Επίθεση ευρωβουλευτών στο διευθυντήριο των Βρυξελλών: “Αντίο Τσίπρα, αντίο Ευρώπη, αντίο βαρβαρότητα”!

Την Τρίτη 4 Απριλίου κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελ. Συναδινός τοποθετήθηκε στη συζήτηση με θέμα την πορεία της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής για την Ελλάδα, δίνοντας «συγχαρητήρια» στον Ντάισελμπλουμ για την ειλικρίνειά του, που δεν κρύβει την απαξίωσή του για την Ελλάδα και την Δημοκρατία. Αναρωτήθηκε μέχρι πότε θα ανέχεται ο Ελληνικός λαός να ασελγούν εις βάρος του οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί και, επισημαίνοντας ότι οι Έλληνες έχουμε μακρά ιστορία ηρωισμού παρά δουλοπρέπειας, τόνισε ότι στο τέλος θα βροντοφωνάξουμε «αντίο Τσίπρα, αντίο Ευρώπη, αντίο βαρβαρότητα».

Ακολουθεί η ομιλία:

«Κύριε Πρόεδρε, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που αποχώρησε ο Επίτροπος Μοσκοβισί, ένας… τόσο μεγάλος ευεργέτης της Ελληνικής οικονομίας. Θέλω επίσης να «συγχαρώ» τον κ. Ντάισελμπλουμ για την ειλικρίνειά του. Δεν κρύβει την απαξίωσή του για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία και το δείχνει καθαρά. Μακάρι να ήταν τόσο ειλικρινείς και οι υπόλοιποι των θεσμών.

Δεν τους κατηγορώ. Απορώ μέχρι πότε θα τους ανεχθεί ο ελληνικός λαός να ασελγούν εις βάρος του.  Λαό που τον έχουν στήσει επί επτά χρόνια στον τοίχο και τον εκτελούν.

Στην κατοχή οι Έλληνες μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα προσεύχονταν στην Παναγιά, τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο και βροντοφώναζαν «Ζήτω η Ελευθερία, Ζήτω η Ελλάς». Όσο και αν αυτά τα ιστορικά δεν θέλουν ορισμένα ραμολιμέντα της πολιτικής στην Ελλάδα να ακούγονται.

Να γνωρίζετε ότι οι Έλληνες έχουμε μακρά ιστορία ηρωισμού, παρά δουλοπρέπειας. Πέρα από την πολιτική και τα κόμματα, πέρα από την οικονομία, έχετε επιβάλλει μια προσυμφωνημένη και επικυρωμένη με τα μνημόνια υποδούλωση του ελληνικού έθνους, αντίστοιχη με αυτή του Τούρκου κατακτητή από την οποία χρειάστηκαν 400 χρόνια για να απελευθερωθούμε. Μια μεταμφιεσμένη κάτω από την ανίερη συμμαχία της τρόικας, βαρβαρότητα.

Μη ξεγελιούνται όμως κάποιοι. Οι Έλληνες θα βροντοφωνάξουμε «αντίο Τσίπρα, αντίο Ευρώπη, αντίο βαρβαρότητα«!»

Στην συνεδρίαση της ολομέλειας του ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο και κατά την διάρκεια της συζήτησης σχετικά με την πορεία της δεύτερης αξιολόγησης του Μνημονίου, έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Στην παρέμβαση του επιτέθηκε στους πολιτικούς εκείνους που συζητούν για την αξιολόγηση σαν να μην διακινδυνεύεται το μέλλον του Ελληνικού Λαού και καλούν για ακόμη περισσότερα βάρη, μέτρα και περικοπές, σε μια κοινωνία που δεν μπορεί πλέον να αντέξει τίποτα παραπάνω. Επιπλέον, κατηγόρησε τον Ντάισελμπλουμ για τις απαράδεκτες δηλώσεις του, για τις οποίες θα έπρεπε ήδη να είχε χάσει την θέση του.

Αναλυτικά ολόκληρη η παρέμβαση:

«Έχετε το θράσος και συζητάτε για αξιολόγηση, με νέες μειώσεις συντάξεων, νέα μέτρα λιτότητας που θα γονατίσουν κι άλλο τον Ελληνικό λαό; Επίσημα στοιχεία που βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας κατατάσσουν την Ελλάδα στις φτωχότερες χώρες.

Είμαστε στην λίστα με τους πιο δυστυχισμένους πολίτες, κατέχουμε την ευρωπαϊκή πρωτιά στις αυτοκτονίες, την ευρωπαϊκή πρωτιά  στην ανεργία, ένα στα δύο ελληνόπουλα υποσιτίζεται  και καθόμαστε και συζητάμε με τον Ντάισελμπλουμ στο Eurogroup για νέες περικοπές, για κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, για απελευθέρωση των απολύσεων.

Ο Ντάισελμπλουμ ο οποίος αρνήθηκε να παραστεί ενώπιον των Ευρωβουλευτών, οι οποίοι αντίθετα με αυτόν ο οποίος είναι διορισμένος, είναι εκλεγμένοι από τους Ευρωπαίους Πολίτες για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των χωρών τους αλλά και συνολικά όλης της Ευρώπης. Τολμά να προσβάλλει χώρες και Λαούς με τις προκλητικές δηλώσεις του ταυτόχρονα και το γυναικείο φύλο για το οποίο προφανώς και θεωρεί πως γενικά εκδίδεται επί χρήμασι.

Μην απορείτε λοιπόν γιατί η Μεγάλη Βρετανία επέλεξε την έξοδο.Συνεχίστε να εκχωρείτε το δικαίωμα στον Ντάισελμπλουμ να αποφασίζει για τις τύχες των χωρών μας και πολύ σύντομα και άλλες χώρες θα ακολουθήσουν

Advertisements