Με τον Thomas Perez ως Πρόεδρο, το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ γίνεται πλήρως αντι-λευκό

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/03/12223552/Perez_elected_DNC_chairman_-_POLITICO_-_2017-03-12_21.54.53-454x372.png

[ΕΘ: Η φυλή έπαιξε σημαντικό ρόλο στις πρόσφατες εκλογές του Νοεμβρίου 2016 στις ΗΠΑ όπως προέβλεπε το προφητικό άρθρο «Το χαρτί της φυλής, το χαρτί του φύλου και το χαρτί ατού».]

Πριν από πενήντα χρόνια, οι συνδρομητές στο τριμηνιαίο αριστερό περιοδικό Partisan Review κάθονταν αναπαυτικά με την χειμερινή έκδοση του 1967, φαντάζομαι με ένα ωραίο μαρτίνι και με ένα φρεσκοανοιγμένο πακέτο τσιγάρα Chesterfields.

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/03/12221715/reagan-236x300.jpg

[ΕΘ: Τα τσιγάρα αυτά τα διαφήμιζε ο εικονιζόμενος ηθοποιός και μετέπειτα Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρήγκαν. Αν μεγεθύνετε την εικόνα, θα διαβάσετε «Στέλνω τα Chesterfields σε όλους τους φίλους μου. Είναι τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα που μπορεί να κάνει ένας καπνιστής. Μαλακό τσιγάρο Chesterfields χωρίς την ανεπιθύμητη γεύση μετά το κάπνισμα»].

Εκείνη η έκδοση της Partisan Review κάλυπτε ένα συμπόσιο στο οποίο δεκαέξι αυθεντίες της εποχής έδιδαν απαντήσεις στην ερώτηση: «Τι συμβαίνει στην Αμερική;»

Μεταξύ αυτών ήταν και μια αριστερή ακτιβίστρια, συγγραφέας και λεσβία, η Susan Sontag. Η συνεισφορά της περιελάμβανε την γνωστή φράση ότι «Η λευκή φυλή είναι ο καρκίνος της ανθρώπινης ιστορίας.» [Partisan Review, Χειμώνας 1967, σ. 57-58.]

Συνεπώς, μπορούμε να πούμε ότι σύγχρονος εθνομαζοχισμός των λευκών γεννήθηκε πενήντα χρόνια πριν και ότι  η Δεσποινίς Sontag υπηρέτησε ως μαμή στη γέννα.

Θα μπορούσε, αν είχε σκεφτεί εγκαίρως, να κατοχυρώσει και τα διεθνή πνευματικά δικαιώματα για τη φράση «η εξαχρείωση της λευκότητας», η οποία όπως πρόσφατα ανέφερα χρησιμοποιήθηκε για να προάγει μια ομάδα μελέτης «Για τα προνόμια των Λευκών» στο Κολλέγιο Άγιος Ιωάννης.

Επομένως είναι καλό σημείο να αναφέρουμε ότι οι αντι-λευκοί (μερικοί εκ των οποίων οπωσδήποτε είναι λευκοί) ανέλαβαν τα ηνία οριστικά στο Δημοκρατικό Κόμμα στις 25 Φεβρουαρίου 2017, με την εκλογή του Thomas Perez ως προέδρου της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής (DNC). Ο κ. Perez είναι ένας έξυπνος και αποφασισμένος εχθρός της «εξαχρείωσης της λευκότητας» και χωρίς αμφιβολία πιστεύει ότι η λευκή φυλή είναι καρκίνος, κλπ.

Να το θέσουμε διαφορετικά: Ο κ. Perez είναι ένας αφοσιωμένος Μαχητής Κοινωνικής Δικαιοσύνης (SJW), που επέβαλε τα προγράμματα της κυβέρνησης Ομπάμα εναντίον των λευκών όταν υπηρέτησε σε θέσεις κλειδιά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στο Υπουργείο Εργασίας σχεδόν για μια οκταετία.

Η εκλογή του κ. Perez στην προεδρία του DNC ακολούθησε μια τετράμηνη προεκλογική εκστρατεία εναντίον ενός συνυποψηφίου, του Εκπροσώπου από τη Μινεσότα, Keith Ellison.

Ο Perez, γεννημένος στις ΗΠΑ από γονείς μετανάστες από την Δομινικανή Δημοκρατία, «αυτοπροσδιορίζεται» ως Ισπανόφωνος (Hispanic). Αντίθετα, ο Ellison (στη φωτογραφία κατωτέρω) είναι ο βασικός διανοούμενος μαύρος φοιτητής της νομικής, ένας άλλος Μπαράκ Ομπάμα, αλλά χαμηλότερης αγωνιστικής κατηγορίας, ο οποίος προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ όταν ήταν φοιτητής.

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/03/12224615/Congressman-Keith-Ellison-300x166.jpg

Αφότου ο Perez κέρδισε στον διαγωνισμό, τοποθέτησε τον Ellison ως αντιπρόεδρό του.  [Politico, 25-2-2017]. Προφανώς αυτό είναι ένας τρόπος των Δημοκρατικών για να κάνουν σαφές προς όλους ότι πλέον αποτελούν είναι το κατ’ εξοχήν κόμμα εναντίον των λευκών.

Σε αντίθεση με τον Ellison, ο Perez μου δίνει την εντύπωση ενός πολύ ευφυούς ανθρώπου, τουλάχιστον όσον αφορά την πολιτική. Υπήρξε ένας δραστήριος αγωνιστής υπέρ των λαθρομεταναστών. Πριν διοριστεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του Ομπάμα το 2009, εργάστηκε στην πολιτειακή κυβέρνηση του Μέριλαντ, και ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης CASA de Maryland, μιας εθνοκεντρικής Ισπανόφωνης ομάδας η οποία έκανε λόμπι, φυσικά, υπέρ των συμφερόντων των λαθρομεταναστών.

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του Ομπάμα, ο Perez ήταν σημαντική μορφή στην εμπόδιση κάθε μήνυσης εναντίον της δικαστικής διαμάχης του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων (στη φωτογραφία κατωτέρω) περί εκφοβισμού ψηφοφόρων στις εκλογές του 2008 [Gateway Pundit, 25-2-2017]

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/03/12223642/nbpp1-300x162.jpg

[ΕΘ: Σχετικά με τους Μαύρους Πάνθηρες, δείτε εδώ]

Μετά την παρέμβαση του Perez και την απαλλαγή των Μαύρων Πανθήρων από τις κατηγορίες, ο κορυφαίος δικηγόρος του Υπουργείου Δικαιοσύνης J. Christian Adams παραιτήθηκε διαμαρτυρόμενος. Όταν ο Perez προτάθηκε για Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, ο Adams τον αποκάλεσε  «τον πιο ακραίο υποψήφιο για μέλος μιας κυβέρνησης».

Ο Perez είναι ένας πονηρός και αμείλικτος ακτιβιστής εναντίον των Λευκών και ένας αφοσιωμένος εχθρός του Ιστορικού Αμερικανικού Έθνους.

Εντούτοις, αν τον θεωρήσουμε ως στρατηγό στον Ψυχρό Εμφύλιο Πόλεμο, θα πρέπει να αμφισβητήσουμε την αποτελεσματικότητά του, ειδικά με τον Ellison ως αντιπρόεδρο.

Ο Ψυχρός Εμφύλιος Πόλεμος είναι βασικά όπως και ο κανονικός πριν από 150 χρόνια: Ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων λευκών, με τους μαύρους και τους ισπανόφωνους ως αργούς βοηθητικούς. Βάζοντας δύο αντι-λευκές μειονότητες επικεφαλής του DNC είναι σαν να βάζεις αρχηγό των στρατών της Ένωσης τον Frederick Douglass και τον Καθιστό Βούβαλο.

Οι εθνομαζοχιστικοί λευκοί στις γαλάζιες πολιτείες και τις πανεπιστημιουπόλεις θα ψηφίσουν Δημοκρατικούς ασφαλώς, αλλά είναι απίθανο το κόμμα να ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη όσον αφορά την  λευκή εργατική τάξη.

Η προηγούμενη πρόεδρος ήταν η Ντόνα Μπραζίλε, που είναι μαύρη. Πριν από αυτήν οι πρόεδροι των Δημοκρατικών ήταν ως εξής πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο μέχρι το 1993:

Λευκή γυναίκα, λευκός άνδρας, λευκός άνδρας, λευκός άνδρας,  λευκός άνδρας, λευκός άνδρας, λευκός άνδρας, λευκή γυναίκα, λευκός άνδρας, μαύρος άνδρας.

Επομένως, είναι κάπως σαν νέα αφετηρία για τους Δημοκρατικούς, τουλάχιστον από την εκλογή του Κλίντον.

Το πόση σημασία έχει αυτό θα εξαρτηθεί. Ο πρόεδρος του κόμματος αποτελεί μια θέση παρασκηνίου Αμφιβάλλω αν ένας Αμερικανός στους είκοσι ή στους εκατό μπορεί να ξέρει τα ονόματα των κομματικών στελεχών.

Αν ισχύει αυτή η άποψη, τότε ένας πονηρός μειονοτικός Στρατιώτης Κοινωνικής Δικαιοσύνης θα κινεί τα νήματα παρασκηνιακά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ταυτόχρονα θα υπακούει στα αληθινά κέντρα της εξουσίας, δηλαδή, τα λόμπι για φτηνά εργατικά, ομοσπονδίες εργαζομένων στο Δημόσιο, ιδεολογικοί επιβάλλοντες στα ΜΜΕ κ.ο.κ.

Με δυό λόγια ο Thomas Perez με ανησυχεί.

Ας διατηρήσουμε όμως μια αίσθηση αναλογιών. Τουλάχιστον αυτός ο Αντιαμερικανός δεν είναι στην κυβέρνηση, βάζοντας τους φίλους του να προκαλούν τα αστυνομικά τμήματα και τους εργοδότες με  ψευδείς κατηγορίες περί «διακρίσεων

Όσον αφορά την αποστράγγιση του βάλτου, υποθέτω ότι ο Jeff Sessions [Γενικός Εισαγγελέας του Ντόναλτ Τραμπ] έχει αρκετή δουλειά μέχρι να απαλλαγεί από τους ακτιβιστές που διόρισε ο Perez στα τέσσερα χρόνια της θητείας του στο Τμήμα Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Με την ευκαιρία, ένα μήνυμα προς τον Γενικό Εισαγγελέα: Γιατί οι ΗΠΑ του 2017 χρειάζονται Τμήμα Κοινωνικών Δικαιωμάτων; Απειλούνται κανενός τα κοινωνικά δικαιώματα στη χώρα μας σήμερα;

Ίσως είναι καιρός να κλείσει αυτό το τμήμα της απάτης.

John Derbyshire

Πηγή

Advertisements