Η ισλαμική τρομοκρατία περιθάλπεται από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις

Η ισλαμική τρομοκρατία περιθάλπεται από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις

Το ερώτημα γιατί η ισλαμική τρομοκρατία ανθεί στην ευρωπαϊκή ήπειρο μπορεί να απαντηθεί εφόσον ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν. Από τότε που δυτικές κυβερνήσεις υποστήριξαν τους Μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν εναντίον των Σοβιετικών εισβολέων, Μουτζαχεντίν οι οποίοι ήταν διαποτισμένοι από την σαουδική ιδεολογία του Βαχαμπισμού, η ισλαμική τρομοκρατία έκανε την εμφάνιση της πρώτα σε σιιτικές μουσουλμανικές χώρες και κοινωνίες και αμέσως μετά σε δυτικοευρωπαϊκές πόλεις.

Στην ευρωπαϊκή ήπειρο, κυρίως στην δυτική Ευρώπη, η ισλαμική τρομοκρατία ήρθε μαζί με τις σαουδαραβικές επενδύσεις. Η Σαουδική Αραβία μαζί με τις άλλες βασιλικές δικτατορίες του Αραβικού Κόλπου έθεσαν όρους για τις επενδύσεις τους στην Ευρώπη. Ο κυριότερος όρος ήταν η αποδοχή ύπαρξης τεμενών και τζαμιών όπου θα διδάσκεται η βαχαμπιστική ιδεολογία, η οποία είναι αίρεση του σουνιτικού μουσουλμανισμού. Οι ευρωπαίοι πολιτικάντηδες οι οποίοι ενδιαφερόντουσαν μόνο για τα οικονομικά οφέλη, προσωπικά και μη, από αυτές τις επενδύσεις, δέχθηκαν τους όρους των Σαουδαράβων, των Καταριανών και των άλλων δικτατόρων του Αραβικού Κόλπου χωρίς να σκεφτούν τα τραγικά επακόλουθα για τους πολίτες των χωρών τους.

Η βαχαμπιστική ιδεολογία, η οποία εξαπλώθηκε στις μουσουλμανικές κοινωνίες της Ευρώπης μέσω της πλύσης εγκεφάλου που γίνεται στα τεμένη και στα τζαμιά, η ανέγερση των οποίων χρηματοδοτήθηκε από το Ριάντ αλλά και από την Άγκυρα, ενισχύθηκε και από εγκληματίες μουσουλμάνους οι οποίοι εισέρευσαν και εξακολουθούν να εισρέουν στην ήπειρο μετά τους πολέμους στο Αφγανιστάν, στην Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στην Λιβύη και στην Συρία, πόλεμοι οι οποίοι ως γνωστόν ήταν δημιουργήματα των Αμερικανοσιωνιστών, του ΝΑΤΟ και της νομενκλατούρας της ΕΕ.

Οι πολιτικάντηδες λοιπόν της Ευρώπης που κόπτονται και αγωνιούν σήμερα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών στο Παρίσι, στο Βερολίνο, στο Λονδίνο και αλλού, είναι οι συνδαιτυμόνες και συνδιαχειριστές της ισλαμικής τρομοκρατίας. Όλοι εμείς πληρώνουμε το τίμημα των «τριάκοντα αργυρίων» που έδωσαν οι Σαουδάραβες σε κάτι τυπάκια σαν τον Ολάντ, την Μέρκελ, τον Μπλέρ, τον Τζέφρυ Παπανδρέου, τον Σαμαρά και πολλούς άλλους.

Οι ισλαμιστικές δομές (τεμένη, τζαμιά, πολιτιστικοί σύλλογοι) αυξάνονται στην Ευρώπη με φρενήρεις ρυθμούς ως απόρροια της αποδοχής από τους πολιτικάντηδες των τριάκοντα αργυρίων. Ισλαμιστικές δομές οι οποίες σπέρνουν το μίσος εναντίον των αυτοχθόνων λαών και καλούν τους πιστούς μουσουλμάνους να εξαφανίσουν από προσώπου γης τους απίστους. Και ενώ κρατικές δομές και μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών αντιδρούν υστερικά, παρακρατικά και υποβολιμαία σε κινήματα και κόμματα που θέλουν να υπερασπιστούν τους πολίτες από την λαίλαπα της ισλαμικής τρομοκρατίας, η γενεσιουργός αιτία αυτής συνεχίζει να παραμένει στο απυρόβλητο από τις κυβερνήσεις των «τριάκοντα αργυρίων».

Γ. Λιναρδής

Advertisements