ΜΚΟ και ιδρύματα πολιτικής επιρροής υπαγορεύουν νόμους για τη μετανάστευση και την ιθαγένεια

https://i1.wp.com/www.xryshaygh.com/assets/images/preview/52348/lathro-barka__article.jpg

Στην Ελλάδα και τη Γερμανία

Το 2009, η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου είχε επεξεργαστεί και είχε προτείνει στην τότε ελλαδική κυβέρνηση σχέδιο για την απονομή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.

Το σχέδιο εκείνο έγινε νόμος (Νόμος Ραγκούση, Ν. 3838/2010) ο οποίος τελικά κρίθηκε αντισυνταγματικός το 2013 από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Παρόλα αυτά, οι διάφορες κυβερνήσεις από το 2010 έως σήμερα καταστρατηγούν την απόφαση του ΣτΕ και συνεχίζουν να απονέμουν την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς.

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ήλθε στο προσκήνιο με την παραίτηση ακροαριστερού μέλους της, που κατήγγειλε τη ΜΚΟ ως όργανο του διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος και του Ιδρύματος Ανοιχτής Κοινωνίας (Open Society Foundations).

Ο Σόρος και το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο από ΜΚΟ με κύριο σκοπό την ανατροπή καθεστώτος, όπως στην Ουκρανία, αλλά και γενικής διάβρωσης των κοινωνιών με ποικίλους τρόπους. Σήμα κατατεθέν του είναι η υποστήριξη της λαθρομετανάστευσης τόσο στις χώρες θύματα της «Αραβικής Άνοιξης», όσο και στις χώρες «υποδοχής». [Διαβάστε:  Ο Σόρος υποστηρίζει και τις δύο πλευρές στο χάος των προσφύγων της Συρίας]

Ο Σόρος συνεργάζεται με οργανισμούς προκάλυμμα της CIA και του ΝΑΤΟ καθώς και με διάφορες «επιστημονικές ομάδες» ή «δεξαμενές σκέψης». Μια από αυτές είναι η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για την Σταθερότητα (Europäische Stabilitätsinitiative. ESI). Πρόεδρός της είναι ο Αυστριακός κοινωνιολόγος Gerald Knaus, ο οποίος είναι και μέλος των διοικητικών συμβουλίων του διαβόητου European Council on Foreign Relations και του Ιδρύματος Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος. [Διαβάστε: Η μεταναστευτική πολιτική καθορίζεται από σιωνιστικά think tanks με Νατοϊκές διασυνδέσεις]

Η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για τη Σταθερότητα είναι ο ιθύνων νους και συντάκτης ενός 14-σέλιδου εγγράφου με το αξιοπερίεργο όνομα «Το Σχέδιο Μέρκελ». Το έγγραφο αυτό παρέλαβε η Καγκελάριος Μέρκελ και μετονόμασε σε «Σχέδιο Μεταναστευτικής Πολιτικής», αργότερα γνωστό ως σχέδιο των «ανοικτών συνόρων» και το επέβαλλε μέσω του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες. Την ύπαρξη του 14-σέλιδου εγγράφου από την ESI παραδέχθηκε η ίδια η Μέρκελ σε πολιτική εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης.

Όσον αφορά την Ελλάδα, όπως και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2009, έτσι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί πιστά τις εντολές που εκπορεύονται από το ΝΑΤΟ και τους φανερούς ή μη χρηματοδότες των σιωνιστικών ιδρυμάτων και ΜΚΟ.

Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μετανάστευση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι εποικισμός, είναι σκόπιμη ενέργεια, η οποία έχει ως φύτρα το σιωνιστικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον και τα σιωνιστικά think-tanks, ενώ σημαντικός είναι ο ρόλος της αποσταθεροποιητικής πολιτικής της Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας έναντι της χριστιανικής Ευρώπης, κάτι που με δηλώσεις τους έχουν ομολογήσει οι ηγεσίες αυτών των δυο κρατών.

Πηγές εδώ και εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements