«Πολιτικά καθάρματα και συμμορίτες των Εξαρχείων»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Β΄Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός στον υπουργό Προ. Πο. Τόσκα και συνολικά σε όλο τον εθνομηδενιστικό Σύριζα για την προστασία που παρέχει στο παρακράτος της αριστεράς.

Ο Συναγωνιστής κατηγόρησε τον ανεκδιήγητο υπουργό για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και την δολοφονική επίθεση στον Βουλευτή Γ. Γερμενή για τις οποίες δεν έγινε καμία σύλληψη.

Το κράτος του Σύριζα κατ΄ουσίαν συνεργάζεται με τους συμμορίτες του «Ρουβίκωνα» και τους παρακρατικούς των Εξαρχείων.

Επίσης, οι άθεοι μπολσεβίκοι του Σύριζα εξαπολύουν μία άνευ προηγουμένου επίθεση στην Ορθοδοξία και την Θρησκευτική Πίστη του Ελληνικού Λαού με τελευταίο παράδειγμα τις αντιχριστιανικές δηλώσεις του Μπαλαούρα.

Ο Γιάννης Λαγός σημείωσε ότι δεν γίνεται να τιμωρούνται άνθρωποι, όχι για πράξεις τους, αλλά για την ιδεολογία τους και έκλεισε την δυναμική του ομιλία, τονίζοντας ότι η επανάσταση του 1821 έγινε «για του Χριστού την Πίστη την Αγία».

[ΕΘ: Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο βουλευτής μιλά έντονα μεν αλλά σωστά εκφράζοντας τη δίκαιη αγανάκτηση όλων μας για την έλλειψη προστασίας ενός νομίμου κόμματος από εγκληματίες και παρακρατικούς. Ώς είθισται, οι τηλεοπτικοί σταθμοί (επονομαζόμενοι στο διαδίκτυο και «τσοντοκάναλα») έκοψαν και έρραψαν κομμάτια από ό,τι υλικό είχαν και έδειξαν αυτό που ήθελαν να δείξουν, κατηγορώντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Υπόψιν ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν έχει καταδικάσει τις επιθέσεις στα γραφεία της ΧΑ ούτε στον βουλευτή Γ. Γερμενή από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ακόμη και ως γεγονός πολιτικής εκμετάλλευσης, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα γεγονότα αυτά για να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση. Όμως, όπως πάντα, τήρησαν απόλυτη σιωπή. Και η σιωπή τους σημαίνει ότι συναινούν με τους «συμμορίτες των Εξαρχείων».]
Advertisements