Να απαγορευτούν τα αυτοκίνητα ή οι Μουσουλμάνοι, ρώτησαν οι Σουηδοί

https://altright.com/wp-content/uploads/2017/04/54942791-D61F-4DD6-A414-B20D8760195F_cx0_cy5_cw0_w1023_r1_s-750x375.jpg

Μετά την τελευταία επίθεση με φορτηγό που έριξε σε πεζούς ένας εκτός εαυτού Μουσουλμάνος στη Στοκχόλμη, οι Σουηδοί τώρα αναλογίζονται αν πρέπει να απαγορευτούν τα αυτοκίνητα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψουν περαιτέρω ξεσπάσματα μουσουλμανικής βίας.

Το θέμα έθεσε η δημοσιογράφος Έβα Φράντσελ σε ένα άρθρο γνώμης σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Σουηδίας. Όπως αναφέρει το Breitbart:

«Αυτοκίνητα και άλλα οχήματα έχουν μετατραπεί σε φονικά όπλα και πρέπει να απαγορευτούν στις πόλεις για να αποτραπούν επιθέσεις όπως αυτή στη Στοκχόλμη, σύμφωνα με την Έβα Φράντσελ. Τα μέτρα καταστολής της μετανάστευσης ή της ακραίας ιδεολογίας δεν ενδείκνυνται για την αποτροπή της τρομοκρατίας, σύμφωνα με την έμπειρη δημοσιογράφο η οποία έγραφε μετά την τρομοκρατική επίθεση που άφησε τέσσερις νεκρούς στη Στοκχόλμη. Αντίθετα, είναι τα αυτοκίνητα (τα οποία η δημοσιογράφος αποκαλεί αποτελεσματικές φονικές μηχανές) που πρέπει απλά να απαγορευτούν από τα κέντρα των πόλεων και μέρη όπου μαζεύονται άνθρωποι, για την προστασία τους στο μέλλον.»

Δεν μπορείς να αντικρούσεις τη λογική της δημοσιογράφου. Με τους Μουσουλμάνους να ζουν σε μη Μουσουλμανικές κοινωνίες, θα υπάρχουν πάντα ξεσπάσματα ακραίας βίας. Ακόμη και αν απαγορέψεις τα όπλα και τις βόμβες, πάντα θα υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι να προκαλέσουν θάνατο και καταστροφή, με τα αυτοκίνητα να είναι προφανώς ο προσφιλής τρόπος προς το παρόν.

Πολύ απλά, όπως δεν μπορείς να έχεις μια δυτική κοινωνία με όπλα και Μουσουλμάνους ταυτοχρόνως, δεν μπορείς να έχεις ταυτοχρόνως αυτοκίνητα και Μουσουλμάνους. Μπορεί να σου αρέσουν και τα δύο ή να μισείς και τα δύο ή να προτιμάς το ένα έναντι του άλλου, αλλά η λογική είναι σαφής ότι δεν μπορείς να έχεις και τα δύο. Πρέπει να επιλέξεις το ένα.

Βεβαίως, αν επιλέξεις να κρατήσεις τους Μουσουλμάνους, πρέπει να θυμάσαι ότι υπάρχουν μερικά άλλα αντικείμενα που πρέπει να αποσύρεις επίσης από την κοινωνία: Κουζινομάχαιρα, ξυραφάκια, ραβδιά του μπέηζμπωλ, τούβλα, πέτρες, ψηλά κτήρια, χημικά, σπίρτα, βενζίνη, κηροζίνη, οτιδήποτε εύφλεκτο, οτιδήποτε γυάλινο, κλπ, κλπ. Ο κατάλογος είναι πρακτικώς ατελείωτος.

Colin Liddell

Πηγή

 

Advertisements