Οι Σουηδές φεμινίστριες έφεραν μέσα τους Μουσουλμάνους και τώρα εκδιώκονται από αυτούς

https://hellenicaffairs.files.wordpress.com/2017/04/0eb26-swedish_trump.jpg?w=660

[ΕΘ: Στην ανωτέρω εικόνα αριστερά, η αντιπρόεδρος της Σουηδικής κυβέρνησης, Ισαμπέλα Λεβίν, υπογράφει ένα νομοσχέδιο ειρωνευόμενη τον Τραμπ δεξιά.  Ο Τραμπ είχε προτείνει την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε Μουσουλμάνους από συγκεκριμένες χώρες.]

Είναι σχεδόν σαν Θεία Δίκη. Αλλά αφού πρότειναν ανοιχτά σύνορα και πρόσβαλλαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ως «ρατσιστές»,  μερικές φεμινίστριες της Σουηδίας τώρα αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις περιοχές που οι ίδιες λένε ότι ελέγχονται πλήρως από φανατικούς Ισλαμιστές. 

Και είναι ειρωνεία της τύχης, αν αναλογιστούμε πόσο αντι-ευρωπαίες υπήρξαν κάποιες από αυτές τις φεμινίστριες προτείνοντας τη μετανάστευση του Τρίτου Κόσμου στη χώρα τους.

Πάρτε για παράδειγμα την πολιτικό των Σοσιαλδημοκρατών Mona Sahlin, η οποία διακήρυσσε ότι οι αυτόχθονες Σουηδοί ζηλεύουν τους Μουσουλμάνους διότι οι τελευταίοι έχουν κουλτούρα, ενώ οι Σουηδοί δεν έχουν. Επίσης ισχυρίζονταν ότι η γηγενής κουλτούρα ποτέ δεν υπήρξε, δηλώνοντας μάλιστα το 2001 ότι οι «Σουηδοί πρέπει να ενσωματωθούν στη νέα Σουηδία. Η παλιά Σουηδία δεν επανέρχεται.»

Μια από τις πρώην συναδέλφους της μαθαίνει με άσχημο τρόπο πόσο αλήθεια είναι αυτή η δήλωση. Η Nalin Pekgul, πρώην βουλευτής, έχει ζήσει στο προάστιο της Στοκχόλμης Tensta για 30 χρόνια. Τώρα όμως αποφεύγει το κέντρο της πόλης, διότι δεν αισθάνεται ασφαλής εκεί λόγω της παρενόχλησης από Μουσουλμάνους σύμφωνα με το Σουηδικό κανάλι SVT.

Η Pekgul αναφέρει ότι «η κατάσταση για τις γυναίκες στη δημόσια ζωή στην περιοχή έχει χειροτερέψει τα τελευταία χρόνια. Τόνισε ότι έχει υπάρξει άνοδος στον θρησκευτικό φανατισμό μεταξύ των ανδρών στην περιοχή, πολλοί από τους οποίους έχουν μαχητικό υπόβαθρο. Η Pekgul επιχείρησε να αντιμετωπίσει την τάση οργανώνοντας συναντήσεις καφενείου αλλά σύντομα εγκατέλειψε την ιδέα» αναφέρει ο ιστότοπος Breitbart.

Ενώ η Pekgul υποκύπτει αλλά δεν έχει ακόμη εγκαταλείψει την πόλη, η Zeliha Dagli, πρώην πολιτικός του Αριστερού Κόμματος κατέληξε να μετακομίσει από το προάστειό της του Husby που πλέον έχει μετατραπεί σε περιοχή «no-go» δηλαδή, απαγορευμένης εισόδου.

Η πολιτικός είπε ότι η περιοχή «έχει μια αυτόκλητη αστυνομία ηθών που επιχειρεί να ελέγξει τη συμπεριφορά των γυναικών. Η επιθετικότητά τους εναντίον των φεμινιστριών, ειδικά, έχει γίνει θέμα.»

Τελικά, η Dagli προειδοποιήθηκε να κοιτάξει τη δουλειά της. Χωρίς να αισθάνεται ασφαλής στο Husby, μετακόμισε στη Στοκχόλμη όπου λέει ότι μπορεί να μιλά και να ντύνεται όπως θέλει. Βέβαια, την ελευθερία αυτή απολάμβαναν οι Σουηδοί σε όλη τη Σουηδία μέχρι που το είδος της αποφάσισε να προωθήσει την πολυπολιτισμική παραφροσύνη.

Ακόμη μεγαλύτερη ειρωνεία της τύχης είναι ότι το Αριστερό Κόμμα της Dagli, είχε  προτείνει το 2004

  • Την κατάργηση του γάμου
  • Τη δημιουργία ονομάτων «ουδετέρου φύλου».
  • Την επιβολή «Φόρου Ανδρών». Επρόκειτο για φόρο στους άνδρες σχεδιασμένο να αποζημιώσει την κοινωνία για τη «βία των ανδρών».

Βέβαια δεν πρότειναν να δοθεί αμοιβή στους άνδρες για τα πνευματικά δικαιώματα που αφορούν τα επιτεύγματά τους στην τεχνολογία, την επιστήμη, την ιατρική που αύξησαν το προσδόκιμο της ζωής. (Σημείωση: Παλιότερα οι άνδρες ζούσαν περισσότερο από τις γυναίκες μέχρι που οι τεχνολογικές ανακαλύψεις κατέστησαν σπάνιο τον θάνατο των γυναικών, π.χ., τον θάνατο στη γέννα.) Αλλά ίσως το Αριστερό Κόμμα μπορεί να ξαναπροτείνει το μέτρο τους εκείνο, να φορολογήσει τους φανατικούς Ισλαμιστές άνδρες και  να τους υποτάξει.

Δυστυχώς για τις Σουηδές, οι παιδαριώδεις προτάσεις πολιτικής δεν αλλάζουν το γεγονός ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τους μετανάστες – γενικά από την Μέση Ανατολή και την Αφρική – πάνε πολύ μακρύτερα από την παρενόχληση. Σε σχέση με το 1975, τα βίαια εγκλήματα όπως οι βιασμοί αυξήθηκαν κατά 300%.

Ανέφερα το έτος 1975, επειδή αυτό ήταν το έτος που η σουηδική κυβέρνηση αποφάσισε να υιοθετήσει ένα καθεστώς που θα μετασχημάτιζε την Σουηδία σε μια «πολυπολιτισμική» κοινωνία. Και αυτό έχει σημασία διότι 77,6 τοις εκατό των βιαστών της χώρας είναι «αλλοδαποί» (Υπόψιν ότι στη Σουηδία η λέξη «αλλοδαποί» γενικά είναι συνώνυμη με τον «μετανάστη από Μουσουλμανική χώρα»). Ακόμη και αυτό όμως μάλλον υποτιμά το θέμα διότι η σουηδική κυβέρνηση σκόπιμα καταγράφει τους εγκληματίες Μουσουλμάνους δεύτερης γενιάς ως «Σουηδούς».

Αυτό αντικατοπτρίζει το ευρύτερο πρόβλημα που αφορά τις «περιοχές απαγορευμένης εισόδου» που έχουν αναπτυχθεί στη Σουηδία και σε άλλες Δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Είναι περιοχές που το Αστικό Δίκαιο έχει ουσιαστικά καταρρεύσει και έχει αντικατασταθεί από την Σαρία, τον Ισλαμικό νόμο. Πρόκειται για χώρες μέσα στις χώρες όπου οι κρατικές αρχές συχνά φοβούνται να περπατήσουν.

Και ενώ τα αριστερά ΜΜΕ αποκαλούν μύθο τις περιοχές αυτές (μάλιστα το δίκτυο Fox News απειλήθηκε με μήνυση που έκανε αναφορά σ’ αυτές), ουσιαστικά το θέμα ήλθε στο προσκήνιο από το περιοδικό New York Times Magazine το 2007 με ένα άρθρο τιτλοφορούμενο «Η μάχη για το Μπανλιέ.»

Έχουμε δει πολλά παραδείγματα των προβλημάτων και των εγκλημάτων στις περιοχές της απαγορευμένης εισόδου:

  • Το 2014, Σουηδοί διασώστες ισχυρίστηκαν ότι χρειάζονται προστασία όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα, κράνη, κλπ. για να εισέλθουν στις βίαιες Μουσουλμανικές περιοχές.
  • Λεωφορεία, ταξί, εταιρείες διανομής, ταχυδρόμοι ακόμη και αστυνομικοί έχουν γίνει στόχος  σε τέτοιες ζώνες.
  • “Οι αυτόχθονες Σουηδοί έχουν πέσει επίσης θύμα επιθέσεων. Ο 12χρονος γιός της διασημότητας Linda Edenström’s χτυπήθηκε ανελέητα,” ανέφερε το Daily Caller το 2014.
  • “Ένα νορβηγικό τηλεοπτικό συνεργείο με έναν έμπειρο πολεμικό ανταποκριτή αναγκάστηκε να φύγει από ένα σουηδικό καφενείο όταν άρχισαν να τους φωνάζουν στα αραβικά,” μας πληροφόρησε το Breitbart το 2016.
  • Επίσης το 2016, ένα αυστραλιανό τηλεοπτικό συνεργείο δέχθηκε επίθεση από μασκοφορεμένους άνδρες στο προάστιο της Στοκχόλμης Rinkeby, που είναι γνωστό ως “Μικρή Μογκαντίσου.”
  • Τον περασμένο Δεκέμβριο ο δημοσιογράφος Ami Horowitz δέχθηκε άγρια επίθεση από πέντε Μουσουλμάνους στο Husby. Αργότερα είπε «Μπορώ να σας πω ότι οι περιοχές απαγορευμένης εισόδου υπάρχουν» και ανέφερε ότι η αστυνομία του είπε ότι «Αν κυνηγάμε έναν ύποπτο και αυτός μπει μέσα στην περιοχή απαγορευμένης εισόδου, απλά σταματάμε να τον κυνηγάμε» και συνέχισε: «Αν θέλεις να μπεις στην περιοχή αυτή, πρέπει να πας με οπλισμένη συνοδεία, όπως όταν πηγαίνεις σε περιοχή πολέμου στο Αφγανιστάν.»

Όσον αφορά την εξήγηση της μοίρας της Σουηδίας, εκ πρώτης όψεως φαίνεται παράξενο ότι η πιο φεμινιστική χώρα του κόσμου είναι επίσης μια χώρα που πιο δυναμικά από όλες προσκάλεσε η ίδια την Ισλαμοποίηση. Η φεμινιστική Σουηδία έχει υποδεχθεί τους περισσότερους κατά κεφαλήν Μουσουλμάνους μετανάστες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη Δυτική χώρα.

Και όμως, είναι λογικό. Τα παλιά χρόνια, όταν μια φυλή ή κοινωνία καταλαμβάνονταν από  εχθρούς, οι κατακτητές της πιθανόν να εξόντωναν όλους τους άνδρες και τα αγόρια πάνω από μια ηλικία και έτσι οι υποταγμένοι ελέγχονταν εύκολα. Παρομοίως, η δυτική αρρενωπότητα έχει υπό μια έννοια εξοντωθεί και ο άνδρας έχει εξουδετερωθεί ψυχολογικά.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του «Πολέμου Εναντίον των Αγοριών» όπως η συγγραφέας Christina Hoff Sommers το έθεσε στο βίντεο παρακάτω που περιλαμβάνει επίθεση σε όλα τα πράγματα που χαρακτηρίζουν την αρρενωπότητα καθώς και την προβολή της αρρενωπότητας ως δυσλειτουργία. Το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο στη Σουηδία, που για τον λόγο αυτό αποτελεί μελέτη περιπτώσεων για το πώς η κατάρρευση του ανδρισμού κάνει την κοινωνία έτοιμη για κατάκτηση.

Ενδιαφέρον έχει ότι οι φεμινίστριες μεταχειρίζονται με πιο ευγενικό τρόπο τους πιο αρρενωπούς υποτίθεται κατακτητές. Ένα καλό παράδειγμα είναι πώς μια πολιτικός του σουηδικού Αριστερού Κόμματος ισχυρίστηκε πέρυσι ότι είναι χειρότερο οι συμπατριώτες της Σουηδοί να διαπράττουν βιασμό παρά οι Μουσουλμάνοι μετανάστες.

Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά; Εν μέρει διότι κανείς δεν σέβεται έναν ανίσχυρο χαρακτήρα. Συνεπώς και παρά το φεμινιστικό δόγμα, οι γυναίκες δεν σέβονται τους αδύναμους άνδρες. Στα μάτια των γυναικών, οι νεοφερμένοι της Μέσης Ανατολής είναι αρρενωποί, δηλαδή, δείχνουν ότι έχουν τον έλεγχο και, όπως το λιοντάρι που καταλήγει να ελέγχει το κοπάδι, είναι τα κυρίαρχα αρσενικά.

[ΕΘ: Σχετικά με τη στάση των φεμινιστριών προς τους Μουσουλμάνους, δείτε το άρθρο του Κόκκινου Ουρανού, από όπου και η παρακάτω φωτογραφία μελών της σουηδικής κυβέρνησης σε επίσκεψη στο Ιράν: Πλήρης υποταγή των φεμινιστριών. Όσο για τον άντρα, τί να πούμε; Ό,τι λέει το άρθρο.] 

https://hellenicaffairs.files.wordpress.com/2017/02/e884f-cats.jpg?w=660

Ένας από τους σιωπηρούς λόγους που οι φεμινίστριες περιφρονούν τους δυτικούς άνδρες και ένα από τα πράγματα που μισούν περισσότερο στους άνδρες τους είναι ότι μπορούν να τους διατάζουν και να τους κάνουν ό,τι θέλουν.

Selwyn Duke

Πηγή

 

 

Advertisements