Οι Ευρωπαίοι θέλουν την Ουγγαρία και όχι τη Σουηδία

https://cdn4.img.sputniknews.com/images/102504/67/1025046755.jpg

Το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Μαρξισμού με τις ψεύτικες ειδήσεις και την πολιτική τάξη της παγκοσμιοποίησης θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι η Δύση δεν ενδιαφέρεται να διατηρήσει τον πολιτισμό της και δεν νοιάζεται για το δημογραφικό πρόβλημα που καταστρέφει τις χώρες της.

Τα στοιχεία όμως φωνάζουν ότι το αντίθετο συμβαίνει. Ενώ το κατεστημένο ισχυρίζεται ότι το πολυπολιτισμικό μοντέλο της Σουηδίας αποτελεί επιτυχία, οι Ευρωπαίοι θέλουν την Ουγγαρία.

Δεν μας εκπλήσσει που τα μέσα ενημέρωσης δεν έδωσαν προσοχή σε στοιχεία δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν την απόλυτη απαγόρευση της μετανάστευσης των Μουσουλμάνων. Τα ΜΜΕ συκοφαντούν τον Τραμπ για τα σχόλιά του σχετικά με την προσφυγική κρίση στη Σουηδία και προσπαθού να μας πείσουν ότι τα πράγματα είναι καλύτερα για τους Σουηδούς!

Πού είναι λοιπόν η δημοσιογραφική κάλυψη του Peter Springare – για πολλά χρόνια ανώτερου ερευνητή στο τμήμα σοβαρών εγκλημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Örebro, ο οποίος κατηγορείται για ρητορική μίσους, επειδή μίλησε δημοσίως για τα στατιστικά στοιχεία στα κοινωνικά δίκτυα; Όχι, οι προδότες που κρατούν τα ηνία στα ΜΜΕ και στην πολιτική δεν ενδιαφέρονται για ήρωες που μπορούν να φωτίσουν τον λαό, πόσο μάλλον να εμπνεύσουν μια αίσθηση ταυτότητος. Δεν θέλουν επομένως να φανεί ότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι συμφωνούν με τον Springare.

Τον περασμένο μήνα, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στο Λονδίνο διεξήγαγε δημοσκόπηση σε δείγμα δέκα χιλιάδων Ευρωπαίων σε δέκα χώρες (βλ. εδώ) και βρήκε ότι η πλειοψηφία συμφώνησε με τη δήλωση «Όλη η περαιτέρω μετανάστευση από κυρίως Μουσουλμανικές χώρες πρέπει να σταματήσει.»

Βέβαια το βήμα αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έκανε ο Τραμπ που απαγόρευσε τη μετανάστευση μόνον από χώρες που ήδη η κυβέρνηση Ομπάμα είχε χαρακτηρίσει ως επικίνδυνες. Περίμενα, τα στοιχεία αυτά να παίξουν κάποιο ρόλο στα ΜΜΕ και στη δημόσια συζήτηση για τη μετανάστευση, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνέβη.

Το πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα της δημοσκόπησης είναι ότι αυτοί που διαφωνούν με τη δήλωση δεν ήταν πάνω από το 32% και στην περίπτωση αυτή ήταν μόνον ένα υψηλό αποτέλεσμα από την Ισπανία. Επομένως, κατά μέσον όρο τα ΜΜΕ ελπίζουν να προσελκύσουν υποστήριξη από περίπου ένα πέμπτο των πληθυσμών της Δύσης. Η πλειοψηφία συμφωνεί με τις πολιτικές ιδέες που ενστερνίζεται η Εναλλακτική Δεξιά και πιο συγκεκριμένα η Ουγγαρία.

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας έχει σταδιακά πάρει μια στάση εναντίον της λαθρομετανάστευσης και έχει προσβάλει στα δικαστήρια τις ποσοστώσεις της ΕΕ για αποδοχή λαθρομεταναστών. Ενώ η ΕΕ διατάσσει τις χώρες μέλη να δεχθούν κάποιον αριθμό αλλοδαπών, ο Υπουργός Janos Lazar λέει «Δεν θα δεχθούμε κανέναν στην Ουγγαρία. Δεν χρειαζόμαστε τη μετανάστευση στην Ουγγαρία.» Με τον φράχτη της από αγκαθωτό συρματόπλεγμα και με τους νόμους της που επιτρέπουν την άμεση απέλαση των μεταναστών που εισέρχονται, η κυβέρνηση της Ουγγαρίας φαίνεται ότι είναι το ακριβώς αντίθετο της Σουηδίας κατά πολλούς τρόπους. Γι’ αυτό και αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού από τους Ευρωπαίους γενικά.

Έχει φτάσει ο καιρός για τη σιωπηλή πλειοψηφία να αναγνωρίσει ότι ΕΙΝΑΙ η πλειοψηφία και ότι δεν θα σταθεί να κοιτάζει καθώς κάποιοι διεστραμμένοι καταστρέφουν τον πολιτισμό της. Σήμερα, το να θεωρείσαι δεξιός κατά οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να κάνει τη ζωή σου δύσκολη στον τόπο εργασίας σου και αλλού. Αυτό είναι κατανοητό. Αλλά ο πολιτιστικός πόλεμος αναθερμαίνεται και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να δείξουμε τα δόντια μας. Πρέπει να μένουμε ενήμεροι από τα εναλλακτικά μέσα και να διαδίδουμε τα στατιστικά στοιχεία και τα δεδομένα για να αντιληφθούν και οι υπόλοιποι ότι δεν είμαστε μειοψηφία. Να εκφραζόμαστε πιο ανοιχτά στα κοινωνικά δίκτυα και στην καθημερινή ζωή.

Στεκόμαστε απέναντι σε μια μικρή απόλυτη μειονότητα εκείνων που δεν νοιάζονται για τον Δυτικό πολιτισμό, τα επιτεύγματά του και τα θαύματα της Ευρωπαϊκής ιστορίας. Θέλουν να καταστρέψουν ό,τι τιμούμε, αρχίζοντας μάλιστα με την ίδια μας την ύπαρξη ως λαό. Πρέπει και μπορούμε να αντισταθούμε στο πλάι της πλειοψηφίας που μπορεί να σώσει τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Πηγή

 

Advertisements