Η περίεργη περίπτωση της Ebba Akerlund

Ένα από τα θύματα των επιθέσεων στη Στοκχόλμη στις 7 Απριλίου 2017 ήταν η εντεκάχρονη Ebba Akerlund. Δεν θα έχετε ακούσει πολλά γι’ αυτήν.

Προφανώς η Ebba δεν είναι το πρώτο παιδί που πέφτει θύμα της Ισλαμικής τρομοκρατίας. Φυσικά ένας τέτοιος αποτρόπαιος θάνατος ενός αθώου παιδιού κανονικά θα έπρεπε να προσελκύσει μαζικά δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, έτσι δεν είναι;

Για να δούμε: Ας συγκρίνουμε τη δημοσιογραφική προβολή που είχε Ebba με την προβολή που είχε ο Aylan Kurdi, ένα Σύριο παιδάκι που βρέθηκε σε μια παραλία στην Τουρκία πνιγμένο διότι ο πατέρας του επιθυμούσε καλύτερη οδοντιατρική περίθαλψη στην Ευρώπη.

Ας κάνουμε αναζήτηση στον ιστότοπο της Σουηδικής Τηλεόρασης, SVΤ. Για τον Aylan λοιπόν, βλέπουμε τα εξής:

https://altright.com/wp-content/uploads/2017/04/ebba-4.png

Με αναζήτηση για την Ebba βλέπουμε τα εξής:

https://altright.com/wp-content/uploads/2017/04/ebba-3.jpg

Με άλλα λόγια, τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης δεν είπαν τίποτα για τον θάνατό της. Δεν υπάρχει φωτογραφία για να αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων όπως στην περίπτωση του παιδιού στην παραλία. Ο θάνατός της ήταν υπερβολικά απαίσιος, βάρβαρος. Λίγοι θα δουν το κατακρεουργημένο σώμα της, διότι κάτι τέτοιο θα πρόσβαλλε τις ευαισθησίες της πολιτισμένης κοινωνίας. Λίγο αίμα και μώλωπες επιτρέπεται, αλλά είναι ακριβώς όσο χρειάζεται για να προκαλέσει τη συμπάθεια του κόσμου χωρίς να τους γυρίζει το στομάχι. Και βεβαίως πρέπει να προωθεί την ατζέντα εναντίον των κακών Ευρωπαίων.

Θέλουν να ξεχαστεί η Ebba Akerlund και μάλιστα να είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ και να μην δολοφονήθηκε από Μουσουλμάνους. Δεν θα υπάρξουν ειδήσεις και αναλύσεις και αφίσες και τοιχογραφίες για την Ebba.

Συνεπώς, συμφωνώ με την παρακάτω εκτίμηση του Στεφάν Μόλινιου:

Είδατε τα πτώματα στη Συρία.

Είδατε τα πτώματα στη Σουηδία;  

Μόνο αυτό χρειάζεται να γνωρίζετε.

— Stefan Molyneux (@StefanMolyneux) April 8, 2017

Τα μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν την αλήθεια. Μας μισούν και μας θέλουν νεκρούς.

[ΕΘ: Σε μια χώρα που κυβερνάται από φεμινίστριες, κάποιοι θα περίμεναν ίσως περισσότερη ευαισθησία στο θέμα της Ebba Akerlund, ιδιαίτερα όταν διευθύνουσα σύμβουλος της Σουηδικής Τηλεόρασης είναι επίσης γυναίκα, η Hanna Stjärne. Δυστυχώς όμως η Hanna είναι φανατικά υπέρ των μεταναστών και έχει επιβάλει εγχειρίδιο πολιτικώς ορθής γλώσσας στους δημοσιογράφους. Βλ. το σχετικό άρθρο. ]

Vincent Law

Πηγή

Advertisements