Ο Εθνικισμός είναι η μόνη λύση για την Ευρώπη

Στην επιτροπή ευρωπαϊκών υποθέσεων μίλησε ο Βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, όπου και αποκάλυψε τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ένα βασικό ζήτημα αφορά την υπερκοστολόγηση έργων υποδομής στην χώρα, τα οποία υλοποιούνται με υπερδιπλάσιο κόστος και σε πολλαπλάσιο χρόνο, σε σχέση με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, γεγονός το οποίο οφείλεται στην σήψη και την διαφθορά που εντοπίζεται στο ελλαδικό κράτος.

Παράλληλα, είναι αναγκαία η διαφύλαξη των συνόρων της Ελλάδος, ήτοι της Ευρώπης για την επιβίωση των ευρωπαϊκών εθνών. Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο φαινόμενο αποσκοπεί στην αντικατάσταση των Ευρωπαίων πολιτών με άριστη μόρφωση και κατάρτιση με παράνομους μετανάστες, οι οποίοι και αποτελούν φτηνά εργατικά χέρια.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ολοκλήρωσε την ομιλία του υπενθυμίζοντας ότι ο Εθνικισμός αποτελεί την μόνη ελπίδα για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

[ΕΘ: Ήδη στην Ευρώπη εφαρμόζουν την εθνικιστική πολιτική ακόμη και αν τα κυβερνώντα κόμματα δεν είναι αμιγώς εθνικιστικά (π.χ. Ουγγαρία). Συνεπώς, βλέπουμε μια ευρεία νίκη των εθνικιστών σε ιδεολογικό επίπεδο.]

Advertisements