Ο Καμμένος κλείνει όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων της χώρας για να τα κάνει κέντρα φιλοξενίας εισβολέων

Σας είχαμε ενημερώσει προ ολίγων ημερών για την απόφαση του «κόκκινου Πάνου», θλιβερού συνοδοιπόρου των κομμουνιστών, να κλείσει όλα τα στρατόπεδα της Πελοποννήσου μέχρι τον Ιούλιο, προκειμένου να γίνουν hotspots για τις αναμενόμενες καλοκαιρινές… καραβιές των «προσφύγων».

Όπως φαίνεται, δεν θα κλείσει μόνο αυτά της Πελοποννήσου, αλλά ολόκληρης της χώρας!

Όπως δήλωσε, λοιπόν, σε συνέντευξή του στον Real FM, μιλώντας για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων: «Μελετάται η δυνατότητα να εκπαιδεύονται κατ’ ευθείαν οι νεοσύλλεκτοι στις Μονάδες που θα υπηρετήσουν, να μην χάνονται δηλαδή αυτές οι 45 ημέρες“.

Μπούρδες, αυτά για τις 45 ημέρες που «χάνονται»! Hotspots θέλει να τα κάνει, επειδή οι χώροι είναι έτοιμοι για να δεχθούν κόσμο! Οπότε, ας γνωρίζει ο κόσμος των περιοχών που σήμερα υπάρχουν στρατόπεδα νεοσυλλέκτων, πως μετά τον Ιούλιο θα πλακώσουνε «προσφυγάκια», κι ας αντισταθεί όσο είναι καιρός!

[ΕΘ1: Σύμφωνα με τη συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, μας έρχονται και εισβολείς από την Ευρώπη, οπότε ο φερόμενος ως Υπουργός Αμύνης πρέπει να βρει χώρο.

ΕΘ2: Η ιστορία αυτή με το κλείσιμο στρατοπέδων άρχισε πολύ παλιότερα με άλλες κυβερνήσεις του φερόμενου ως αντυσυνταγματικού τόξου. Δήθεν με το πρόσχημα ότι τα στρατόπεδα και άλλα ακίνητα που ανήκουν στα διάφορα όπλα δεν είναι αναγκαία πλέον για την άμυνα, τα ξεπούλησαν ή τα έδωσαν για άλλες χρήσεις, π.χ., το χτίσιμο τζαμιών. Γλυκάθηκαν όμως και τώρα βάζουν χέρι ΚΑΙ στα στρατόπεδα που ήδη χρησιμοποιούνται για την αναγκαία εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων. Σε λίγο, ό,τι έχει και δεν έχει η χώρα για την άμυνά της θα ξεπουληθεί ή θα χρησιμοποιηθεί για χοτσπότ.

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται ότι οι κυβερνήσεις του συνταγματικού τόξου ενδιαφέρονται μονον για το συμφέρον των αλλοδαπών και των ξένων. Μόνον μια εθνικιστική κυβέρνηση βάζει πρώτο το συμφέρον των Ελλήνων.]

Πηγή

Advertisements