Επίθεση όλων εναντίον της Λεπέν

https://i1.wp.com/katehon.com/sites/default/files/styles/medium/public/7421287290_63b59c27bd_k.jpg

Αυτή την εβδομάδα, η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου και πιθανή νικήτρια των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν, έδωσε μια ομιλία στο Παρίσι. Ήταν μια ενθουσιώδης ομιλία που διακόπτονταν από αυθόρμητα χειροκροτήματα από το κοινό.

Η ομιλία αυτή απευθύνονταν στην καρδιά των Γάλλων για να τους θυμίσει ότι η Γαλλία είναι  μια μοναδική χώρα με τις ιδιαιτερότητές της. Δίνοντας τη χώρα αυτή στον αρχηγό του κινήματος «Μπροστά» Εμανουέλ Μακρόν και Σία για να τη σκίσει σε κομμάτια είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στην ιστορία της Γαλλίας. Μπορείτε να διαβάσετε για τις επικίνδυνες διασυνδέσεις του Μακρόν εδώ.

Η επιστροφή της ελπίδας στους Γάλλους

Όπως σωστά παρατήρησε η Λεπέν, ο πρώτος γύρος την Κυριακή 23 Απριλίου έχει ιστορική σημασία για τη Γαλλία, τον λαό της και το κράτος. Το διακύβευμα έχει επίσης πολιτισμική σημασία.

Πρώτα απ’ όλα, η Λεπέν υπενθύμισε ότι η Γαλλία έχει γίνει «φυλακή για την Ευρωπαϊκή Ένωση» τα τελευταία χρόνια, πράγμα που έχει κοστίσει πολλά σε απώλεια κυριαρχίας και νομιμότητας για όλη τη χώρα.

Όσοι έφεραν τη χώρα στην κατάσταση αυτή θεωρούν ότι η Γαλλία έχει ξοφλήσει και ίσως είναι καιρός να υποκύψει «στην αχαλίνωτη παγκοσμιοποίηση.»

Εντούτοις, υπάρχουν ακόμη πατριώτες που μπορούν να δώσουν ακόμη στους Γάλλους το πιο βασικό στοιχεί, την ελπίδα, παρατήρησε η υποψήφια.

«Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της αδελφοσύνης και της ενότητας των Γάλλων στις εκλογές αυτές» είπε η κα Λεπέν, «παρουσιάζουμε την πατρίδα μας, τις παραδόσεις μας, την όμορφη γλώσσα  μας, τον πολιτισμό μας, την τέχνη μας της ζωής και την αντίληψή μας του κόσμου και της ανθρωπότητας. Τις αξίες μας. Κάθε πατριώτης, κάθε Γάλλος έχει δικαίωμα να ανακοινώσει ότι η Γαλλία είναι δική του. Δώστε τη Γαλλία στους Γάλλους

Η παγκοσμιοποίηση μας αφαίρεσε τα δικαιώματα

Κύριο αντικείμενο της κριτικής της Λεπέν ήταν οι τραπεζίτες, οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες, οι Βρυξέλλες, οι τεχνοκράτες και το χρηματοοικονομικό λόμπι. Έχουν τεράστια δύναμη και γι αυτό παίρνουν αποφάσεις αδιαφορώντας για τη θέληση του λαού.

«Ελέγχουν τους νόμους μας. Μας οδηγούν στην παράδοση και την υποταγή. Εξουσιάζουν τις περιοχές μας και δεν μπορούμε πλέον να αποφασίσουμε ποιος έρχεται στη χώρα μας. Εξουσιάζουν τα δικαιώματά μας. Οι Γάλλοι στη Γαλλία έχουν λιγότερα δικαιώματα από τους ξένους,» ανέφερε η Λεπέν. Η αρχηγός του Εθνικού μετώπου υπενθύμισε στο κοινό την απειλή από τρομοκράτες, εμπόρους ναρκωτικών και τη μαφία που αποτελούν συνέπειες των μη ελεγχόμενων συνόρων στη Γαλλία.

«Η αρχή της αλληλεγγύης δεν αντικατοπτρίζει την πολιτική κυριαρχικών συμφερόντων στη Γαλλία πλέον», πρόσθεσε η Λεπέν. «Αυτό δεν αντικατοπτρίζει μόνον τις υλικές πλευρές της ζωής: Την έλλειψη θέσεων εργασίας, την παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών κ.ο.κ. αλλά αντικατοπτρίζει την απώλεια της ίδιας μας της ιστορίας και του πολιτισμού.»

«Το κύριο ζήτημα είναι να επαναφέρουμε την οικονομική μας κυριαρχία,» είπε η Λεπέν.

Οι φεμινίστριες ανακοίνωσαν το «κυνήγι για φασίστες του Πάσχα»

Όταν η Μαρίν Λεπέν άρχισε να λέει ότι οι γυναίκες γίνονται σεβαστές στη Γαλλία, πρόσθεσε επίσης ότι για τον λόγο αυτόν οι γυναίκες δεν πρέπει να κρύβονται με τη χιτζάμπ. Μια εκπρόσωπος των Φεμέν εμφανίστηκε στη σκηνή και προσπάθησε ανεπιτυχώς να δώσει λουλούδια στην υποψήφια και να γδυθεί. Όμως η ασφάλεια την άρπαξε και την έβγαλε αμέσως έξω πριν προλάβει να κάνει τίποτα.
Όπως ανακαλύφθηκε αργότερα, οι Φεμέν έχουν προσβληθεί επειδή το κόμμα της Λεπέν δεν είναι «φεμινιστικό κόμμα». Δεν τους αρέσει η Λεπέν εεπιδή είναι εναντίον του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και για την «απομόνωσε που θα κλείσει τα σύνορά μας» καθώς και «για τη γεωπολιτική επαναπροσέγγιση με τον Πούτιν.» Επιπλέον οι φεμινίστριες ανακοίνωσαν ότι η υποψήφια δεν μπορεί να κατανοήσει το Ισλάμ και αποκάλεσαν το Εθνικό Μέτωπο «το κόμμα του μίσους». [ΕΘ: Έρμες φεμινίστριες… Δεν έχουν μάθει ακόμη ότι στις χώρες που επικρατεί το ακραίο Ισλάμ τις σκοτώνουν δια λιθοβολισμού;]

Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η έκκληση των Φέμεν στο Φαίησμπουκ: “Οι Φέμεν ανακοινώνουν το κυνήγι για φασίστες του Πάσχα» Η ακριβής μετάφραση του «FEMEN lancel a chasseaux fachos de Pâques!» Τώρα, το Πάσχα είναι ισοδύναμο με το Τρίτο Ράϊχ; Φαίνεται ότι είναι «πραγματικές αγωνίστριες υπέρ των δικαιωμάτων…»

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο περισσότερες επιθέσεις παραπληροφόρησης θα γίνονται. Υπάρχει η κατηγορία (εναντίον της Λεπέν) ότι ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Τουίτερ φωτογραφίες από τις βιαιότητες του ISIS. [ΕΘ: Κατάντια του «συνταγματικού τόξου» της Ευρώπης. Δεν φταίει το ISIS για τα αποτροπιαστικά εγκλήματά του, αλλά η Λεπέν που έδειξε τα εγκλήματα αυτά στον κόσμο.]

Μάλιστα, υπάρχει η απειλή από το Ευρωκοινοβούλιο να αφαιρεθεί η βουλευτική ασυλία της Λεπέν, καθώς επίσης και μια επίθεση με εμπρηστική βόμβα στα γραφεία του Εθνικού Μετώπου.

Επιπλέον, υπάρχει η προσπάθεια από τους αντιπάλους της να την διακωμωδήσουν με διάφορα σκίτσα, ότι αν ψηφίσεις τη Λεπέν θα πας ανεπιστρεπτί στη «σκοτεινή πλευρά».

Κάπου 400 διαδηλωτές σύμφωνα με την Le Parisien βγήκαν στους δρόμους με συνθήματα εναντίον του φασισμού και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες. Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και τους πέταξαν βόμβες μολότοφ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Way μέχρι τις 18 Απριλίου, τα ποσοστά της Λεπέν και του Μακρόν ήταν στο 22%, αφού συνήλθε από το σκάνδαλο με τη γυναίκα του (που έλαβε χρήματα του δημοσίου χωρίς να τα δουλέψει) ο Φιγιόν έφτασε στο 21%. Ο Μελενσόν στο 19%. Επομένως, οι υποψήφιοι αυτοί έχουν δυνατότητες να περάσουν τον πρώτο γύρο στις 23 Απριλίου.

Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα. Τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για την επική μάχη μεταξύ της Λεπέν και του Μακρόν στον δεύτερο γύρο που θα λάβει χώρα στις 7 Μαΐου.

[ΕΘ: Κατά τα φαινόμενα, στον δεύτερο γύρο το «συνταγματικό τόξο» θα συσπειρωθεί εναντίον της υποψήφιας  του Εθνικού Μετώπου και υπέρ του Μακρόν των Ρότσιλντ.]  

Πηγή

 

Advertisements