ως όπλο για να υπονομεύσουν τον Χριστιανισμό, τον δυτικό πολιτισμό και το έθνος-κράτος το ίδιο. Για παράδειγμα, ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Βίκτωρ Ορμπάν  παρατήρησε ότι η εισροή των μεταναστών οργανώνεται από  μια «προδοτική συνωμοσία» για να «ανασχηματιστεί το θρησκευτικό και πολιτισμικό τοπίο της Ευρώπης» και να ξανακατασκευαστούν τα εθνικά του θεμέλια, εξαφανίζοντας έτσι το τελευταίο εμπόδιο για τον διεθνισμό: Τα έθνη-κράτη.»

Μάλιστα, οι κορυφαίοι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και αξιωματούχοι του ΟΗΕ το έχουν καταστήσει επίσης σαφές. Ο τσάρος της μετανάστευσης του ΟΗΕ και πρώην αφεντικό της Γκόλντμαν Ζακς Πήτερ Σάδερλαντ, εξέχων υπάλληλος της κλίκας της Μπίλντερμπεργκ παραδέχθηκε το σχέδιο ανοιχτά. Μιλώντας σχετικά με τη μεταναστευτική κρίση σε μια επίσημη συνέντευξη του ΟΗΕ, ο Σάδερλαντ ισχυρίστηκε ότι η εθνική κυριαρχία και το αυτοδιοίκητο μαζί με τα σύνορα, αποτελούν αντικείμενα του παρελθόντος. «Θα ζητήσω από τις κυβερνήσεις να συνεργαστούν, να αναγνωρίσουν ότι η εθνική κυριαρχία είναι ψευδαίσθηση, ότι η εθνική κυριαρχία είναι μια απόλυτη ψευδαίσθηση που πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας», είπε, προσθέτοντας ότι «οι μέρες που κρυβόμασταν πίσω από σύνορα και φράχτες έχουν παρέλθει προ πολλού.» Μάλιστα, ακόμη και «οι ιστορικές μνήμες και οι εικόνες της ίδιας μας της χώρας» είναι «παλιές κωδικές λέξεις» που πρέπει να συντριβούν, δήλωσε ο τραπεζίτης και αξιωματούχος του ΟΗΕ.

Στην ιστοσελίδα του ο ΟΗΕ  ανοιχτά υπερηφανεύεται  ότι η εκστρατεία προπαγάνδας που χρηματοδοτείται από τους φόρους σας αποτελεί ακόμη μια προσπάθεια να αλλάξει τις απόψεις σας σχετικά με το πρόγραμμά του. «Το Μαζί είναι  μια παγκόσμια εκστρατεία που αποσκοπεί στην αλλαγή των αρνητικών αντιλήψεων και στάσεων προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες,» ανακοινώνει ο ιστότοπος του ΟΗΕ της εκστρατείας αυτής. Ο σκοπός της αλλαγής αυτών των αντιλήψεων, βέβαια, είναι να μειώσει την αντίδραση των δυτικών ψηφοφόρων και των λαών στη συνεχιζόμενη εισβολή, κυρίως από θύματα του καθεστώτος και των πολέμων του σε όλον τον Τρίτο Κόσμο. Ο ΟΗΕ επίσης χρηματοδοτεί και άλλη προπαγάνδα που στοχεύει για παράδειγμα στο να πείσει τις Γερμανίδες να φορούν Μουσουλμανικές μαντίλες ως μέρος της «ανοχής», όπως ανέφερε το New American τον περασμένο Οκτώβριο.

Με το υλικό της εκστρατείας του ΟΗΕ «Μαζί», μπορεί κανείς να εμβαθύνει περισσότερο στην πραγματική ατζέντα πίσω από την χρηματοδοτούμενη από φόρους απάτη για να αλλάξουν τις απόψεις σας. «Το Μαζί είναι μια πρωτοβουλία σε όλο το σύστημα του ΟΗΕ υπό την ηγεσία του Γενικού Γραμματέα, που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις χώρες μέλη, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία πολιτών,» συνεχίζει. «Το Μαζί θα εισάγει και θα δραστηριοποιήσει τους παγκόσμιους πολίτες στο να δείχνουν υποστήριξη προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Η εκστρατεία θα τονίζει τις οικονομικές, πολιτισμικές και κοινωνικές συνεισφορές που οι μετανάστες και οι πρόσφυγες κάνουν στις χώρες αφετηρίας, διέλευσης και προορισμού.» Με τις λέξεις «παγκόσμιοι πολίτες» ο ΟΗΕ εννοεί ανθρώπους με μια «αίσθηση του ανήκειν σε διενείς και χωρίς σύνορα οντότητες» όπως ο ΟΗΕ, κάτι που η υπηρεσία «εκπαίδευσης» του ΟΗΕ ελπίζει να «ενσταλάξει» στα σχολεία.

[ΕΘ: Η προπαγάνδα υπέρ των μεταναστών και των προσφύγων στην εκπαίδευση δεν είναι καινούργια, ειδικά στα εκπαιδευτικά βιβλία που χαρακτηρίζονται από σαφή διεθνιστική κλίση. Μπορεί, π.χ., ένα βιβλίο να μιλά για μαθηματικά, φυσική, ιστορία ή οτιδήποτε, η θεματολογία του όμως είναι τέτοια που κάνει πλύση εγκεφάλου στα μικρά παιδιά. Μια ματιά στα σχολικά βιβλία του υπουργείου παιδείας αρκεί.]

Μεταξύ άλλων στόχων, η εκστρατεία προπαγάνδας του ΟΗΕ αποσκοπεί στη δημιουργία ενός συνασπισμού μεταξύ υπηρεσιών του ΟΗΕ, κυβερνήσεων και ΜΚΟ, για να αντιμετωπιστεί η υποτιθέμενη «αυξανόμενη ξενοφοβία», όπου η ξενοφοβία ορίζεται ως η αντίθετη άποψη προς τα σχεδιαζόμενα από τον ΟΗΕ ανοιχτά σύνορα και τη μαζική μετανάστευση. Άλλος ένας στόχος είναι να προωθήσει την «παγκόσμια δράση προς υποστήριξη της μη διάκρισης και της αποδοχής των προσφύγων και των μεταναστών,» λέει η ιστοσελίδα. Η εκστρατεία θα επιδιώξει επίσης να δημιουργήσει «ένα ισχυρό πειστικό αφήγημα» προωθώντας τα φημολογούμενα «οφέλη της μετανάστευσης στις οικονομίες και στις χώρες.» Τα παιδιά και οι «ιστορίες τους» θα χρησιμοποιηθούν για να απευθυνθούν στα καλόκαρδα συναισθήματα των ανθρώπων, συνεχίζει η ιστοσελίδα του ΟΗΕ.

Διάφορα βίντεο των αξιωματούχων του ΟΗΕ που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της εκστρατείας «Μαζί», μας δείχνουν και τον απώτερο στόχο της, δηλαδή την καταστροφή της εθνικότητας και οποιασδήποτε σχέσης της ταυτότητας που είναι δεμένη με τη γλώσσα, τον πολιτισμό, τη θρησκεία, την ιστορία, κ.ο.κ:

«Πρέπει να επιδείξουμε πολιτική πρωτοβουλία σχετικά με το ερώτημα και να βοηθήσουμε τους λαούς μας να κατανοήσουν ότι, δεδομένης της δημογραφικής ανισορροπίας μεταξύ του παγκόσμιου Βορρά και του Νότου, οι κοινωνίες μας πρόκειται όλες να γίνουν περισσότερο πολυεθνικές, πολυπολιτισμικές, πολυθρησκευτικές, πολυγλωσσικές»  είπε επιδεικτικά ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού για τη Μετανάστευση (IOM), Γουίλιαμ Λέισι Σουίνγκ, υπονοώντας σαφώς ότι τα έθνη όπως είναι παραδοσιακά γνωστά θα τερματιστούν σύντομα. «Αλλά αν δεν προετοιμάζουμε τους λαούς για αυτό, δεν θα πάει καλά.»

Επιπροσθέτως με την συναισθηματικά φορτισμένη (και πληρωμένη με τους φόρους μας) προπαγάνδα που προωθεί τα ανοιχτά σύνορα και τη μαζική μετανάστευση στη Δύση, ο ΟΗΕ επίσης εντείνει τις προσπάθειές του να ποινικοποιήσει τη ρητορική που αντιστέκεται στην ατζέντα του. Προς το τέλος, η «Συμμαχία των Πολιτισμών» (AOC) συνεργάστηκε με τους μη εκλεγμένους και ολοκληρωτικά σκεπτόμενους εκπροσώπους του υπερκράτους της ΕΕ για να φιλοξενηθεί ένα συνέδριο κορυφής τον περασμένο μήνα με θέμα «Ρητορική μίσους εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων στα μέσα ενημέρωσης

Βεβαίως, η ΕΕ έχει ήδη στρατολογήσει όλες τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, την Γκουγκλ, το Φέισμπουκ, το Τουίτερ, τη Μάϊκροσοφτ και πολλές άλλες σε μια σοβιετικού τύπου τζιχάντ εναντίον της ελευθερίας του λόγου. Εν τω μεταξύ, ο ΟΗΕ έχει εφαρμόσει σχέδια μείωσης της αντίστασης στις επιθέσεις του εναντίον της ελευθερίας του λόγου στις λίγες χώρες που συνεχίζουν να την προστατεύουν, πράγμα που απηχεί το επιχείρημα του σοβιετικού καθεστώτος ότι  «τα ανθρώπινα δικαιώματα» απαιτούν την ποινικοποίηση του λόγου.

«Τα κοινωνικά δίκτυα παρέχουν μια ευρεία και ανοιχτή πλατφόρμα για τη ρητορική μίσους, διευκολύνοντας την ταχεία διάδοση αρνητικών αφηγημάτων και ιδεών στο διαδίκτυο» είπε μαινόμενος ο επικεφαλής του AOC Νασίρ Αμπντουλαζίζ Αλ-Νάσερ, διπλωμάτης της Ισλαμικής δικτατορίας στο Κατάρ που έχει επανειλημμένα αποκαλυφθεί ότι υπστηρίζει τους απάνθρωπους τζιχαντιστές στη Συρία. Σε ένα άρθρο προπαγάνδα που δημοσίευσε ο ΟΗΕ, ο Αλ-Νάσερ τοποθέτησε τις αντιδράσεις εναντίον της μαζικής μετανάστευσης προς τη Δύση σε δύο μεγάλες κατηγορίες «αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες» και «ξενοφοβική ρητορική μίσους.» «Νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία που προστατεύει την ελευθερία της έκφρασης, καθώς επίσης και τα δικαιώματα των μεταναστών ως ανθρώπινα όντα με ανθρώπινα δικαιώματα», συνέχισε, ζητώντας ανοιχτά την ποινικοποίηση της αντιπολίτευσης προς την ατζέντα του ΟΗΕ να πλημμυρίσει τη Δύση με μετανάστες.

[ΕΘ: Στη χώρα του βέβαια δεν δέχεται ούτε έναν πρόσφυγα, ομόθρησκο και ομόγλωσσο, πράγμα που πρέπει να μας προβληματίσει. Μήπως όλοι αυτοί οι Βαχαμπιστές νοιάζονται περισσότερο με την κατάκτηση της Ευρώπης μέσω της Χιτζρά; Χιτζρά είναι το ιερό καθήκον για τη διάδοση του Ισλάμ μέσω μετανάστευσης. Βλ. εδώ και εδώ για περισσότερα.]

Η εκστρατεία «Μαζί» του ΟΗΕ ξεκίνησε επισήμως τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά τη «Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες,» η οποία καλύφθηκε  λεπτομερώς από τον συντάκτη του παρόντος  περιοδικού  William F. Jasper. Μέχρι σήμερα όπως, φαίνεται ότι η χρηματοδοτούμενη από φόρους προπαγάνδα ήταν απίστευτα ανεπιτυχής. Δείτε για παράδειγμα την πρόσφατη δημοσκόπηση από το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, αδελφό οργανισμό του αμερικανικού Συμβουλίου για τις Εξωτερικές Σχέσεις (Council on Foreign Relations, CFR). Στις 10 ευρωπαϊκές χώρες που κάλυψε η δημοσκόπηση,  κατά μέσον όρο το 55% του πληθυσμού ήθελαν ένα τέρμα στην περαιτέρω μετανάστευση από «κυρίως Μουσουλμανικές» χώρες — δηλαδή, μια πολιτική πολύ πιο αυστηρή από ό,τι έχει προτείνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ. Εν αντιθέσει, μόνον ένας στους πέντε Ευρωπαίους πίστευε ότι πρέπει να συνεχιστεί η Ισλαμική μετανάστευση.

Ίσως κάποιοι ακόμη θυμούνται την Ιστορία. Οι Ευρωπαίοι Χριστιανοί πολέμησαν σε πολλές πολεμικές εκστρατείες τους τελευταίους 13 αιώνες για να εμποδίσουν την εισβολή των Ισλαμιστών στην ευρωπαϊκή ήπειρο και την ισλαμοποίησή της, όπως συνέβη σε ένα μεγάλο μέρος της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής. Το 732, για παράδειγμα, ο Φράγκος ηγέτης Κάρολος Μαρτέλος οδήγησε τους Χριστιανικούς στρατούς στη Μάχη της Τουρ για να απωθήσει τους Ισλαμιστές εισβολείς που ήταν στα πρόθυρα της άλωσης της ηπείρου. Μετά από αυτό, χρειάστηκε η Ισπανία κάπου 750 χρόνια για να εκδιώξει επιτέλους τους Ισλαμικούς στρατούς από την Ιβηρική χερσόνησο. Το 1683, οι Χριστιανικοί στρατοί οριακά απώθησαν τους Μουσουλμανικούς στρατούς που εισέβαλλαν στη Μάχη της Βιέννης. Πολλές άλλες σημαντικές μάχες επίσης έλαβαν χώρα. Εκτός της Ευρώπης, όμως, πολλές Χριστιανικές πόλεις έπεσαν στα χέρια των Ισλαμικών στρατών, περιλαμβανομένης και της Ιερουσαλήμ, της Αντιοχείας, της Τύνιδας, της Καρχηδόνας, και άλλων. Οι Χριστιανοί και οι αμυνόμενοι συχνά είχαν φρικιαστική μοίρα.

Ο εκλιπών Λίβυος δικτάτωρ Μουαμάρ Καντάφι δήλωνε ότι το Ισλάμ ίσως μπορεί να κατακτήσει την Ευρώπη χωρίς πόλεμο αν συνεχιστούν οι σημερινές τάσεις. Και όμως, σήμερα, παρά τη γνωστή ιστορία, το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης  βομβαρδίζει και καταστρέφει τις Μουσουλμανικές χώρες, συχνά προσφέροντας στα θύματα τεράστια ποσά χρημάτων από φόρους για να μετακομίσουν στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και άλλες δυτικές χώρες μέσω διαφόρων προγραμμάτων του ΟΗΕ σχεδιασμένων από σοσιαλιστές με αιματοβαμμένα χέρια. Και μετά, αυτοί οι ίδιοι μετανάστες γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους πολιτικούς ηγέτες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση για να εξαπολύσουν πόλεμο στην ελευθερία και στην εθνική κυριαρχία. Αλλά καθώς οι επιθέσεις συνεχίζονται, ένας αυξανόμενος αριθμός πολιτικών ηγετών σε όλο το πολιτικό φάσμα αρχίζουν να αποκρίνονται στις ανησυχίες του κοινού. Πράγματι, στις ΗΠΑ ο Τραμπ νίκησε στις εκλογές υποσχόμενος, μεταξύ άλλων πολιτικών που θα εφάρμοζε, να επαναφέρει τα σύνορα υπό έλεγχο και να σταματήσει τη μαζική μετανάστευση. Στη Βρετανία, τα ανοιχτά σύνορα και η μαζική μετανάστευση έπαιξαν ρόλο κλειδί στο δημοψήφισμα για το Brexit.

Και σε όλη την Ευρώπη, πολλοί από τους κορυφαίους πολιτικούς υποψηφίους διεκδικούν την εκλογή τους με πολιτικά προγράμματα που περιλαμβάνουν τον τερματισμό της πλημμύρας της παγκοσμιοποίησης και των ανοιχτών συνόρων. Μερικοί εθνικοί ηγέτες εκφράζονται ανοιχτά και έντονα εναντίον της μαζικής μετανάστευσης. Ο Βίκτωρ Ορμπάν της Ουγγαρίας, για παράδειγμα, προειδοποίησε ότι οι προωθούντες την παγκοσμιοποίση χρησιμοποιούν τη μαζική μετανάστευση για να καταστρέψουν τον Χριστιανισμό και τα έθνη κράτη με σκοπό τη νέα παγκόσμια τάξη. «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το μέλλον της Ευρώπης δεν προέρχεται από αυτούς που θέλουν να έλθουν εδώ, αλλά από τον φανατικό διεθνισμό των Βρυξελλών» διαπίστωσε, λέγοντας ότι υπάρχει μια «εγκληματική συνωμοσία» πίσω από τη μετανάστευση που αποσκοπεί στο να καταστρέψει τα έθνη της Χριστιανικής Δύσης. «Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στις Βρυξέλλες να θέσουν τον εαυτό τους υπεράνω του νόμου. Δεν θα τις επιτρέψουμε να μας αναγκάσουν να δεχθούμε τον πικρό καρπό της κοσμοπολίτικης μεταναστευτικής τους πολιτικής.»

Βεβαίως, υπάρχουν πράγματι κάποιοι δικαιολογημένοι πρόσφυγες στον κόσμο. Οι Χριστιανοί σε όλη τη Μέση Ανατολή, για παράδειγμα, αντιμετωπίζουν απάνθρωπο διωγμό, ακόμη και γενοκτονία στα χέρια των ριζοσπαστικών Μουσουλμάνων που οπλίζονται και χρησιμοποιούνται σαν πιόνια των θιασωτών της παγκοσμιοποίησης και των κομμουνιστών. Περιστασιακά, ένας ακτιβιστής ή αντιφρονών σε ένα καθεστώς μπορεί να χρειαστεί προστασία σε μια τρίτη χώρα. Αλλά η οργανωμένη από τον ΟΗΕ συνωμοσία για την εγκατάσταση εκατομμυρίων Μουσουλμάνων και Τριτοκοσμικών μεταναστών στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ με τα χρήματα των φορολογουμένων δεν αποτελεί «προσφυγικό» πρόγραμμα με καμία έννοια του όρου. Και δεν είναι ούτε ανθρωπιστικό. Πράγματι, για το κόστος της αποδοχής ενός (1) Σύριου στη Δυτική Ευρώπη,  δεκάδες θύματα των πολέμων και των εγκλημάτων του διεθνιστικού κατεστημένου θα μπορούσαν να υποστηριχθούν στις γειτονικές χώρες μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να την ξαναχτίσουν.

Αντί για ανθρωπισμός, η συνωμοσία του ΟΗΕ είναι ξεκάθαρη υπονόμευση. Η πραγματική ατζέντα είναι να υπονομευτούν τα έθνη και τα κράτη έθνη, να υπονομευτεί ο Χριστιανισμός και ο Δυτικός πολιτισμός, με σκοπό ένα ολοκληρωτικό παγκόσμιο σύστημα που συχνά αποκαλείται «Νέα Παγκόσμια Τάξη». Η καταπάτηση της ελευθερίας που είναι αποτέλεσμα της «προσφυγικής κρίσης» είναι επίσης ένα στοιχείο κλειδί στη συνωμοσία αυτή. Και η εκστρατεία «Μαζί» του ΟΗΕ, η οποία χρηματοδοτείται κυρίως με χρήματα από φόρους, είναι μια επικίνδυνη προπαγάνδα για να δαιμονοποιήσει τους πολίτες που ανησυχούν για την επίθεση εναντίον των χωρών τους και των ελευθεριών τους.

Η διακοπή της χρηματοδότησης για την εκστρατεία αυτή της προπαγάνδας και τη δυνατότητα του ΟΗΕ να πλημμυρίζει τη Δύση με εκατομμύρια μετανάστες είναι κρίσιμης σημασίας. Και ο Πρόεδρος Τραμπ  φαίνεται να εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή. Αλλά η μόνη πραγματική λύση που φτάνει στη ρίζα του προβλήματος είναι ο  Νόμος για την Αποκατάσταση της Αμερικανικής Εθνικής Κυριαρχίας – ένας νόμος που θα βγάλει τις ΗΠΑ από τον ΟΗΕ και θα εξώσει τον ΟΗΕ από το έδαφος των ΗΠΑ. Η μακροπρόθεσμη επιβίωση της ελευθερίας, των εθνών, του Δυτικού Πολιτισμού και του αυτοκυβέρνητου κυριολεκτικά εξαρτώνται από το σταμάτημα του ΟΗΕ.

Alex Newman

Πηγή

 

 

Advertisements