Η πραγματική είδηση από τις εκλογές στην Ολλανδία

https://i2.wp.com/cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/78/590x/dutch-election-779891.jpg

Για όσους παρακολουθείτε τις εκλογές στην Ολλανδία, το κόμμα Denk που ίδρυσαν οι Tunahan Kuzu and Selçuk Öztürk έχει γίνει το πρώτο στην ιστορία κόμμα μιας εθνοτικής μειοψηφίας στο Ολλανδικό κοινοβούλιο.

Το κόμμα αυτό, που έχει κατηγορηθεί ότι αποτελεί το φερέφωνο του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, κέρδισε τρεις (3) έδρες σε μια εκλογική αναμέτρηση η οποία επικεντρώθηκε στη μετανάστευση.

Ο αρχηγός του κόμματος Tunahan Kuzu είπε: «Είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία μας. Η νέα Ολλανδία [μάς] έχει δώσει ψήφο στη Βουλή.»

Πρόκειται για μια ιστορική εξέλιξη. Οι Μουσουλμάνοι της Ευρώπης αρχίζουν να σχηματίζουν τα δικά τους κόμματα και να έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση μέσω εκλογών. Είναι τώρα ξεκάθαρα υπέρ των μεταναστών, δηλαδή, υπέρ του εαυτού τους. Πριν από αυτό, ήταν τα μεγάλα Ευρωπαϊκά κόμματα της Αριστεράς και της Ψευτοδεξιάς που ενθάρρυναν τη μετανάστευση και ήταν φιλικά προς τους μετανάστες για τις ψήφους τους.

Αλλά τώρα οι Μουσουλμάνοι αρχίζουν να αυτό-οργανώνονται (με λίγη βοήθεια από την Τουρκία βεβαίως.)

Είναι απλά θέμα χρόνου οι Καταριανοί και οι Σαουδάραβες να αρχίσουν να ενισχύουν την υποστήριξή τους στους εκπροσώπους τους σε μέρη όπως η Γαλλία και το Βέλγιο. Ριζοσπαστικά τζαμιά, παράλληλες κοινότητες και τρομοκρατικοί πυρήνες ήδη υπάρχουν και γρήγορα θα ακολουθήσουν και πολιτικά κόμματα.

[ΕΘ: Το κόμμα DEB της Θράκης είναι παρόμοια κατάσταση υπό εξέλιλξη. Γρήγορα θα εγκαταλείψουν τον ΣΥΡΙΖΑ και θα επεκταθούν σε όλη την επικράτεια, με τις ψήφους που τους χαρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δίδοντας την ιθαγένεια σε χιλιάδες Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Για αυτό ορισμένοι Έλληνες μάχονται μέχρις εσχάτων. Οι υπόλοιποι καθόμαστε αραχτοί στα σαλόνια μας και ζεσταινόμαστε. Αυτή είναι η αλήθεια. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να μην μας καταριούνται οι επόμενες γενιές είναι να στηρίξουμε στις εκλογές αυτούς τους Έλληνες.]

Γιατί να το κάνουν όλα αυτά; Είναι θέμα δύναμης, κάτι που ο Ερντογάν αντιλαμβάνεται καλά και εκβιάζει πολιτικούς όπως η Μέρκελ της Γερμανίας είτε με υποστήριξη κομμάτων είτε με απειλές τρομοκρατίας.

Και ποιούς ψήφισαν όλοι οι καλοί Λευκοί SWPL; [ΕΘ: Ο όρος SWPL προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Stuff White People Like, δηλαδή, πράγματα που αρέσκονται να κάνουν οι Λευκοί. Αναφέρεται σε όλες τις ανόητες, αυτοκαταστροφικές πράξεις που χαρακτηρίζουν μια μερίδα Λευκών, όπως να ψηφίζουν κόμματα όπως το κόμμα της Μέκελ το οποίο προσκάλεσε στη Γερμανία ενάμισι εκατομμύριο Μουσουλμάνους το 2015-16.]

https://altright.com/wp-content/uploads/2017/03/holland-bobo.jpg

Είναι αστείο να παρατηρεί κανείς τη νοοτροπία αυτή των Ευρωπαίων SWPL που ψηφίζουν κόμματα που φέρνουν λαθρομετανάστες στη χώρα τους και τους εκτοπίζουν. Και τι ψήφισαν οι λαθρομετανάστες, ας πούμε, στην Ολλανδία; Ψήφισαν το Denk. Ορίστε οι νέοι Ευρωπαίοι:

https://altright.com/wp-content/uploads/2017/03/denk.jpg

Vincent Law

Πηγή

 

Advertisements