Ιδού πώς ισλαμοποιείται η Ευρώπη. Το παράδειγμα της Αυστρίας

Ο αριθμός των μουσουλμάνων που ζουν στην Αυστρία υπερδιπλασιάστηκε τα προηγούμενα 15 χρόνια και υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε περίπου 700.000 (ήτοι 8,4% του πληθυσμού), ανακοίνωσε το Αυστριακό Ταμείο Ενσωμάτωσης.

Σύμφωνα με τα έως πρόσφατα στοιχεία του αυστριακού υπουργείου Εσωτερικών, οι Μουσουλμάνοι στην Αυστρία ήταν περίπου 600.000, αλλά, όπως αναφέρεται σχετικά, ο αριθμός τους πρέπει να αυξήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά 100.000, από επιπλέον γεννήσεις και με την άφιξη στη χώρα των «προσφύγων».

Πάντως, είναι σίγουρο –καθώς προκύπτει από την τελευταία απογραφή που είχε διενεργηθεί στην Αυστρία το 2001-  ότι τότε ο αριθμός των μουσουλμάνων ήταν 346.000 (4,2% επί του πληθυσμού), ενώ στην προηγούμενη απογραφή που είχε γίνει το 1991 ήταν περίπου 140.000 (2% επί του πληθυσμού).

Συμπεραίνουμε, λοιπόν, πως σχεδόν κάθε 10 χρόνια διπλασιάζεται ο πληθυσμός των μουσουλμάνων. Άρα, δεν χρειάζονται παρά 2-3 δεκαετίες για να «πνίξουν» την Ευρώπη!

[ΕΘ: Τα ποσοστά αυτά επίσης δείχνουν ότι δεν είναι απαραίτητο ο νεοφερμένοι να ενσωματωθούν στον πολιτισμό της Αυστρίας. Είναι θέμα χρόνου οι Αυστριακοί να αποτελέσουν μειονότητα και σταδιακά να αφομοιωθούν ή απλώς να αφανιστούν.]

Πηγή

Advertisements