Νέα εθνική προδοσία. Ο Σύριζα άνοιξε τον δρόμο για συγκεντρώσεις υπέρ του Ερντογάν σε ελληνικό έδαφος

Νέα εθνική προδοσία Σύριζα! Ο Κατρούγκαλος άνοιξε τον δρόμο για συγκεντρώσεις υπέρ του Ερντογάν σε ελληνικό έδαφος!

Την υποτακτικότητά τους έναντι των τούρκων έδειξαν για άλλη μια φορά οι συριζαίοι, μέσω δηλώσεων του σφαγέα του ασφαλιστικού και νυν αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών (γιατί κανένας δεν χάνεται), Γ. Κατρούγκαλου.

Συγκεκριμένα, ο Κατρούγκαλος, στον απόηχο των επεισοδίων και της σκληρής στάσης που τήρησε η Ολλανδία, δήλωσε:

«Δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις άλλων χωρών, αλλά ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις. Το μόνο πρόβλημα που τίθεται είναι εκείνο της δημόσιας ασφάλειας. Εμείς προσπαθούμε πάντοτε οι σχέσεις μας με την Τουρκία να είναι φιλικές. Έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη. Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύσουμε την επικοινωνία μαζί τους, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τροφοδοτήσουμε μια ένταση, που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ευρώπη και κινδυνεύει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση μας».

Κοινώς, θα επιτραπούν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις για το τουρκικό δημοψήφισμα στη Θράκη. Το ερώτημα προκύπτει αβίαστα: Σε ποιούς ακριβώς θα μιλήσουν οι τούρκοι αξιωματούχοι, από την στιγμή που οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες;

Αυτό που επικαλείται ως επιχείρημα ο Κατρούγκαλος ότι «έχουν γίνει και στο παρελθόν επισκέψεις», δεν είναι στην πραγματικότητα επιχείρημα. ΚΑΚΩΣ έχει επιτραπεί στο παρελθόν να σουλατσάρουν στην Θράκη μας τούρκοι αξιωματούχοι, παρέα με τα πρακτοράκια τους. Και ΚΑΚΩΣ θα επιτραπούν και τώρα οι δημόσιες συναθροίσεις ανθελλήνων εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Το μεν πρώτο είναι ευθύνη του Σύριζα, των Ανέλ, αλλά και του Πασόκ και της ΝΔ, οι οποίοι δεν δικαιούνται να ομιλούν και το δεύτερο αποκλειστικά και μόνο ευθύνη της σημερινής συγκυβέρνησης, η οποία δημιουργεί επικίνδυνα τετελεσμένα εις βάρος της Πατρίδος μας.

Ένα άλλο που προκύπτει ως ερώτημα είναι το εξής: Στην Ελλάδα τελικά επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις πρακτόρων ξένης δύναμης και οι μόνες συγκεντρώσεις που απαγορεύονται (με σύμπραξη κράτους και παρακράτους) είναι οι συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης: Η Εθνική κατρακύλα δεν έχει τελειωμό: O Τούρκος αντιπρόεδρος προελαύνει στην Θράκη με οθωμανικά στρατιωτικά εμβατήρια

Έτσι αντιμετωπίζουν τους τουρκικούς ισλαμιστικούς όχλους τα σοβαρά κράτη, όπως η Ολλανδία:

Advertisements