Διακρίνεται ο Αρμαγεδδών στον ορίζοντα;

https://i1.wp.com/katehon.com/sites/default/files/styles/medium/public/fire-102450_1280.jpg

Η ανεμελιά του δυτικού κόσμου είναι εντυπωσιακή. Δεν είναι μόνο ότι οι Αμερικανοί που επιτρέπουν να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου τα CNN, MSNBC, NPR, οι Τάϊμς της Νέας Υόρκης και η Ουάσιγκτον Ποστ, αλλά επίσης οι ομόλογοί τους στην Ευρώπη, στον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιαπωνία που στηρίζονται στις μηχανές της προπαγάνδας που παριστάνουν τα μέσα ενημέρωσης.

Οι «ηγέτες» της Δύσης, δηλαδή, τα ανδρείκελα στην άκρη των σχοινιών που κρατούν πανίσχυρες ομάδες ιδιωτικών συμφερόντων, είναι επίσης το ίδιο ανέμελοι. Ο Τραμπ και οι ομόλογοί του στην Αμερικανική Αυτοκρατορία πρέπει είτε να έχουν άγνοια ότι προκαλούν πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα, είτε να είναι ψυχοπαθείς.

Ένας νέος Ανόητος του Λευκού Οίκου αντικατέστησε τον παλιό. Ο Νέος Ανόητος έστειλε τον Υπουργό Εξωτερικών του στη Ρωσία. Για ποιον λόγο; Να παραδώσει ένα τελεσίγραφο; Να προβεί και σε άλλες ψευδείς κατηγορίες; Να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα;

Αναλογισθείτε το θράσος του Υπουργού Εξωτερικών Τίλερσον. Πριν την επίσκεψή του στη Μόσχα, είχε περάσει την προηγούμενη εβδομάδα υποστηρίζοντας απίστευτα ψέματα και ψευδή υπονοούμενα ότι ο Άσαντ της Συρίας χρησιμοποίησε χημικά όπλα με την άδεια της Ρωσίας, πράγμα που δήθεν δικαιολογούσε το σαφέστατο έγκλημα πολέμου της Ουάσιγκον με τη στρατιωτική επίθεση σε μια χώρα στην οποία οι ΗΠΑ δεν έχει κηρύξει πόλεμο. Λιγότερες από 100 ημέρες στην κυβέρνηση και ο Τραμπ είναι ήδη ένας εγκληματίας πολέμου μαζί με την υπόλοιπη πολεμοχαρή κυβέρνησή του.

Ολόκληρος ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά κανείς δεν το λέει. Αντίθετα ο Τίλερσον, ο οποίος έχει εκστομίσει πολλά ψέματα και απειλές, έχει το θράσος να πάει στη Μόσχα και να πει στους Ρώσους ότι πρέπει να παραδώσουν τον Άσαντ στην «Αμερικανική Μοναδική Δύναμη».

Η αποστολή του Τίλερσον, δείχνει την απόλυτη, ολοκληρωτική, φανταστική πραγματικότητα στην οποία ζει η Ουάσιγκτον. Νομίζει ο Τίλερσον ότι τώρα που η Ρωσία ουσιαστικώς έχει απελευθερώσει τη Συρία από το υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ Ισλαμικό Κράτος ότι θα παραδώσει τη Συρία στην Ουάσιγκτον;

Πρόκειται να πει στον Λαβρώφ ότι δεν εννοούσε τα φοβερά ψέματα που είπε για τη Ρωσία, αλλά οι σιωνιστές νεοσυντηρητικοί τον έκαναν να τα πει; Ότι δεν είναι αυτός που έχει τον έλεγχο, αλλά είναι απλώς ένα πιόνι της Αγγλο-Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας;

Πρόκειται ο Τίλερσον να απολογηθεί για τη δήλωση του εκπροσώπου τύπου, Σων Σπάισερ, του Λευκού Οίκου ότι ο Άσαντ, ο σύμμαχος της Ρωσίας, είναι πιο σατανικός από τον Χίτλερ;

Ίσως ο Τίλερσον πηγαίνει να ζητήσει άσυλο και να πάει με την πλευρά που νικά.

Οι Ρώσοι ηγέτες που, αντίθετα με τους δυτικούς ψεύτες, μιλούν την αλήθεια, έχουν πει ξεκάθαρα ότι η Ρωσία δεν θα διεξάγει ξανά πόλεμο στο έδαφός της. Οι Ρώσοι το είπαν με σαφήνεια: Προκαλέστε πόλεμο και θα σας καταστρέψουμε στη δική σας περιοχή.

Όταν βλέπεις τον πρόεδρο και την κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον, τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ειδικά τους ανοήτους στο Λονδίνο, τις καναδικές και τις αυστραλιανές κυβερνήσεις, δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις για την απόλυτη ανοησία της «δυτικής ηγεσίας». Παρακαλούν να έλθει το τέλος του κόσμου.

Και ο εκδιδόμενος τύπος [presstitutes] είναι απασχολημένος να οδηγεί προς το τέλος της ζωής. Τεράστιος αριθμός δυτικών ετοιμάζονται για τον θάνατό τους και προστατεύονται μόνον από την αφέλειά τους.

Η Ουάσιγκτον είναι τόσο αλαζονική και χαμένη μέσα στην ίδια της την ύβρη, που δεν καταλαβαίνει ότι η Ρωσία έχει πειστεί ότι οι λαοί των ΗΠΑ, της Ευρώπης του Καναδά και της Αυστραλίας προετοιμάζονται από την Ουάσιγκτον για ένα προληπτικό πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Ρωσίας. Δημοσιευμένα πολεμικά σχέδια εναντίον της Κίνας έχουν επίσης πείσει και την Κίνα για το ίδιο.

Iαν όχι για πόλεμο, τότε για ποιόν λόγο συμβαίνει η αλλαγή των ΗΠΑ στο πολεμικό δόγμα; Ο Τζωρτζ Μπους εγκατέλειψε τον αποσταθεροποιητικό ρόλο των πυρηνικών όπλων αλλάζοντας τη λειτουργία τους από ανταποδοτική σε λειτουργία πρώτου πλήγματος. Κατόπιν αποσύρθηκε από την συνθήκη περί αντιβαλλιστικών πυραύλων που είχε κλείσει ο Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον. Τώρα έχουμε τοποθετημένους πυραύλους στα σύνορα της Ρωσίας.  Λέμε στους Ρώσους το ψέμα ότι οι πύραυλοι πρόκειται να εμποδίσουν μια Ιρανική πυρηνική επίθεση με ICBM (διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους) εναντίον της Ευρώπης. Το ψέμα αυτό λέγεται και γίνεται αποδεκτό από τα ανδρείκελα στην Ευρώπη, παρά το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το Ιράν δεν έχει ούτε πυρηνικά ούτε ICBM.

Όταν η Ρωσία ακούει αυτά τα ξεδιάντροπα ψεύδη, αντιλαμβάνεται ότι η Ουάσιγκτον αποσκοπεί σε μια προληπτική πυρηνική επίθεση εναντίον της Ρωσίας.

Η Κίνα έχει καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα.

Συνεπώς, η κατάσταση έχει ως εξής: Δύο πυρηνικές δυνάμεις αναμένουν ότι οι παράφρονες ανόητοι που κυβερνούν τη Δύση πρόκειται να τους επιτεθούν με πυρηνικά όπλα. Τι κάνουν οι Ρωσία και η Κίνα; Εκλιπαρούν για έλεος;

Όχι. Προετοιμάζονται να καταστρέψουν τη σατανική Δύση, ένα συνονθύλευμα από ψεύτες και εγκληματίες πολέμου, που παρόμοιους δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος.

Αυτές που πρέπει να εκλιπαρούν για έλεος είναι οι ΗΠΑ που αποτελούν το ανέκδοτο «μοναδικής δύναμης» που 16 χρόνια μετά δεν μπορεί καν να νικήσει λίγες χιλιάδες ελαφρώς οπλισμένους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Η απερίσκεπτη και ανεύθυνη πολεμική ρητορική στις ΗΠΑ και τον εκδιδόμενο τύπο και μεταξύ των υποτελών κρατών της Ουάσιγκτον πρέπει να σταματήσουν αμέσως. Η ζωή βρίσκεται στο μεταίχμιο.

Ο Πούτιν έχει επιδείξει εντυπωσιακή υπομονή με τα ψέματα της Ουάσιγκτον και τις προκλήσεις της, αλλά δεν μπορεί να θέσει τη χώρα του σε κίνδυνο εμπιστευόμενος την Ουάσιγκτον που κανείς δεν εμπιστεύεται. Ούτε ο αμερικανικός λαός, ούτε ο ρωσικός λαός, ούτε κανένας λαός.

Paul Craig Roberts

Πηγή

 

Advertisements